avmaks написав:Будивельник вернулся! опять нахамил, нагрубил и ничего толком не сказал. кинь мне ссылку на тех строителей, я зе раз перечитай, а то мне лень искать тот пост
Ого Гляньте на цього хамика 1 Спочатку дав ссилку 2 Після того як дві людини її проаналізували ( здається Перехожий і я) і показали нашому поверхапайко його дурість - він ще й вимагає що йому це розжували ?
Дитинко - а пята точка тобі не склеїться вимагати своїї ссилки бо ти не в стані їх сам знайти ? Так пиши поменше - думай (аналізуй) більше - дивишся і не прийдеться тобі віддуватись за свою дурь.
Ты ведеш себя как последний жлоб обзываясь и брызжа слюной. нет не склеится, я в истерику не впадаю когда мне говорят что мои депозиты могут обесцениться, в отличии от тебя.
Щож тебе так заїло ? Ти ж сам пару сторінок тому розповідав що в інтернеті всі рівні - от я й веду себе по відношенню до тебе так само як ти пробував вести себе по відношенню до мене.
Тому моя порада( правда такі як ти порад слухати не можуть - вони ж великі всезнайки і поверхапайки), але все одно спробую 1 Є люди які в своїй галузі знають на пару порядків більше ніж ти в їхній 2 Всі правила і теоретичні знання - накриваються мідним тазом в порівнянні з практичними знаннями тих хто вже чогось досяг
Висновок 1 Хочеш виглядати 30 секунд розумним - витрать десяток-другий годин на вивчення теми хоча б з допомогою гугля 2 Жоден гугль не замінить знань практика , тому відкинь власну гордість і з повагою запитай те що тебе цікавить ( при цьому всім своїм виглядом і поведінкою демонструючи свою повагу до того кого запитуєш) Така модель поведінки позволить тобі стати хоч на грам розумнішим.
avmaks написав:http://bestproject.com.ua/prices вот тут ребята строят за 400-500 и это уже с накруткой. ты можеш заказать этих ребят и вообще расслабить булки.
Так як наш поверххапайко сам не в стані знайти що він здурі понаписував, прийшлось мені полистати. Отже для тих кому лінь ходити по ссилкам:
Ти вмієш читати хоч трошки більше ніж написано в першій стрічці ? В останній написано слідуюче:
ИТОГО стоимость готового дома "под ключ" (с учетом инженерных сетей, наружной и внутренней отделки) составляет в среднем ---5400-6400
Тому ще раз для тебе 1 400-500 - як ти викрикав це 3200-4000 , а не 5400-6400 як ти знайшов в другій ссилці 2 Я будую за 4000 , за 5600 - я продаю ( зверну увагу крикунчику я продаю по нижній границі того , що хтось будує) 3 В тому що ти знайшов не включена вартість землі
То як - і далі будеш прискореними темпами виставляти свою обмеженість в цьому питанні ?
І що ? Одна компанія підконтрольна олігарху який сьогодні входить в топ-менеджмент держави - отримала +30% на 553 млн грн Один поганий будівельник , який нічого не вміє , будує в тьмутаракані сараї, без підтримки держави чи західного бізнесу, без використання західних технологій - отримує +30% на 2 млн грн . І що ? При цьому додам - отримує +30% при ціні реалізації в 2-3 рази нижчій ціни Києва.
Так хто в кого повинен вчитись бізнесу Українські будівельники в олігархів з держпідтримкою , чи олігархи в будівельників ?
Оператор БД написав:- Количество объектов с увеличенной ценой: 4; количество объектов со сниженной ценой: 19. Снижение цен преобладает над ростом.
ребят, тут шальная мысль пришла в голову на сон грядущий(ещё не анализировал её). Мысль такова: имеет ли смысл такой индикатор: отношение кол-ва объектов с увеличенной ценой к кол-ву объектов с уменьшенной ценой ? Имеет ли смысл строить график такого индиактора и что он сможет показать, в теории ?
avmaks написав:budivelnik ты лицо заинтересование, твое мнение не учитывается
Так, але при цьому 1 Я лице фізичне а не віртуальне ( в інтернеті доступні мої координати) 2 В інтернеті доступні ціни на мої обєкти починаючи з 2008 року 3 На цих сторінках подану мною інформацію не перевіряв тільки лінивий , є навіть цілі гілочки , чого варта наприклад кампанія jde проти будівельника в 2010-2011 роках , чи вася_лв проти будівельника в 2011-2012 4 Станом на сьогодні . я єдиний активний учасник на цих сторінках який залишився- який в 2009 році заявляв про адекватність ціни в 1800 доларів за м2
Так, але при цьому 1 Я лице фізичне а не віртуальне ( в інтернеті доступні мої координати) 2 В інтернеті доступні ціни на мої обєкти починаючи з 2008 року 3 На цих сторінках подану мною інформацію не перевіряв тільки лінивий , є навіть цілі гілочки , чого варта наприклад кампанія jde проти будівельника в 2010-2011 роках , чи вася_лв проти будівельника в 2011-2012 4 Станом на сьогодні . я єдиний активний учасник на цих сторінках який залишився- який в 2009 році заявляв про адекватність ціни в 1800 доларів за м2
ландшафтный дизайн вообще отпад и долго думал дизайнер, а про проект молчу, разве что ворота и забор представляют эксклюзив, там ручная работа, а так банальщина за такие бабки
rjkz написав: Было такое в его истории - самое комичное (или скорей трагичное), что правнучка хозяйки дома и поныне в нем живет (комната 15 м2 в коммуналке). Но ведь согласитесь (или на ТЫ - в хорошем смысле?) - не только недвижимость в те времена люди теряли, но и сбережения и здоровье и жизнь - это такой форс-мажор форс-мажористей которого трудно представить.
а скольоко этот дом перетерпел капремонтов после 1 мировой и 2-й мировой? там оригинальные только 1 стена и фундамент, небось.
Оператор БД написав:- Количество объектов с увеличенной ценой: 4; количество объектов со сниженной ценой: 19. Снижение цен преобладает над ростом.
ребят, тут шальная мысль пришла в голову на сон грядущий(ещё не анализировал её). Мысль такова: имеет ли смысл такой индикатор: отношение кол-ва объектов с увеличенной ценой к кол-ву объектов с уменьшенной ценой ? Имеет ли смысл строить график такого индиактора и что он сможет показать, в теории ?
он ничего особо не покажет, т.к.: - много ненастоящих, далеких от реальности объявлений и таких же изменений цен - и числитель, и знаменатель - маленькие целые числа, сильно колеблются, иногда бывают нулями. - нерегулярность выборки тоже может внести свои коррективы.
принцип такого индикатора не плох, но его надо рассчитывать, как минимум, на месячных данных и после предварительной очистки от мусора