Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2014

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 846847848849850 ... 2916>
Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2014 14:44

flyman написав: але на разі, для мене вкладатись в нерухомість, нема змісту(калькулятор показує).
І грошей майбуть бракує на щось більш-менш пристойне в столиці?
Скільки квартир в Києві Ви вже придбали ?
А в Ірпіні?
А в Бородянці?

Маємо чергового теоретика? :twisted:
Frant

Заблокований
Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2014 14:45

Как АНЯ к "корыту" просился?
http://korrespondent.net/Default.aspx?p ... roitelyami
29 сентября 2010
Премьер-министр Украины Николай Азаров поручил межведомственной группе во главе с вице-премьер-министром Виктором Тихоновым разобраться с ценообразованием в строительной отрасли по всему комплексу составляющих, начиная от землеотвода.
"Надо переломить ситуацию в строительстве. Строительные организации завышают себестоимость работ и таким образом ограничивают спрос. Спад спроса не дает ресурсов для продолжения строительства – создается замкнутый круг. Поэтому, я поручаю министру регионального развития и строительства Яцубе (Владимир Яцуба), Госкомзему, региональным администрациям под общим руководством вице-премьер-министра Тихонова бескомпромиссно разобраться с ценообразованием в строительстве, со стоимостью земли и преградами по землеотводу под строительство", – сказал премьер перед заседанием Кабинета министров в среду.
Востаннє редагувалось zahar_ в Нед 27 кві, 2014 14:57, всього редагувалось 1 раз.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2014 14:47

Faceless написав:
  zahar_ написав:А Вы в курсе что гугл может порой не видеть сообщения интерфакса?

И что теперь? В любом случае есть факт, что ссылки на источник инфы в итоге приводят в никуда. Конечно, это гугл виноват. :mrgreen:

Правильно ли я понимаю, что если бы Вы увидели информацию на интерфаксе, то вы бы признали бы что Стельмах таки заявлял что застройщики завышают цены как минимум вдвое?

Вы только интерфаксу доверяете?
zahar_

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2014 14:48

zahar_ написав:[
flyman, я так понимаю что-"в Дарниці або Лівобережній тре було брати вагон метро штурмом." - это было лет десять назад? И небось в самый час пик:где-то с 7.45-8.30?

9.
Минулого року поздка з м.Видубичі мало чим відрізнялась.
Крім того, якщо пересадка з лінію на лінію, то це 15 хв. топтання походкою пінгівна
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2014 14:50

Frant написав:
  flyman написав: але на разі, для мене вкладатись в нерухомість, нема змісту(калькулятор показує).
І грошей майбуть бракує на щось більш-менш пристойне в столиці?
Скільки квартир в Києві Ви вже придбали ?
А в Ірпіні?
А в Бородянці?

Маємо чергового теоретика? :twisted:

А навіщо, якщо калькулятор показує, що депо вигідніше при менших ризиках.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2014 15:00

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

budivelnik написав:Навіть якщо припустити що собівартість будівництва па300

это вартисть друже будэ
Нэ нада хвантазуваты :mrgreen:
И кто бы тут говорил про невигласив , тот кто
пролетает с прогнозами уже 6 лет со своИм ристом ???
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Или тот кто даже трэнд не угадал на РН ?
А это уровень ниже плинтуса , по простому балабол !!!

И ни каких "прыпущень" и "коэфициентов" , "теорий" и тд ,
это всё инструменты ШАРЛАТАНОВ
:!:

"Навіть якщо припустити " зачем это надо ???
Похвантазуваты ? Вы нарик ?
Востаннє редагувалось obval в Нед 27 кві, 2014 15:22, всього редагувалось 4 разів.
obval

Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2014 15:03

flyman написав:
  roman tr. написав:
  flyman написав:Так що я не розумію, чим може бути краще більшість районів Києва за Ірпінь.

в києві є багато гарних районів, краще ірпеня. але вдвічі-втричі дорожче

вони то є, хто би сперечався, але на разі, для мене вкладатись в нерухомість, нема змісту(калькулятор показує).
Для Ірпеня співвідношення жепо/оренда у 2013 підійшло до критичної позначки, коли $депо були менше 10%. Але зараз ситуація кардинально інша. Приват, А-Банк -11,5% , Дельта- 11,5% ФІ- 12,75%, VAB - 12.5%, ФІДО - 13%. А нерухомість в найближчі 2 роки ще більше просяде, так як є лаг у реакції ринку. Тому мої плани відкладаються на цей час.
Як варінт, пробувати "виловлювати" щось цікаве. От у 2014 за 1 місяць, після експозиції в півроку і зниження хотілки на 3куе продалась у Ворзелі 1/2 будинку на 2 кімнати за 25куе. От моніторю потихеньку далі цей регіон, може ще що буде накльовуватися.

забавно читать названия названных банков и высказывния как хорошо они дают прибыль с депозита - сходите на ветку дельты и ВАБ (по этому можете даже у Йцукена поспрашивать как оно) :mrgreen:
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2014 15:07

flyman написав:
  zahar_ написав:[
flyman, я так понимаю что-"в Дарниці або Лівобережній тре було брати вагон метро штурмом." - это было лет десять назад? И небось в самый час пик:где-то с 7.45-8.30?

9.
Минулого року поздка з м.Видубичі мало чим відрізнялась.
Крім того, якщо пересадка з лінію на лінію, то це 15 хв. топтання походкою пінгівна

flyman сейчас напряг в "Дарниці або Лівобережній" меньше.

По поводу - "Минулого року поздка з м.Видубичі мало чим відрізнялась." - это разовая поездка или какой-то значительный период времени?

С выдубичи в какую сторону маршрут был?
Востаннє редагувалось zahar_ в Нед 27 кві, 2014 15:19, всього редагувалось 1 раз.
zahar_

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2014 15:08

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

flyman написав:4) так як родився і ріс в обл.центрі, то ритм малого містечка аля Ірпінь із можливістю швидкого і зручного доїзду в столицю мені більш підходить чим сам Київ

Трепло, после работы поедь в Ирпень, постой с Нивок или на площади Шевченко 1,5 часа утром и вечером в маршрутке, или в своей машине, а потом заливай тут чепуху.
Будешь рассказывать мне про Окружную, так тебе на яндекс-пробки прямая дорога, да на videoprobki.com.ua

Давка в маршрутках в час пик, есть ПО ВСЕЙ УКРАИНЕ!
Потому что перевозчикам выгодно возить набитый транспорт, больше доход, меньше затрат.
Очередной форумный тролль-теоретик, самоутверждающийся :-)

Если тебе так удобно, нафига ты тут пишешь? Катайся в Ирпень, Бровары, Бучу...только не надо рассказывать, что туда легко добираться, десятки тысяч плюнут тебе в рожу за вранье.

А Киев лучше, тем, что есть работа, за неё платят и есть возможность по специальности работать, а не продавцов/водятлом как по всей стране.
Читатель11

Подякував: 58 раз.
Подякували: 169 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2014 15:20

flyman написав:А навіщо, якщо калькулятор показує, що депо вигідніше при менших ризиках.
Ой-ой-ой! Танки Путіна стоять на кордоні з Донбасом, в Донбасі російські сепаратисти беруть заручників в полон, а хлоп співає пісню про вигідність депозитів. :oops:

Я так зрозумів, що маємо на гілці чергового теоретика. Не розумного, не розважливого і не заможного....

Читатель11 написав:
  flyman написав:4) так як родився і ріс в обл.центрі, то ритм малого містечка аля Ірпінь із можливістю швидкого і зручного доїзду в столицю мені більш підходить чим сам Київ

Трепло, после работы поедь в Ирпень, постой с Нивок или на площади Шевченко 1,5 часа утром и вечером в маршрутке, или в своей машине, а потом заливай тут чепуху.

Ну і "швидкий" проїзд від Ірпеня до роботи в Києві))) :mrgreen:
10-15 хвилин пішки до зупинки маршрутки, 20 хвилин їзди в переповненій електричці
або ж 30 хвилин в забитій маршрутці до Києва, потім 30 хвилин по Києву. В сумі набігає 1.5 години в одну сторону. Тобто витрачається 3 години в день КОЖЕН день життя. Отака от "дешева" нерухомість в Іпенях. :mrgreen:

Ірпінь - це квартири для бідних або дачі для богатих. :roll:
Frant

Заблокований
Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

#<1 ... 846847848849850 ... 2916>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему