Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
DIV написав:IMPRINTER А за який рік 308? Може, застарілі дані? Я нещодавно заходив - безплатно не хочуть показувати, я й махнув рукою: не платити ж їм ще й гроші.
WachtAmRhein І тепер 1 раз безплатно, але в друкованому вигляді поштою. Для цього треба надіслати заяву + відскановані копії паспорта та коду. Багато мороки. Проживу і без цього.
подскажите пожалуйста. хочу за границу взять с собой карту привата в грн. наслышан о том, что курс блокировки и списания одинаков. а как на счет процента за конвертацию валюты? в других банках обычно 1 процент, а как в привате, подскажите плз?
IMPRINTER написав:щас глянул свой кредитный рейтинг на УБКИ .. он равен 308, согласно шкалы я просто сволочь )))
гы, а я только что за 25 гривен себе сформировал... 361...
Ваш рейтинг выше, чем у 29.16% украинцев
нищеброд еще тот
Ваш кредитный рейтинг временно снижен из-за запросов партнеров, но если Вы получили необходимые кредиты и будете их своевременно погашать, Ваш кредитный рейтинг увеличится.
Михайловский мне всю малину пере...эээ...портил.
Востаннє редагувалось WachtAmRhein в Сер 07 тра, 2014 23:20, всього редагувалось 1 раз.