Виявляється українці у своїх помешканнях полюбляють поєднувати непоєднуване, а часом їх бажання продемонструвати своє багатство доходить до абсурду. У цьому зайвий раз переконалися журналісти Еспресо.TV, коли проглядали фотографії квартир в Одесі, Донецьку, Луганську, Чернігові, Києві тощо.
Зокрема деякі співвітчизники у вітальні, як у музеї, роблять підлогу з мармуру; телевізор, як дорогу картину, вішають в золоту рамку, а в спальній кімнаті разом з гламурною люстрою та дзеркальною стелею розміщують "шведську" стінку.
zahar_ написав:И когда мне спЫсЫалист из херсона и "фахівець" со Львова тараторят что скромный эконом-ремонт в киевской новостройке (и где квартира находится в состоянии "голые стены" от сараестроителей) будет стоить 30-50 долл за кв.м
А можешь, подтвердить, что я хоть что-то говорил о ремонте в КИЕВСКОМ новострое? Кроме того, тебе Будивельнык написал весь расклад по ремонту за 2 килобакса (заметь, с плиткой! и даже некоторой техникой, и даже обои покупает под покраску!, хотя я сразу оговаривал, что речь идет только о доведении квартиры под жилое состояние: стены - гладкая штукатурка под покраску, плитку на кухне и в ванной - только рабочая стена). И ВСЕ делается собственноручно. Если есть что возразить по существу - выдай. А нет - в будку!
zahar_ написав:И когда мне спЫсЫалист из херсона и "фахівець" со Львова тараторят что скромный эконом-ремонт в киевской новостройке (и где квартира находится в состоянии "голые стены" от сараестроителей) будет стоить 30-50 долл за кв.м
А можешь, подтвердить, что я хоть что-то говорил о ремонте в КИЕВСКОМ новострое? Кроме того, тебе Будивельнык написал весь расклад по ремонту за 2 килобакса (заметь, с плиткой! и даже некоторой техникой, и даже обои покупает под покраску!, хотя я сразу оговаривал, что речь идет только о доведении квартиры под жилое состояние: стены - гладкая штукатурка под покраску, плитку на кухне и в ванной - только рабочая стена). И ВСЕ делается собственноручно. Если есть что возразить по существу - выдай. А нет - в будку!
Ха "специалист" Hotab снова круть-верть - "я хоть что-то говорил о ремонте в КИЕВСКОМ новострое.....я сразу оговаривал, что речь идет только о доведении квартиры под жилое состояние: стены - гладкая штукатурка под покраску, плитку на кухне и в ванной - только рабочая стена). И ВСЕ делается собственноручно. ".
Ты фантазёр или в херсоне все новострои сдают под чистовую отделку - "стены - гладкая штукатурка под покраску"?
Ты вообще имеешь представление в каком состоянии сдаются новострои "после строителей"?
Подтяни матчасть теоретик первичного рынка регионального разлива, тараторящий об эконом-ремонте за 30-50 долл. за кв.м в новостройке где квартира в обычном состоянии "после строителей".
zahar_ написав:У вас в строительстве выполнять обязательства языком всё хорошо получается - а как до дела бац и не сделано как обещалось.
Ви особисто хоч раз мали зі мною справи по будівництву Ні ? Сідай - 2 - балабол - фантазер
zahar_ написав:Уровень ремонта который подразумевается "для проживання" озвученный.
Вами тільки озвучений - а мною ще й описаний з описом фізичних обємів-вартості-матеріалів Витягни з постійного місця дулі і тикни собі під ніс - озвучуючий ти наш
zahar_ написав:"Думка" такого махинатора как Вы в данном обсуждении НЕ АРГУМЕНТ.
Сказав Иксперд після отримання дулі ( і не отримання обіду) під час обговорювання питань ринку нерухомості на сімейній раді.
zahar_ 1 А хто тобі сказав що ти розумний ? Чи признаком розумності є кількість дуль тикнутих опоненту ? 2 А чи не є відсутність претензій серед покупців того що я роблю - прикладом того що я виконую те що обіцяю ? 3 Так само чи не є ознакою моєї порядності хоча б те що мною продано 100% збудованого до 2009 року і 60% зданого в експлуатацію в липні 2013 року ?
А тепер спробуй похизуватись своїми досягненнями Темні вікна - дуля Держдопомога -дуля Сімейна рада - дуля і загон віником туди проти чого ти виступаєш.
То як розумник І далі вважаєш себе найрозумнішим ? Я б на твоєму місці вважав себе найвпертішим хамом з сімейними ( або фінансовими) звязками на цих сторінках.
3/5-эт. кирп. дома, 90/52/14.4 кв.м, h=3м. ЖК "Липинка". Документы готовы. Дом заселен, 2 сан.узла. Кладовка 9 кв.м в цокольном этаже. Без отделки. Парковка на территории комплекса, 1188000грн