Давайте скажем чесно. Ирпень выбран патамучто там ДЕШЕВЛЕ. Все остальное от лукавого.
Из моих знакомых только один в здравом и при памяти имея деньги на норм квартиру в норм месте купил трешку на троещине РЯДОМ С ТЕЩЕЙ (жена командовала) усе.
|
|
![]() Не буду хвастатись , але я тут єдиний не теоретик який будує за містом , а тому чітко знає і бачить хто і чому купує за містом. 1 Як неоднократно вже рахувалось мною: Кожен додатковий км до роботи знижує привабливість нерухомості на 20 доларів за м2 Цих 20 доларів і є компенсацією за всі незручності які отримує людина купуючи на 1 км далі . 2 Всі , хто купує за містом . як правило молоді сімї ( або купують для молодих сімей) в яких є куди сунути отриману різницю від вартості в місті і за містом ( йде розвиток бізнесу в цих людей , а власний бізнес розвивається тим швидше чим більше грошей ти можеш в нього вкласти) 3 Як правило , всі хто купують за містом - купують з допомогою кредитів які надав забудовник на рік-три ( з 9 продажів - 8 отримали від мене відтермінування) Тому заявляти що мерседес ( квартира в Києві) краще таврії(квартири за межами Києва) може тільки той хто має гроші на мерседес і не має альтернативних місць куди ці кошти вкласти . для всіх остальних не зле розглянути і таврію.
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?а по городу из пригорода ехать не нужно? а по самому пригороду? Востаннє редагувалось _yura_ в Чет 11 лип, 2013 15:46, всього редагувалось 2 разів.
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?дайте угадаю, НЬЮ-Ирпень?! ![]() ![]() Мне нравятся ваши фантазии, особенно с доками на землю, еще пальцем тыкните в садики\школы, короче ниачем ваш призыв валить в пригород
![]() Я знаю що так ![]() Скрутити спідометр - коштує 100 доларів і при цьому машина яка пройшла 35000 по місту буде гірше виглядати ( і реально буде в гіршому стані) ніж машина яка пройшла 150000 за містом. У Вас підміна понять , Ви рівняєте тільки кілометри і не хочете розуміти що 1 км по місту не дорівнює 1 км за містом.
![]()
|
|