|
Надра Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 12 гру, 2013 22:18
А правда, что в Надра вводится новая депозитная акция "Майдан не пройдет"? И в поддержку этой акции сотрудников погонят в Мариинский парк на митинг ПР в поддержку евроинтеграции? 
-
anti_strx
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 57 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 гру, 2013 22:41
anti_strx написав:А правда, что в Надра вводится новая депозитная акция "Майдан не пройдет"? И в поддержку этой акции сотрудников погонят в Мариинский парк на митинг ПР в поддержку евроинтеграции? 
это кто такое выдумал?
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 гру, 2013 14:48
Nadra Bank
А правда, що представник банку мені нарешті аргументовано і спираючисьна закони скаже, чому ж мені не віддавали депозити?
Без відмазок типу,тимчасова адміністрація була, судитись треба...
-
starvit
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 гру, 2013 12:56
Може хто не знає, так я повідомлю, що банк Надра ввів комісію за видачу депозиту... Коротше, мені сьогодні прийшла СМСка, що моя картка Віза електрон (№4246........7914), яка не є кредитною(!), має негативний баланс 90 долл США (нічого собі, подарунок від Миколая !!! у вихідний день...).
Звоню в кол-центр, відповідають, що виявляється, коли я забирав свій депозит місяць тому, гроші мені видавали через картку, яку "впарили" при відкритті депозиту. А за видачу грошей по картці, бачите, беруть комісію 1%.
Тобто, на рівному місці банк з мене зідрав майже 100 доларів!!!!!
Відповідно, ноги моєї в Надра банку більше не буде... як і моїх родичів і знайомих... Рекомендую всім теперішнім вкладникам банку перевірити, скільки з них здеруть при поверненні грошей.... поки не пізно....
Востаннє редагувалось a_demchenko2010 в Суб 14 гру, 2013 13:31, всього редагувалось 1 раз.
-
a_demchenko2010
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 14 гру, 2013 13:30
a_demchenko2010 написав:Може хто не знає, так я повідомлю, що банк Надра ввів комісію за видачу депозиту... Коротше, мені сьогодні прийшла СМСка, що моя картка (№4246........7914) має негативний баланс 90 долл США (нічого собі, подарунок від Миколая !!! у вихідний день). Звоню в кол-центр, відповідають, що виявляється, коли я забирав свій депозит місяць тому, гроші мені видавали через картку, яку "впарили" при відкритті депозиту. А за видачу грошей по картці, бачите, беруть комісію 1%. Тобто, на рівному місці банк з мене зідрав майже 100 доларів!!!!! Відповідно, ноги моєї в Надра банку більше не буде... як і моїх родичів і знайомих... Рекомендую всім теперішнім вкладникам банку перевірити, скільки з них здеруть при поверненні грошей.... поки не пізно....
В очередной раз убеждаешься в надёжности!
-
evgenij0570
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 14 гру, 2013 13:31
Присоеденяюсь к a_demchenko2010."По Вашей карте 4246*8911 задолженность 159$" .Тоже по депозиту,который закончился ещё в начале ноября.Депозитов было два,сообщение пока пришло только одно,хотя по другому депу тоже задолженность.В CALL центре говорят иди пиши заявление в отделение,т.к. видно,что деньги снимались с карты и комиссии быть не должно,а в отделении говорят что Ваши проблемы-нужно было подходить к менеджерам(которых не было на месте,притом что я общался с начальником отделения минут 10 на тему "оставьте у нас свой депозит").Хотелось бы сказать что ноги моей там не будет,но заявление в понедельник идти писать прийдётся.
-
zelden
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 гру, 2013 13:35
Nadra Bank а то что я написал ЭТО ПРАВДА?????
-
zelden
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 гру, 2013 13:40
zelden написав:Присоеденяюсь к a_demchenko2010."По Вашей карте 4246*8911 задолженность 159$" .Тоже по депозиту,который закончился ещё в начале ноября.Депозитов было два,сообщение пока пришло только одно,хотя по другому депу тоже задолженность.В CALL центре говорят иди пиши заявление в отделение,т.к. видно,что деньги снимались с карты и комиссии быть не должно,а в отделении говорят что Ваши проблемы-нужно было подходить к менеджерам(которых не было на месте,притом что я общался с начальником отделения минут 10 на тему "оставьте у нас свой депозит").Хотелось бы сказать что ноги моей там не будет,но заявление в понедельник идти писать прийдётся.
При закритті депо $ в Надрі, зразу ж закрив картковий. Як я був правий. Зараз не мають куди заборгованість нарахувати. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 гру, 2013 13:47
Stringer написав: повторяю - вы опять сели в лужу - у меня депозит с 28 сентября, карта выдана через 2 недели - то шо вы тут кинули действует с 18.11.
Я еще 10 дней назад об этом писал, так представитель отморозился, мол ничего не знаю, ничего не вводили... Аферисты
-
Stringer
-
-
- Подякував: 346 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1