AlsoDrunk написав:милая женская логика от будивельныка Чунцин - 28 млн население Китая - 1344 млн стоимость кв. м. должна быть >$10000?
А ще є Делі і Токіо - також між собою порівнювати будемо ? Так що є одне невеличке уточнення Є Європа - там один конструктив/прибутки/менталітет Є Азія - там дещо інший
І в кого з нас жіноча логіка?
AlsoDrunk написав:Кишенев - столица, Львов - провинция
Тут є два варіанти відповіді Перше - а в око ? Другий - а що таке столиця чи провінція ?Як це визначається? Якщо по населенню - Львів виграє Якщо по економіці - виграє
Так в чому виграш Кишинева?
AlsoDrunk написав:и не вводите нас в заблуждение, ваши коллеги рапортуют о средней цене 980 долл
Не знаю де це в нас середня ціна в 980. Середня по новобудовам - 900. Середня по всьому житловому фонду - не думаю що вища.
Продажи жилья в Киеве выросли В июле 2013 года в Киеве продали 4305 квартир, тогда как в июне их количество составляло 3850. Об этом порталу 3doma.ua сообщили в агентстве недвижимости SV Realty консалтинговой компании SV Development. Всего за период с 1 по 31 июля 2013 года, по 10 административным районам Киева было совершено 2315 сделок купли/продажи квартир на вторичном рынке и 1990 продано в недостроенных домах.
Бідний захар Все йому не в масть То свистуни свистять про 4305 квартир проданих за місяць То мінюст також свистить про 19000 проданих за 6 місяців.... То КГС обєми будівництва збирається збільшувати То журналісти тріщать про 91-641 шасливця за пів року житло з держдопомогою отримавшого на всю Україну на 240 000 угод І коли вже буде на його вулиці свято ?
Нельзя не отметить очередной "шедевр" "юного мичуринца" (скрестил в очередной раз "ежа" и "ужа" - сравнивает удельный вес сделок по ипотеке 3% в Киеве и в стране за 2013 и весь "винигрет" по стране от минюста за 2012) "эксперта" по КРЖН будивельнык - "То журналісти тріщать про 91-641 шасливця за пів року житло з держдопомогою отримавшого на всю Україну на 240 000 угод"
нужен материальчик для будущих научных изысканий возможно, когда-нибудь напишу диссер "Религии и культы Восточной Европы начала 21 века на примере Веры в дорожайку".
Есть уже небольшие наброски: -"Последователи культа служили центральному божеству - бетончику" -"Достичь первого уровня посвящения (покупки хрущика или гостинки) можно было путем полного отречения от плотских искушений греховного мира на срок от 10 до 20 лет" -"лишь очень немногие аскеты доходили до уровня посвящения "илитная недвижимость на позняках"" -"ходили легенды о пророках, покупавших квартиры в сталинках на печерске на трудовые доходы" -"вера в дорожайку была монотеистичечким культом - все устремления адепта, все его поступки должны быть посвящены единой цели - накоплению родового капитала"
zahar_ написав:сравнивает удельный вес сделок по ипотеке 3% в Киеве и в стране за 2013 и весь "винигрет" по стране от минюста за 2012) "эксперта" по КРЖН будивельнык - "То журналісти тріщать про 91-641 шасливця за пів року житло з держдопомогою отримавшого на всю Україну на 240 000 угод" пЫшЫте ЫСЧО подтасовыющий вы наш.
Прзріваєте - це радує Тому спеціально для занудно-прозріваючих розвінчувачів шаромиг і свистунів я можу й уточнити На 19000 угод по Києву - 91 угода по програмі іпотека 3% (91/19000=0,478%) На 120 000 угод по Україні - 641 угода з держдопомогою (641/120000=0,534%)
Звідси для небачучого бо кров очі залила - держдопомога що по Києву , що по Україні стосується тільки 0,5% від всіх угод.
Дивіться , щоб як закінчите - дисертація не підтвердила дику обмеженість автора , який помішаний на буіт дешеветь бо піпець, ростом цінн на величини які явно перевищать математичну похибку
ПС Беріть приклад з свистуна/шаромижного Він також викрикав про 10-15% падіння в рік на протязі 3 років Тепер тихенько посвистує про 5% в рік і оправдується художніми фантазіями на тему - бо рили домальовують....
Але пояснити як домальовування на наприклад 2-5% може накопичуватись ( я стверджую , що домальовуй-не домальовуй, але похибка буде тільки на домальованому і похибка не накопичується, тобто свисто/малюнки в 2010-2012 не мають жодного відношення до 2013)-наш критик з 5-рівнем по Маслоу - не може.
airmax78 написав:Flat, все-таки, не сочтите за труд, опишите в двух словах покупателя. Хочу понять для себя что это за тип людей, которые совершают такие покупки. И ведь они же еще и сами вас нашли - т.е. по идее должны быть вполне вменяемые люди. Кстати, если не секрет, официальная оценка самых дорогих 22 метров на ул. Белорусской была где-то в районе тыс 30?
Покупатели иногородние. Для сына студента где-то в этом районе. Если Вы имеете в виду стоимость по экспертной оценке - то я ее не запоминала (она была в грн. и даже не переводила на у.е.). Всеравно оформление по полной стоимости с полной оплатой всех налогов. Все расходы по сделке тоже покупателя. Все-таки волна "успеть до 1-го" была. Люди спешили и готовы были нести дополнительные затраты.
Я думаю, что вам ох_ре_нительно повезло. Родители в стремлении обеспечить комфорт своему чаду, полностью отключили мозг.
budivelnik написав:Він також викрикав про 10-15% падіння в рік на протязі 3 років Тепер тихенько посвистує про 5% в рік
Говоря - "Тепер тихенько посвистує про 5% в рік " - Вы наверное и сегодня "перегрелись", так как путаете мою оценку проседания уровня цен на КРЖН в год (с 2010-2012 - посмотрите подпись юры) и оценку проседания уровня цен в в год (начиная с 2010) Благовеста (5% в год)
budivelnik написав:Для розрахунків Фізособа - підприємець Підприємець - підприємець Ця ідея взагалі булочка з маслом Але можна її використовувати і у варіанті Фізособа-Фізособа 1 Ви як фізособа - постійно робити покупки у підприємців/підприємств , тому завжди зможете отоварити гроші з спецрахунку 2 Ніщо не заважає Вам покласти гроші з спецрахунку на депо ( правда при цьому відсотки там будуть не 20-24% ) - але й не 0 ( я прогнозую 7-10%)
Нє-нє-нє. Тут або я взагалі не зрозумів вашу з Ізєю ідею, або ви щось наплутали. Суть спецрахунку - дешеве кредитування виключно для замкнення розрахунків цими грошима всередині БС на тих же спецрахунках. Ніяких фізосіб, ніякого кешу, ніяких депо. Інакше вся фішка замкненого кругообігу дешевих грошей зникне, вони вийдуть на ринок и підуть в інфляцію і спекуляції. Нащо тоді мудрити - просто направити загальну грошову політику на здешевлення грошей. Але без росту інфляції не вийде.