Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2014

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 925926927928929 ... 2916>
Повідомлення Додано: Сер 07 тра, 2014 16:31

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Кто нить знает о реальных сделках на КРЖН сейчас ?
По чём однушки ?

Я вот смотрю, раньше "вход" на рынок 1к был 50 к.у.е. С этой суммы появлялся выбор....
Сейчас, (по сландо) выбор начинается с 45 за 1к. То есть, бакс взлетел на 40%, а однушки просели на 10%. Я о вторичке. Но на первичке кажется тоже самое, только риск недостроя вырос даже для "очень надёжных" застройщиков.

У кого-то есть примеры реальных сделок ?

Сенкс.
Amat

Подякував: 115 раз.
Подякували: 678 раз.

Профіль

3
1
Повідомлення Додано: Сер 07 тра, 2014 16:33

_Mykola_ написав:Особенно это коснется людей под/за сорок лет, у которых есть реально деньги, и которые знают как кидали различные фонды и биржи... И видели несколько глубоких кризисов которые практически обнуляли накопления, если они не были вложены в материальные активы.

)))) Флаймен ще молодий)))) Не бачив смаленого вовка))))
Коли йому дупу трошки припалять - зрозуміє справжню ціну майна і паперу)))
Востаннє редагувалось Frant в Сер 07 тра, 2014 16:37, всього редагувалось 1 раз.
Frant

Заблокований
Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 тра, 2014 16:37

_Mykola_ написав:
  flyman написав:Ще мало хто згадує, як тільки пройде пенсійна реформа і запрацює нормальний ринок акцій, багато "інвесторів" підуть з КРЖН на біржу.

"Ні синку, це фантастика..." (с)
Акции, биржа... ню-ню...
"Багато" - это 0.001%?

Особенно это коснется людей под/за сорок лет, у которых есть реально деньги, и которые знают как кидали различные фонды и биржи... И видели несколько глубоких кризисов которые практически обнуляли накопления, если они не были вложены в материальные активы. :roll:

Ну да,я , например, уже разбежалась связываться с фондами и биржами...все они для меня вариант МММ,ищут лохов. Не верю и страхованиям и частным пенсионным фондам. Только материальный актив... :D
avt23

Подякував: 410 раз.
Подякували: 73 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 тра, 2014 16:39

flyman написав:Ейрмакс, ось ви можете пояснити, "хлопу з села", навіщо було купувати дорогу нерухомість, якщо у вас нема впевненості на доовготривалий відрізок часу.
Наприклад я спокійно можу купти новобудову в Ірпені, так як мені заробити на неї тре рік-півтора. Але я настільки не впевнений в такому горизонті з роботою, що з придбанням нерухомості "для себе" не заморочуюся. Лише аренда.
КРНЖ можна розглядати з таких точок зору:
1( своє житло, ціна не має значення
2) інвестицією, яка росте в ціні з кожним роком (це фантастика)
3) або акитвом, яка генерить кешфлов (не заре, депо жирніше)
4) бетонний матрас (на любтеля).
Ще мало хто згадує, як тільки пройде пенсійна реформа і запрацює нормальний ринок акцій, багато "інвесторів" підуть з КРЖН на біржу.

5 лет - это не долгосрочный отрезок? Тогда да, глупость сделал. Если честно, нет желания по третьему кругу писать одно и то же.
Вкладывать в украинский рынок ценных бумаг будут те, кто сейчас учится в школе. И то, когда у них появятся лишние деньги. У всех остальных - стойкий иммунитет к этой помойке на долгие годы вперед.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 07 тра, 2014 16:40

flyman написав:
  airmax78 написав:Алекс, надо брать.

Ейрмакс жжот!!!

Таки хороший совет парню дал. Но, скорее всего, без толку.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 07 тра, 2014 16:42

_Mykola_ написав:
  flyman написав:Ще мало хто згадує, як тільки пройде пенсійна реформа і запрацює нормальний ринок акцій, багато "інвесторів" підуть з КРЖН на біржу.

Акции, биржа... ню-ню...
"Багато" - это 0.001%?

Особенно это коснется людей под/за сорок лет, у которых есть реально деньги, и которые знают как кидали различные фонды и биржи... И видели несколько глубоких кризисов которые практически обнуляли накопления, если они не были вложены в материальные активы. :roll:

крім вуйків з рюкзаками кешу є ще інституційні інвестори, напр., КУА та
пенсійні фонди (які мали би частину заощаджень вкладати на фондовий ринок).
Може тобі відомо, але для новобудов є схема ціних паперів - ФФБ (фонду фінансування будівництва), може ще є які інструменти, я сильно не цікавився.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 07 тра, 2014 16:49

flyman написав:крім вуйків з рюкзаками кешу є ще інституційні інвестори, напр., КУА та
Може тобі відомо, але для новобудов є схема ціних паперів - ФФБ (фонду фінансування будівництва), може ще є які інструменти, я сильно не цікавився.

Смешались в кучу кони, люди... А звідки у "інституцийних інвесторів" гроші на інвестиції, як вважаєте?
А ФФБ - это вообще из другой оперы - там нет никаких ценных бумаг в принципе. Если имеется в виду схема продажи через облигации, то те облигации - это такие же ценные бумаги, как лоторейные билеты. Вероятность выигрыша только больше (правда от застройщика зависит сильно - если УКО - то, наверное, вероятность такая же), а приз - номинал в метрах квадратных.
Востаннє редагувалось airmax78 в Сер 07 тра, 2014 16:59, всього редагувалось 1 раз.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 07 тра, 2014 17:00

flyman написав:
з аудіторією тут все ясно - інвестори з IQ та вподобаннями домогосподарок
а тим часом, поізд відходить і старомодне бетоноінвесторне паньство лишається на пероні, з переляком дивлячись "тягу" яка відправляється до наступної станції
[/quote][/quote]

Сударь, посмотрите отчетность компаний торгующихся на уб, либо убыточное говно, либо те, кто платит дивиденды как они того хотят или не хотят :mrgreen: . Нужны акции хороших компаний, которые генерируют прибыль, и более менее прозрачные. Такие обычно размещаются в Варшаве, или Лондоне. Индекс уб лежит пока на боку, кстати, думаю ещё можно впрыгнуть по нормальной цене.
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 07 тра, 2014 17:01

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

flyman написав:Може тобі відомо, але для новобудов є схема ціних паперів - ФФБ (фонду фінансування будівництва)

Ні, ФФБ цінними паперами не оперує. З цінними паперами - то ФОН.
Як людина, що мала безпосередній досвід щодо тих самих ФФБ, чесно, ну його...
  ADBOKAT написав:Пост "посоветуйте, пожалуйста, хорошего сантехника для новостроя" - объявили офтопом и потерли

Честно, не я.
Напишите rjkz в ЛС, может, подсобит.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 07 тра, 2014 17:10

flyman написав:
  _Mykola_ написав:

Акции, биржа... ню-ню...
"Багато" - это 0.001%?

крім вуйків з рюкзаками кешу є ще інституційні інвестори, напр., КУА та

Хлопу на очі трапився проспектик Сократу з Кінто :D
підкажу. Гроші ще можна віддати в управління памм рахунками або самостійно інвестувати на форексі 8)
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

#<1 ... 925926927928929 ... 2916>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор