Шановні колеги! Придивляюсь до даного банку. Імпонує доброзичлива тональність розмови на гілці, бажання допомогти та вдосконалювати свої продукти представника банку, присутність тут форумчан, думка яких є важливою.
Маю наступні питання: 1. Що потрібно для того, щоб почати користуватись повноцінним інтернет-банкінгом, які продукти рекомендуєте відкрити? 2. Вартість зарахування коштів, що надходять безготівкою на поточний рахунок у ФІДО Банк - 0.75% чи безоплатно? 3. Зовнішній платіж безготівкою - 2 грн.? 4. На які моменти ще звернути увагу?
Востаннє редагувалось V2 в Вів 17 чер, 2014 15:45, всього редагувалось 2 разів.
V2 написав:Шановні колеги! Придивляюсь до даного банку. Імпонує доброзичлива тональність розмови на гілці, бажання допомогти та вдосконалювати свої продукти представника банку, присутність тут форумчан, думка яких є важливою.
Маю наступні питання: 1. Що потрібно для того, щоб почати користуватись повноцінним інтернет-банкінгом, які продукти рекомендуєте відкрити? 2. Вартість зарахування коштів, що надходять безготівкою на поточний рахунок у ФІДО Банк - 0.75% чи безоплатно? 3. Зовнішній платіж безготівкою - 2 грн.? 4. На які моменти ще звернути увагу?
1. Пластик Фантастик і інші. Зареєструвати зелений номер мобільного в відділенні і зареєструватись в ФідоМаркеті. 2. 0, 75% на вхід з іншого банку і від третьї особи всередині Фідо. 3. Так, з Пластик Фантастик. З зарплатної 0. 4.Ліміт готівка по пластик фантастик каса банкомат 2000 грн, непідйомний.
Востаннє редагувалось Квесторе_поверніться в Вів 17 чер, 2014 19:01, всього редагувалось 2 разів.
Квесторе_поверніться написав:Юля Кіндра, завтра в мене появиться готівочки тисяч 20000. Я через касу кладу її на Пластик Фантастик. Через днів 20-30 вона мені знадобиться. Яким чином з Пластик Фантастик її найкраще видобувати?
Ліміт на зняття на добу - 2000 грн. Ви можете:
Просто закрываете счет и через кассу наличку получаете, если большая сумма заранее договариваетесь с отделением.
Юля Киндра, Вклад Зеленый Коридор можно разорвать в любое время. Значит ли это, что продержав деньги на депо хоть месяц, хоть неделю я все равно получу 24% (в Фидомаркете) прибыли? Можно ли это вклад разорвать досрочно в Фидомаркете(если я его там открою) или обязательно посетить отделение? За сколько дней до планируемого получения денег нужно разрывать вклад, например, я разорвал депо 18 июня, какого июня я смогу ими воспользоваться? Спасибо!
Юля Киндра, при перекиданні в Фіфдомаркеті з ПФ на інший свій рахунок формується Звіт про прийняття платежа в обробку (типу квитанції).
Це нікуди не годиться. Для чого видумувати велосипед. Є стандартні Платіжні доручення чи Меморіальні ордери. Тут слід поміняти. Ніяка офіційна контора таку цидулу не признає. (Суд наприклад) Чи можна видобути і платіжне доручення?
ФИДОБАНК развивается как универсальный банк, предлагая полный перечень банковских услуг розничным, корпоративным и клиентам МСБ. В своей деятельности ФИДОБАНК фокусируется на разработке и предложении инновационных банковских продуктов и технологий, а также на транзакционном бизнесе.