[quote="2461752:flyman] ну хто ж йому доктор, от Аирмакс скаже, що йому падіння не страшне, так як можна його пупову квартиру відбити на оренді, а Фейслесс, що це не типовий сегмент, і що тре купувати "для себе", тоді ціна не має значення і т.п.[/quote]
А навіщо Ви лаври Захара приписуєте Фейслесу? Нє нє. Це у Захара його золотце не є інвестицією тому і неважливо чи подорожчало чи подешевшало, хоча всі знають, що сімейний майдан йому втер носа
yura_ написав:наши уже заходят в пригород горловки http://www.62.ua/article/580525?utm_source=web так-что завсягдатай темы Биг скоро сможет свободно распоряжаться своей инвестицией в бетон
Это при условии если живой останется, ну и недвига уцелеет.
[quote="2461752:flyman] ну хто ж йому доктор, от Аирмакс скаже, що йому падіння не страшне, так як можна його пупову квартиру відбити на оренді, а Фейслесс, що це не типовий сегмент, і що тре купувати "для себе", тоді ціна не має значення і т.п.[/quote]
А навіщо Ви лаври Захара приписуєте Фейслесу? Нє нє. Це у Захара його золотце не є інвестицією тому і неважливо чи подорожчало чи подешевшало, хоча всі знають, що сімейний майдан йому втер носа [/quote][/quote]
Анекдот пам"ятаєте, що про пояснення, що таке ню"анс, на прикладі "ніс в опі". Так от, покупка "для себе" з нуля, і "покупка для себе, як альтернативна угода " має один ньюанс. Для першої тре гроші, а для другої угоди, тре початкова нерухомість. Фактично друга угода є обміном з доплатою. Я мав на увазі перший варіант, і копірайт Захара на "покращення умов шляхом альтернативної угоди" нікому не приписував. От Захар зробив якщо не мудро, то розумно, хоча б тому, що: 1) обійшовся без послуг риелторів-шаромижників 2) продав старе, взяв нове Це так якби я продав стару мобілку за 200 грн і купив смартфон за 300. Навіть якщо смартфон через рік буде коштувати 200, все одно по якості він буде ліпше, чим продана стара мобілка. При чому, купував напряму у магазині представнику бренда-виробника а не в бариг на Кардачах.
flyman написав:Це так якби я продав стару мобілку за 200 грн і купив смартфон за 300. Навіть якщо смартфон через рік буде коштувати 200, все одно по якості він буде ліпше, чим продана стара мобілка.
Насправді, це як продати смартфон за 1000 і купити за 500, але нову модель. Бо в Захара був продаж спадщини за 80 куе, з яких його ніби половина. На цю половину й прикупили новобудову на Милославській. До речі, я на стороні Захара в тому, що як на мене краще те, що він взяв новобудову. ніж вторинку десь на Тампере. Але тут не все однозначно - бо відпочатку Захар хтів взяти саме вторинку, але не склалося, і сімейна рада застрибнула у недобудову перед здачею.
flyman написав:спадщина не його, а дружини, якщо бути точним, тому його голос був дорадчим
но ведь аргументы были железными!!! усе падало по 7-8% в год, и это вроде как подтверждалось примерами с домика, кроме того мало что падало в цене, так еще и росло в состоянии... (обычно примеры с домика идут как год-два назад в состоянии под ремонт или косметику, а текущая сделка и дешевле и косметика или хорошее/отличное состояние)