Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2014

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 169170171172173 ... 2916>
Повідомлення Додано: Суб 18 січ, 2014 13:51

budivelnik написав:1 По сьогоднішнім правилам ванна+туалет разом - допустимі тільки для однокімнатних квартир в яких як правило проживає дві особи

щас проектирую квартирку, там на первом этаже один гостевой санузел (унитаз, биде, умывальник, душ), на втором этаже к каждой спальне отдельный смежный санузел (унитаз, биде, умывальник, джакузи), т.е. еще два санузла и еще один на втором этаже с входом из коридора, тоже гостевой видимо (унитаз, умывальник, душ), потому что и на втором этаже есть зал.

все с/у совмещенные, всего четыре

квартирка 250/120/27
Востаннє редагувалось yura_ в Суб 18 січ, 2014 13:55, всього редагувалось 3 разів.
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 січ, 2014 13:56

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

zahar_ написав:
  budivelnik написав:
  zahar_ написав:я человеку рассказывающему что В КИЕВЕ при утеплении домов минвату ложат "на дерев'яні рейки", а также путающего сайдинг со сканроком - НЕ ДОВЕРЯЮ.
1 Так і я людині , якій навіть власна жінка не довіряє - також не вірю
2 Що таке ремонт ?
Якщо санітарний для здачі в оренду - то 2000 доларів навіть для голих стін - вистарчить
Якщо дизайнерський та ще й від якогось відомого дизайнера - то 2000 навіть за проект не вистарчить

После того как Вы сканрок назвавали сайдингом Вы как специалист по ремонту для меня - НОЛЬ.

Свободны.

Просто он не занимался вентфасадами,в его сегменте это не имеет смысла. Но это не значит, что он в остальном не шарит.

Я уже писал о знакомой, которая сдает однуху в новострое на софборщаге. Так там даже плитки нет на стенках в ванной. Покраска и какая то клеенка. Сдает за 2800 вроде
Востаннє редагувалось unrokan_pff в Суб 18 січ, 2014 13:59, всього редагувалось 2 разів.
unrokan_pff

Повідомлення Додано: Суб 18 січ, 2014 14:10

roman tr. написав:
zahar_ написав:
  budivelnik написав:1 Так і я людині , якій навіть власна жінка не довіряє - також не вірю
2 Що таке ремонт ?
Якщо санітарний для здачі в оренду - то 2000 доларів навіть для голих стін - вистарчить
Якщо дизайнерський та ще й від якогось відомого дизайнера - то 2000 навіть за проект не вистарчить

После того как Вы сканрок назвавали сайдингом Вы как специалист по ремонту для меня - НОЛЬ.

Свободны.

Просто он не занимался вентфасадами,в его сегменте это ок имеет смысла. Но это не значит, что он в остальном не шарит.

Я уже писал о знакомой, которая сдает однуху в новострое на софборщаге. Так там даже плитки нет на стенках в ванной. Покраска и какая то клеенка. Сдает за 2800 вроде

Роман ему были показаны фото "семь на восемь". И нормальный специалист отличит сайдинг от сканрока. А наш "фахівець" том вопросе опростоволосился.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 січ, 2014 14:56

Виявляється українці у своїх помешканнях полюбляють поєднувати непоєднуване, а часом їх бажання продемонструвати своє багатство доходить до абсурду. У цьому зайвий раз переконалися журналісти Еспресо.TV, коли проглядали фотографії квартир в Одесі, Донецьку, Луганську, Чернігові, Києві тощо.

Зокрема деякі співвітчизники у вітальні, як у музеї, роблять підлогу з мармуру; телевізор, як дорогу картину, вішають в золоту рамку, а в спальній кімнаті разом з гламурною люстрою та дзеркальною стелею розміщують "шведську" стінку.

http://espreso.tv/akademia_zhlobstva/
unrokan_pff

Повідомлення Додано: Суб 18 січ, 2014 15:38

zahar_ написав:Роман ему были показаны фото "семь на восемь". И нормальный специалист отличит сайдинг от сканрока. А наш "фахівець" том вопросе опростоволосился.
Маленькі уточнення
1 Мені були показані фото 640 х 400 на цих сторінках , де в формат цього фото влізло мінімум 100 м2 фасаду ( тобто в 25 пікселів влізло 1 м2 ) - не дивно що я не побачив різниці
2 З точки зору вентфасаду - різниця між сайдінгом і санроком - в ціні , адже як показала історія - горить все.
3 Я не претендую на звання гуру по всьому , але як мінімум знаю на порядок(два) більше в будівництві ніж захар чи Андрій Бетонович Конкретний.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 18 січ, 2014 15:52

