Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
semen-semen написав:Для моей потребности(мелкие платежи-пополнения) дешевле варианта не нашел-увы! Дельта - вынужденный выбор в данной ситуации,хоть и не лучший.
Почему тогда "лучшим" не воспользовались? И что за вариант, если не секрет (можно в личку)?
vkisly59 написав:Вклад "зеленью" в харьковском отделении №3 получил. Отпуск состоится! Спасибо Delta official и нач. отделения Еременко Сергею Юрьевичу за помощь.
лук_порей написав:хвилин 5 назад закінчився дзвінок з віп центром дельта банком. Дзвонив з приводу підвищення ліміту на зняття готівки за кордоном через банкомат. Діалог такий:
-Доброго дня, хочу підвищити ліміт на зняття готівки за кордоном в банкоматах -Клієнт татата підкажіть на які цілі тут у мене легкий шок -Я не зобовязаний вам пояснювати на які цілі, це мої кошти, котрі лежали в банку більше 3 років. -Дельта банк блаблабла. Ви можете користуватись пос терміналами блаблабла... -На сайті банку розміщена інформація що ліміт можна підвищити звернувшись до контакт центру -Дельта банк блаблабла в індивідуальному порядку блаблабла. Ей, ви що там взагалі? Закінилась розмова: -Добре, не підвищуйте мені ліміт, але це останні гроші котрі я приніс в дельта банк. Клієнт положив слухавку.
Дельта банк, дякую за той сервіс що був на протязі останніх 4 років коли я БУВ клієнтом. Доволі лояльним і часто розумів бзіки банку.
Це повідомлення не для того щоб змінити щось, а для того щоб попередити інших.
good_times написав:
лук_порей написав:Дельта банк, дякую за той сервіс що був на протязі останніх 4 років коли я БУВ клієнтом. Доволі лояльним і часто розумів бзіки банку.
Действительно? Из-за "тупняка" оператора такие меры будете предпринимать после 4-ех летнего сотрудничества?
это не оператор "тупит" оператор делает свою работу - у него скорей всего свыше установка "тупить" человеку - "оператору" можно доходчиво объяснить, что "тупить" это плохо, а ещё страшнее подчиняться тому "начальнику" который даёт такую тупую установку
и особо на заметку: Це повідомлення не для того щоб змінити щось, а для того щоб попередити інших.
лук_порей написав:good_times відношу себе до тої когорти гордих людей, котрі не просять своє, якщо уже поставлено в ситуацію коли мені потрібно виправдовуватись, я більше ніколи не повернусь
Дайте DO данные и все "порешают"
может и порешает, но такое отношение Человека ставит в роль просителя
может им ещё в ладоши похлопать и станцевать, чтобы усё "порешали" ?
semen-semen написав:З.Ы. Как я писал раньше, в договоре на карту везде ссылка на Правила,которые должны быть на сайте и В ОТДЕЛЕНИЯХ. В отделениях их НЕТ или прячут глубоко
в отделение на Шевченко, в центральном , в 2-х штуках на Победе, да и кажись на Михайловской их тоже нет или очень хорошо запрятаны
З.Ы.
semen-semen написав:Да,но нужно оформить страховку за 100грн.-?
этими страховками они уже забебали - ещё и врут новым клиентам, что обязательно
semen-semen написав:Для моей потребности(мелкие платежи-пополнения) дешевле варианта не нашел-увы! Дельта - вынужденный выбор в данной ситуации,хоть и не лучший.
Почему тогда "лучшим" не воспользовались? И что за вариант, если не секрет (можно в личку)?
ИМХО - нет сейчас нечего лучше Дельты по картам (В ГРН.) оформление, обслуживание, вход, выход, платежи, снятие, смс за всё "0" вот и выбирают люди Дельту!