|
Байки про банки і не тільки....2008-2017 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 17 січ, 2014 03:05
Кармелюк написав:Знаєте, вчора зранку, я ще міг би дещо про це розказати (як під "грушою" капітал ховати), але ці хлопці ("професіонали" на чолі з "проффесором") після 10 ранку в парламенті такого наприймали!!! Одного мого діда в 1937р. через десять днів після арешту розстріляли. Я думав, що такого в 21 столітті уже не може бути, але після вранішного засідання парламенту я засумнівався. Бо таке враження, що може бути все що завгодно. Так що вибачайте.
Доведеться самому технологію освоювати.... 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 січ, 2014 03:06
Кармелюк написав: Козак-характерник написав:Кармелюк Розкажіть краще як грощі під грушу ховати....як бакси правильно замотувати у церату...щоб не вісиріли....Технологію процесу....Або золото як надійно ховати....Щось накшталт "Записки матрасника"....більше практичного спрямування постів... 
Знаєте, вчора зранку, я ще міг би дещо про це розказати (як під "грушою" капітал ховати), але ці хлопці ("професіонали" на чолі з "проффесором") після 10 ранку в парламенті такого наприймали!!! Одного мого діда в 1937р. через десять днів після арешту розстріляли. Я думав, що такого в 21 столітті уже не може бути, але після вранішного засідання парламенту я засумнівався. Бо таке враження, що може бути все що завгодно. Так що вибачайте.
Тю, так он же спрашивает как доллары заховать, а не пулемет или берданку..., а вот эти, последние, как раз наоборот, выкапывать пора
-
Stringer
-
-
- Подякував: 346 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 17 січ, 2014 03:10
Stringer написав: Кармелюк написав:.
Тю, так он же спрашивает как доллары заховать, а не пулемет или берданку..., а вот эти, последние, как раз наоборот, выкапывать пора
Другу частину речення важко заперечити!
-
Кармелюк
-
1
-
- Подякував: 237 раз.
- Подякували: 311 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 17 січ, 2014 03:23
Козак-характерник написав: Кармелюк написав:Знаєте, вчора зранку, я ще міг би дещо про це розказати (як під "грушою" капітал ховати), але ці хлопці ("професіонали" на чолі з "проффесором") після 10 ранку в парламенті такого наприймали!!! Одного мого діда в 1937р. через десять днів після арешту розстріляли. Я думав, що такого в 21 столітті уже не може бути, але після вранішного засідання парламенту я засумнівався. Бо таке враження, що може бути все що завгодно. Так що вибачайте.
Доведеться самому технологію освоювати.... 
Вам явно не вистачає креативу . Варіант . Берете зелені, замотуєте в азбестовий папір (від пожежі), потім з папє-маше робите щось на зразок бетонних стовпчиків ( з зеленими всередині), ставите на видне місце, намотуєте купу колючого дроту, вішаєте фото Освенцима , купуєте в Єльдорадо пару кулеметів та взагалі робите мілітарі дизайн приміщення . 
Востаннє редагувалось Південний Захід в П'ят 17 січ, 2014 03:32, всього редагувалось 1 раз.
-
Південний Захід
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 97 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 січ, 2014 03:28
Південний Захід написав:Вам явно не вистачає креативу . Варіант . Берете зелені, замотуєте в азбестовий папір (від пожару), потім з папє-маше робите щось на зразок бетонних стовпчиків ( з зеленими всередині), ставите на видне місце, намотуєте купу колючого дроту, вішаєте фото Освенцима , купуєте в Єльдорадо пару кулеметів та взагалі робите мілітарі дизайн приміщення . 
Так і запишемо... 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 січ, 2014 06:20
Південний Захід написав:Главное - сильно не трястись, при появлении титушек выворачивать карманы, как волк в Ну Погоди !  ,и помнить, что основное в жизни - сохранить свою задницу, в которую (между штанами и телом) и упаковать успешно свои 10-20 кило у.е. Кстати, туда можно упаковать и 50-100 кило, без особого риска быть замеченым . Еще можно купить одежду у бомжа и нагло приставать к титушкам за пару копейками на еду (сигареты), отпугивая их своим запахом на 50 метров. Как вариант, пройти курсы психотерапии, чтоб каждый на Вашем лице мог прочесть, что у Вас черный пояс по карате. Да вариантов масса, надо просто больше креатива . 
Це точно поведінка відіграє важливу роль. Я колись в рюкзаку(не туристичному) носив 3тис фунтів(на ті часи було більше 5тис дол) мабуть місяця 3 незвав куди їх прилаштувати, депозити по цій екозитичній валюті зявились порівняно недавно, досить часто рюкзак залишався без нагляду. Ніяких прецедентів не було.
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 17 січ, 2014 09:53
Acceptus написав: Starikan написав:Так и вы ж не указываете сумму, с которой "страх" начинается. Если 50-100 тыс. - это одно, а 20 тыс я из банка без всякого страха забирал и в нотариальную контору "относил в мешке" - невестка подвозила на своем авто.
Та шо там в мешке носить? 20к баксов ето же 2 корешка 
Мопед (т.е. терминология) не мой (с).
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 17 січ, 2014 10:05
Козак-характерник написав: Південний Захід написав:Главное - сильно не трястись, при появлении титушек выворачивать карманы, как волк в Ну Погоди !  ,и помнить, что основное в жизни - сохранить свою задницу, в которую (между штанами и телом) и упаковать успешно свои 10-20 кило у.е. Кстати, туда можно упаковать и 50-100 кило, без особого риска быть замеченым . Еще можно купить одежду у бомжа и нагло приставать к титушкам за пару копейками на еду (сигареты), отпугивая их своим запахом на 50 метров. Как вариант, пройти курсы психотерапии, чтоб каждый на Вашем лице мог прочесть, что у Вас черный пояс по карате. Да вариантов масса, надо просто больше креатива . 
Какое кодовое обозначение дать сей операции? Вот Биг для ускорения восприятия себя менагерами использует "Царскую корону"....а тут шо? "Храбрый заяц"?  Или "Вонючка"? 
"СКУНС" 
-
m u k
-
-
- Подякував: 452 раз.
- Подякували: 143 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 січ, 2014 10:17
Чистая покупка наличной валюты населением в декабре 2013 года составила 940,2 миллиона долларов, что на 157,6 миллиона долларов, или на 20,14%, больше показателя за предыдущий месяц. Об этом говорится в сообщении Национального банка Украины
-
komp
-
1
-
- Подякував: 2457 раз.
- Подякували: 3459 раз.
-
-
Профіль
-
-