roman tr. написав:
Виявляється українці у своїх помешканнях полюбляють поєднувати непоєднуване, а часом їх бажання продемонструвати своє багатство доходить до абсурду. У цьому зайвий раз переконалися журналісти Еспресо.TV, коли проглядали фотографії квартир в Одесі, Донецьку, Луганську, Чернігові, Києві тощо.
Зокрема деякі співвітчизники у вітальні, як у музеї, роблять підлогу з мармуру; телевізор, як дорогу картину, вішають в золоту рамку, а в спальній кімнаті разом з гламурною люстрою та дзеркальною стелею розміщують "шведську" стінку.
http://espreso.tv/akademia_zhlobstva/
1 Я технолог по життю ( тобто все що можна зробити повинно бути зроблено найпростіше)
2 Навіть у приведених прикладах є речі які я особисто не вважаю поганими. Наприклад телевізор в рамці.
http://fotohost.org/images/a1a34d5d-154kB.jpg
Крім прегляду телевізора . можна й картини видатних живописців демонструвати ( а якщо теле ще й з роздільною здатністю в 4К) то якість зображення буде не гірша ніж в оригіналі.
Таким чином , можна весь Ермітаж чи Третяковку вмістити в одному залі ( слайд режим з підбором параметрів в залежності від аудиторії)

ПС
Сам розглядав щось подібне
Фальшивий камін з телевізором замість топки.
Запустив по телеку трек з горінням і потріскуванням - от і камін
Відкрив дверцятка каміна - отримав повноцінний перегляд.
Правда виникла проблема . яку не зміг побороти
Як правило телевізор розміщують на рівні очей . а топка каміна на рівні в 0,3-0,5 м максимум.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 18 січ, 2014 17:21

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Падать когда будем ?
obval

Повідомлення Додано: Суб 18 січ, 2014 17:28

roman tr. написав:Я уже писал о знакомой, которая сдает однуху в новострое на софборщаге. Так там даже плитки нет на стенках в ванной. Покраска и какая то клеенка. Сдает за 2800 вроде

roman tr. ну мы то рассматриваем ТИПИЧНЫЙ эконом-ремонт (в новостойке в состоянии "голые стены") на основе здравого смысла.

Так к примеру Интергалбуд за свой свой скромный эконом-ремонт берёт 150 долл. за метр.

И когда мне спЫсЫалист из херсона и "фахівець" со Львова тараторят что скромный эконом-ремонт в киевской новостройке (и где квартира находится в состоянии "голые стены" от сараестроителей) будет стоить 30-50 долл за кв.м у меня есть большое подозрение что эта региональная "сладкая парочка" дезинформаторов тупо вводит аудиторию форума в заблуждение. :roll:
zahar_

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 січ, 2014 17:35

zahar_ написав:Так к примеру Интергалбуд за свой свой скромный эконом-ремонт берёт 150 долл. за метр.

И когда мне спЫсЫалист из херсона и "фахівець" со Львова тараторят что скромный эконом-ремонт в киевской новостройке в состоянии "голые стены" от сараестроителей будет стоить 30-50 долл за кв.м у меня есть большое подозрение
1 А можете нас ознайомити з скромними ремонтами від Інтегралбуду за 150 доларів м2 ?
2 Як ознайомите - я ознайомлю Вас з ремонтами під-ключ для себе за 200 доларів.( в які входить опалення котел+батареї+плитка ( явно не Львівського заводу) і унітази ванни - явно не китайського виробництва+підвісна стеля + ламінат + все електрообладнання не з ринку.)
3 Особисто в мене навіть не підозри а тверда впевненість що під ніком захар ховається слабокваліфікований рил який сам не знає чого хоче ( тобто навіть толково щось прорекламувати не може)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 18 січ, 2014 17:53

budivelnik написав:
  zahar_ написав:Так к примеру Интергалбуд за свой свой скромный эконом-ремонт берёт 150 долл. за метр.

И когда мне спЫсЫалист из херсона и "фахівець" со Львова тараторят что скромный эконом-ремонт в киевской новостройке в состоянии "голые стены" от сараестроителей будет стоить 30-50 долл за кв.м у меня есть большое подозрение
1 А можете нас ознайомити з скромними ремонтами від Інтегралбуду за 150 доларів м2 ?

Полагаю определённая часть аудитории форума (кто по работе, кто мониторя рынок первички Киева) были в шоу-румах Интергалбуд в ЖК Парковые Озёра и имеют представление о ремонте которого уровня идёт речь.

Как показывает практика Вы как эксперт "в коротких штанишках" по фото слабо разбираетесь в тех или иных аспектах первички КРЖН.

Поэтому выкладывать для Вас фото скромного эконом-ремонта Интергалбуд в ЖК Парковые Озёра считаю нецелесообразным - не хочу тратить время для "эксперта" который всё равно "не добачає".
zahar_

Профіль

#<1 ... 169170171172173 ... 2916>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор