|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 04 сер, 2013 11:07
budivelnik написав: obval написав: budivelnik написав:zahar_ У Вас щось з світосприйняттям Ціна падає - падає і впасти ніяк їй не вдається Депжпідтримка росте-росте - і ніяк не в стані вирости вище ніж 0,5% від загалу. Може пора в консерваторії(голові) щось поміняти?
Потому как до одного места держпидтрымка , без поддержки реальным спросом . Это поддержка , чтоб штаны не упали 
І я кажу що держпідтримка у розмірі 0,5% - до одного місця внаслідок мізерності А захар вважає по іншому і всюди де треба і не треба на цьому наголошу.
Не-не . Если бы не поддержка , вы бы офигели от реалий !!! Хотя она только искажает РН .
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 04 сер, 2013 11:12
obval написав: budivelnik написав: obval написав:Потому как до одного места держпидтрымка , без поддержки реальным спросом . Это поддержка , чтоб штаны не упали 
І я кажу що держпідтримка у розмірі 0,5% - до одного місця внаслідок мізерності А захар вважає по іншому і всюди де треба і не треба на цьому наголошу.
Не-не . Если бы не поддержка , вы бы офигели от реалий !!! Хотя она только искажает РН .
А чому відсутність 641 продажі з 120 000 ( тобто було б - 119 359 угод) - мене повинна була здивувати? Чим ці 641 - кращі чи більш впливові від тих 119 359 ?
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 04 сер, 2013 11:18, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 04 сер, 2013 11:15
budivelnik написав:А чому відсутність 641 продажі з 190 000 ( тобто було б - 184 359 угод) - мене повинна була здивувати? Чим ці 641 - кращі чи більш впливові від тих 189 359 ?
Это долго и нудно . Да и такое количество угод подозрительно как для меня . Столько угод , вопрос , почему рынок не реагирует(ценой) ? Это же нехилый спрос !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Можно сказать спекулятивная лихорадка уже  Для меня это всё дутые цифры . Пузырь держстата , новое в эконом.мире 
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 04 сер, 2013 11:23
obval написав: budivelnik написав:А чому відсутність 641 продажі з 120 000 ( тобто було б - 119 359 угод) - мене повинна була здивувати? Чим ці 641 - кращі чи більш впливові від тих 119 359 ?
Это долго и нудно . Да и такое количество угод подозрительно как для меня . Столько угод , вопрос , почему рынок не реагирует(ценой) ? Это же нехилый спрос !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Можно сказать спекулятивная лихорадка уже 
1 для мене не принципова сама кількість угод 2 50% угод - це угоди на вторинному ринку 3 А чому Ви вважаєте що ціни не відреагували 4 120 000 угод за 6 місяців для 45 млн населення=20 млн сімей - говорить про те що при такій кількості середньостатистична сімя вийде на ринок нерухомості у чкості покупця/продавця не частіше ніж раз в: 20 млн / 2 сімї(продавець+покупець)/(120 000 х 2( угод в рік))=41,7 року Як на мене , навіть ріст кількості угод в 2 рази не буде критичним, а більш відповідатиме сьогоднішнім реаліям .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 04 сер, 2013 11:29
budivelnikЭто долго и нудно . И всего лишь в конце окажется мнением . Поэтому нафиг надо . А ещё дальше просто окажется , ты кого учишь сопливый студент и тд 
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 04 сер, 2013 13:14
flat написав:Уважаемый, Захар. Для чего мне запоминать то - что мне не нужно. Оценку в эксперта была ниже чем я продала. Я обратила на это внимание и выбросила с головы какая именно цифра там была.
Ниже она была минимум на 150-200 тыс. грн. Но ваших покупателей это остановить уже не могло: "на дурака не нужен нож..."
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 04 сер, 2013 13:33
obval написав:Эти все монетаристские схемки , больше похоже на шулерство какое то Имхо
Ну отлично, Александр, а что ваша светлая голова, конкретно, предложит сделать?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 04 сер, 2013 13:44
Faceless написав: obval написав:Эти все монетаристские схемки , больше похоже на шулерство какое то Имхо
Ну отлично, Александр, а что ваша светлая голова, конкретно, предложит сделать?
Пускай думают умные головы у них они больше или лошадь 
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 04 сер, 2013 13:49
obval написав:Эти все монетаристские схемки , больше похоже на шулерство какое то Имхо
Ну отлично, Александр, а что ваша светлая голова, конкретно, предложит сделать? budivelnik написав:1 Гроші по спецрахунку рухаються тільки між спецрахунками і тільки в безготівковій формі 2 Ніщо не заважає, навіть фізичній особі мати спецрахунок 3 Якщо фізична -особа продавець згодна частину грошей отримати на свій спецрахунок - то хай отримує , якщо не згодна, то нехай шукає покупця на свій товар з чистими грошима 4 Фізична-особа , в якої на її спецрахунку є кошти - може розраховуватись за товари з підприємством/підприємцем , при цьому а - підприємство/підприємець зобовязане ( при бажанні фіз-особи) прийняти до 20%(5-10-15-40?????) суми покупки на спецрахунок б - фізособа може заплатити більше 20% - при згоді підприємства/підприємця
Ну загалом зрозумів - система розрахунків, що відокремлена від загальної тим, що може проводитися тільки з/на спецрахунки, і виключаючи валютні операції. Щоправда, воно впреться у кінець ланцюжка, там де імпортери, і тут будуть варіанти: або його можна буде обійти, або ні. Якщо перше - то вся ідея не має сенсу, бо нічим не відрізнятиметься від звичайного. Якщо друге - то може воно й зможе пожвавити внутрішній бізнес, давши дешеві гроші, але за виключенням галузей з значною імпотрною складовою.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 04 сер, 2013 13:53
airmax78 написав:Корпоратива на всех не напасешься и на нем уже много не заработаешь. Укроагрохолдинги уже ведут себя так, как-будто их бизнес не в Украине находится (со всеми вытекающими отсюда рисками), а где-то в ЕС - занимать хотят под ЛИБОР + 4-6 и с каждым днем становятся все более "дерзкими". А на ипотечниках можно нормально заработать, если банк валютный риск готов на себя брать.
кроме валютного, при ипотеке есть риск продажного суда, который за мзду от должника лишает банк права на залог
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему