Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
А самі тарифи лишились незмінні? Якщо незмінні то для чого поширювати інфо про зміну тарифів. Потрібно анонсувати про збільшення чи зменшення відсотків на залишок. І це мені Вас вчити?
А самі тарифи лишились незмінні? Якщо незмінні то для чого поширювати інфо про зміну тарифів. Потрібно анонсувати про збільшення чи зменшення відсотків на залишок. І це мені Вас вчити?
Support BRS, логіку Вашу розумію. Валюта Вам не потрібна. Хто з валютою, це їм в Дельту. А з Дельти запрошуєте до себе з гривнею? Точно з 10.4.2013 будете ще раз ставки знижувати? Чи це так, несанкціонований витік інфо, щоб конкурентів запутати?
tatop написав:Support BRS, логіку Вашу розумію. Валюта Вам не потрібна. Хто з валютою, це їм в Дельту. А з Дельти запрошуєте до себе з гривнею? Точно з 10.4.2013 будете ще раз ставки знижувати? Чи це так, несанкціонований витік інфо, щоб конкурентів запутати?
Шановний tatop А навіщо фрази з контексту видерати ? Дата, на яку Ви посилаєтеся, була використана для наочного прикладу:
Например, Банк вводит новые процентные ставки с 10.04.2013г...
Ув. Александр, хочу разместить депозит в банке Русский Стандарт. Можно ли доверять этому банку? Спасибо
Александр Охрименко 21.03.2013 20:45 Это самый надежный банк. Но его русская "мамка" сейчас спонсирует украинский банка и вообще вкладывает деньги в наш рынок. При тако раскладе можно, тоже подзаработать..
tatop написав:Ув. Александр, хочу разместить депозит в банке Русский Стандарт. Можно ли доверять этому банку? Спасибо
Александр Охрименко 21.03.2013 20:45 Это самый надежный банк. Но его русская "мамка" сейчас спонсирует украинский банка и вообще вкладывает деньги в наш рынок. При тако раскладе можно, тоже подзаработать..
Козак-характерник, а може Охріменко чукча за національністю? Відношусь з повагою до всіх націй. Просто стиль троха....на чукотський національний подібний.
tatop написав:Ув. Александр, хочу разместить депозит в банке Русский Стандарт. Можно ли доверять этому банку? Спасибо
Наверное, Александр хотел написать "Это не самый надежный банк". Очепятка...