Nadra Bank Аргументи публікую я.
Спочатку ви говорили, що беззмістовно говорити про якісь претензії без документів.
Будуть документи -будуть аргументи.
Документи я відсканув, виклав...і тиша у відповідь.
Повний ігнор аж до цього моменту. І жодного аргументу я не отримав.
У мене були труднощі, ви не допомогли.
Були питання-- ви не відповіли.
І навіть "аргументи на захист власних позицій щодо обставин 2009-2011 років" ви не навели.
У мене є пачка листів дома:
1) Де на вимоги віддати депозити, були пропозиції продовжити їх.
2) На звернення згідно постанови НБУ, надати інформацію про стан депозиту та дату його повернення - знову пропозиції продовжити депозити.
3)На звернення із аргументацією вами порушення законодавства -не повірите, але знову пропозиції продовжити депозити.
Щодо судів, знайомі судились, а потім знову ще й судились із виконавчою службою, бо у бідного банку не було майна, щоб повернути те, що люди відсудили...а виконавча служба чомусь не могла жодного майна знайти.
Тому й не судився і вже пізно судитись. Але країна має знати своїх "героїв" та ціну їх слова, як вони ставляться до клієнтів та виконують "по закону" зобов'язання.
Як підсумок цього довгого посту, то все ж таки наведіть ваші аргументи, чому ні мені, ні моїй матері депозити не повертались.
Зробіть це просто й аргументовано.
Договір №...не повертали згідно закону № ___, розділ___, пункт___
Все. Жодних інших питань до вас нема.
Тільки не пропонуйте знову продовжити депозити.

.
А щодо думки яка різниться, звідки ви знаєте, що вона інша.
Може я із вами буду 100 % згоден, тільки ви от ніяк своїх аргументів не озвучите.