Байки про банки і не тільки....2008-2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 8384858687 ... 5791>
Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2014 14:08

m u k написав:Подружився з Юнісоном на 2 роки під 24% щомісячно. Ще хтось з ним дружить?

Я нет.Банк-конверт Клименко.И не имею желания дружить с ним. Ваше решение может быть другим.
http://forbes.ua/business/1348806-poche ... i-kornyami

На сайте банка была информация о вхождении в набсовет Клименко,теперь эту информацию убрали с страницы банка :wink:
Востаннє редагувалось Evgeny в Суб 11 січ, 2014 14:28, всього редагувалось 2 разів.
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2014 14:14

m u k написав:
  Art_m написав:Укрексімбанк - член ФГВФО. Вклади в ньому державою не гарантуються. Це ексклюзив Ощаду.

дякую, Ви відкрили мені очі, значить я помилявся.
Цікаво як в Законі йде про державні гарантії, чи багато вкладників мають такі "заблуждєнія" ?

интересно еще и то , почему собственник банка - держава- не гарантирует вклады в одном своём банке в то время как в другом гарантиует ?
что это за преференции? или отстранение, усечение своих обязанностей
волшебно

Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2014 14:35

m u k написав:
  Art_m написав:Укрексімбанк - член ФГВФО. Вклади в ньому державою не гарантуються. Це ексклюзив Ощаду.

дякую, Ви відкрили мені очі, значить я помилявся.
Цікаво як в Законі йде про державні гарантії, чи багато вкладників мають такі "заблуждєнія" ?

Я не пам'ятаю Закону, але мені здавалося, що там чітко прописаний Ощад як саме державний у розумінні державних гарантій, тобто такий, вклади в якому гарантуються державою незалежно від суми. Ексім у 100-відсотковій державній власності й за його зобов'язаннями відповідає власник - держава в особі КМУ. Але якщо він буде переданий у власність інших акціонерів (для цього знадобиться рішення ВРУ) під час тривання терміну вкладу та ліквідований - з ФГВФО сплатять до 200 тис. грн., решту - з ліквідаційної маси. Це все, звичайно, дуже гіпотетично. Практично ж надійність вкладів усіх банків, що належать державі (навіть на 93 відсотки) визначається надійністю держави Україна. Але питання передання банків (окрім Ощаду) у приватні руки періодично виникає. Родоводу й Укргазу частіше, Укрексіму - рідше.
Art_m

Подякував: 84 раз.
Подякували: 55 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2014 14:36

zzzzzz написав:
  m u k написав:
  Faceless написав:Ні. Оподаткування проходитиме через нарахування податку на валову цифру нарахованих відсотків, без розбиття на окремі депозити (і відповідно без розкриття персональних даних вкладників). Десь у ПК написано.

в декларації суму % і суму податку потрібно буде відображати? як податкова звірить дані?

Давайте дождемся принятия и публикации закона :D
И не будем строить догадки раньше времени :wink:

Мені здається, що вже самий час обговорити цю тему, адже річні депозити, які відкриваються зараз, зачіпляють 2015 рік. Тому і підняв це питання. Адже потім може бути пізно і доведеться достроково розривати депозит. Можливо, у когось ще є інформація, що криється в тому законі? Чи треба всім вкладникам, та тім, хто має поточні рахунки, декларувати свої відсотки?
biron

Подякував: 58 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2014 14:39

Faceless написав:
  Козак-характерник написав:Тута новость.... Раньше я на сайте УЖД покупал и распечатывал бланк ...а в кассе менял на билет...Теперь шо мона с распечаткой прямо к поезду идти...минуя кассу? Если так....то ура!!!!!

Да, и можно и с телефона прочитать QR код.
Но - бывают случаи, когда билет с QR кодом распечатывают на вокзале в кассе. Я бы отказывался по максимуму - они распечатаны на матричном принтере, и телефоном код не распознется, думаю, могут быть проблемы при посадке.

Не будет проблем. Проводник вначале минуту-другую попробует считать qr-код, а потом поматерится и введ номер билета вручную. У них настлько рагульная техника, что даже нормальная качественная распечатка читается с 10-го раза, так что они уже все привыкшие. Кроме того, реально некоторые оригиналы показывают билет на планшете и он тоже, разумеется, не считывается :mrgreen:
KIM

Подякував: 67 раз.
Подякували: 239 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2014 14:40

biron написав:
Мені здається, що вже самий час обговорити цю тему, адже річні депозити, які відкриваються зараз, зачіпляють 2015 рік. Тому і підняв це питання. Адже потім може бути пізно і доведеться достроково розривати депозит. Можливо, у когось ще є інформація, що криється в тому законі? Чи треба всім вкладникам, та тім, хто має поточні рахунки, декларувати свої відсотки?

Так обсуждать нужно действующие законы.Проекты обсуждать безсмысленно.В ВР иногда такие проекты подаются что на трезвую голову читать не возможно :lol:
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2014 15:01

.
Востаннє редагувалось Visky в Нед 12 січ, 2014 01:47, всього редагувалось 5 разів.
Visky

Подякував: 192 раз.
Подякували: 199 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2014 15:04

zzzzzz написав:
  biron написав:

Так обсуждать нужно действующие законы.Проекты обсуждать безсмысленно.В ВР иногда такие проекты подаются что на трезвую голову читать не возможно :lol:

А я вообще не пойму что здесь обсуждать? Ну будет 5% в 2015 или перенесут, или снизят до 1% или увеличат до 15%, надо будет декларировать или нет... Неужели кто-то из более менее "солидніх" депозитчиков с более менее легальными телами депов спрыгнет ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО от этого с депо-иглы?... :wink:

На официальной работе ведь берут подоходный налог, но никто с работі из-за єтого не увольняется... :D
Труднее конечно "психологически" пенсионерам, т.к. с пенсий никаких налогов не берут. Но по закону вроде бы сейчас должны декларироваться только те доходы, с которых налоги не поснимали налоговые агенты. А если банки будут автоматически снимать налог при выплате % (будут налоговыми агентами), то по идее нет необходимости представлять декларации...
Classif

Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2014 15:07

Classif написав:
  zzzzzz написав:
  biron написав:

А я вообще не пойму что здесь обсуждать? Ну будет 5% в 2015 или перенесут, или снизят до 1% или увеличат до 15%, надо будет декларировать или нет... Неужели кто-то из более менее "солидніх" депозитчиков с более менее легальными телами депов спрыгнет ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО от этого с депо-иглы?... :wink:

На официальной работе ведь берут подоходный налог, но никто с работі из-за єтого не увольняется... :D
Труднее конечно "психологически" пенсионерам, т.к. с пенсий никаких налогов не берут. Но по закону вроде бы сейчас должны декларироваться только те доходы, с которых налоги не поснимали налоговые агенты. А если банки будут автоматически снимать налог при выплате % (будут налоговыми агентами), то по идее нет необходимости представлять декларации...

планують запровадити обов'язкове декларування :(
m u k

Подякував: 452 раз.
Подякували: 143 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2014 15:08

ФГВФО

Цікава стаття з Закону про гарантування:
Стаття 23. Спеціальний збір до Фонду
1. Фонд має право прийняти рішення про встановлення спеціального збору до Фонду у разі, якщо поточні доходи Фонду є недостатніми для виконання ним у повному обсязі своїх зобов'язань щодо виплати відшкодування за вкладами та/або щодо обслуговування та погашення залучених кредитів.
2. Учасник Фонду зобов'язаний здійснити сплату спеціального збору до Фонду у строки та згідно з умовами, встановленими нормативно-правовими актами Фонду.
m u k

Подякував: 452 раз.
Подякували: 143 раз.

Профіль

#<1 ... 8384858687 ... 5791>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор