Дельта - 2014 - 2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 542543544545546 ... 6233>
Повідомлення Додано: Сер 23 лип, 2014 20:32

Delta official написав:
  Tries написав:питання до банку.

припустимо, є гривневий депозит (ну, нехай оформлений онлайн із Ощадної Картки у гривнях), і є доларова Ощадна Картка.

За умови щомісячної виплати відсотків по депозиту- чи можна якось зробити, щоб відсотки перераховувалися у долари та зараховувалися на доларову Ощадну Картку?

Шановний Tries,
в описаному Вами випадку є можливість у касі Банку здуйснювати валюто-обмінну операцію при наявності необхідної сумми в касі.

---------------------------------------------------------------------------------------

зрозуміло.

а чи можна щоб відсотки із мого гривневого депозиту (автоматично) зараховувалися не на мій рахунок, а на рахунок іншої особи? На підставі мого письмового доручення
Tries

Подякував: 3 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 лип, 2014 20:34

crumd написав:
  alkasander написав:Я сам так считал, но потом визеар прислал счет в грн, что меня, собственно, и смутило. Поэтому решил проверить.

Этот вопрос многократно обсуждался в данной ветке. Дельта-банк использует мошенническую схему двойной конвертации в случае, если счет выставлен в гривне и при этом мерчант является нерезидентом Украины.

wig написав:Даже в офлайн терминале расплачиваешься, приходит смс о списании в гривнах. Ровно та сумма, что высвечивает терминал.

А как при оплате в "офлайн терминале" может приходить СМС? :mrgreen:

Так сама Дельта присылает. СМС-информирование, пятерка в месяц.
wig

Подякував: 69 раз.
Подякували: 326 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 лип, 2014 20:36

Tries написав:
а чи можна щоб відсотки із мого гривневого депозиту (автоматично) зараховувалися не на мій рахунок, а на рахунок іншої особи? На підставі мого письмового доручення

В описаній Вами ситуації у Вас є можливість самостійно перераховувати суму за допомогою СДБО myDelta.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! До 18% річних у гривні та безкоштовне отримання готівки у банкоматах будь-яких банків на території України!
Детальніше на сайті: http://deltabank.com.ua/personal/debit- ... iyna/#full
Delta official

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 лип, 2014 20:42

Re: Дельта

Delta official написав:
  2XL написав:ДО, Утром провелись два запланированных платежа на Приват. Прошел день, деньги не пришли. В мудельте платежи висят "в обработке". Подскажите где деньги? Другим банкам достаточно 2-ух часов на всё.
П.С. отвечайте в личку, звонить не нужно. Если мне удобно услышать ответ пол телефону я набираю ВИП центр.

Уважаемый 2XL,
для проверки информации просим указать суммы платежей, о которых идет речь в Вашем обращении.
Заранее благодарны!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! До 18% річних у гривні та безкоштовне отримання готівки у банкоматах будь-яких банків на території України!
Ну не начинайте, пожалуйста. За сегодня всего два платежа по межбанку, суммы платежей заблокированны, в ИБ операции видны в обработке. Если плохо видно - по СМС посмотрите.
Не нужно задавать тупые, будто бы уточняющие вопросы. Вам было представлено ПРЕДОСТАТОЧНО информации в первом вопросе.
Просто ответьте почему деньги не пошли за целый рабочий день.
2XL

Подякував: 751 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 лип, 2014 20:47

Доброго дня!
Яка доля мого запиту від 16.07.2014? Пройшов тиждень.
Двічі від "consultant на дельтабанк.ком.юа" отримав стандартного листа
"Дякуємо Вам за Ваш лист.
Ваш лист передано до відповідного відділу Банку."
Скільки ще чекати?
yarko2002

Повідомлення Додано: Сер 23 лип, 2014 20:56

Заголовок: Дельта

Delta official написав:
  aomelian написав:Шановний Delta official,
що трапилося з системою myDELTA (сьогодні не дає змоги зайти, весь час пише "внутрішня помилка", у той час як вчора все працювало, немов годинник)? мені треба обов'язково провести платіж до кінця дня, але як це зробити??? Навіщо такий Інтернет-банкінг, який не працює???

Шановний aomelian,
зазначаємо, що СДБО "myDELTA" працює в штатному режимі. Для перевірки викладеної Вами інформації просимо надати в особистих повідомленнях Ваші персональні дані (ІПН/ № рахунку).

Через 10 хвилин після поста на форумі система запрацювала, до цього ж всі намагання увійти (через різні браузери та навіть з іншого комп'ютера) були марними. У результаті, авіаквиток, який я намагався викупити на сайті авіакомпанії, подорожчав на 500 грн. Дуже дякую рідному банку за цей "подарунок"!
А ще - дуже прошу: під'єднайте вже нарешті "Ощадну картку №1" до інтернет-покупок. Відсутність цієї опції дуже знецінює і сам картковий продукт, і завдає лишнього головного болю клієнтам (наприклад, я вимушений тримати 2 паралельних карткових рахунки і періодично перекидати кошти між ними).

P.S. А тим "фанатам" Дельти (вже не буду гадати, проплаченим чи ні), які так болісно сприймають будь-яку критику на адресу банку, щиро бажаю не потрапити в таку ситуацію, яка сьогодні сталася зі мною. Надто вже дорого інколи обходяться клієнтам певні "технічні проблеми"...
Востаннє редагувалось aomelian в Сер 23 лип, 2014 20:57, всього редагувалось 1 раз.
aomelian

Подякував: 2 раз.
Подякували: 33 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 лип, 2014 20:56

2XL написав:Ну не начинайте, пожалуйста. За сегодня всего два платежа по межбанку, суммы платежей заблокированны, в ИБ операции видны в обработке. Если плохо видно - по СМС посмотрите.
Не нужно задавать тупые, будто бы уточняющие вопросы. Вам было представлено ПРЕДОСТАТОЧНО информации в первом вопросе.
Просто ответьте почему деньги не пошли за целый рабочий день.

Ответ был предоставлен в личных сообщениях.

Delta official

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 лип, 2014 20:57

MBU написав:С долларом у Дельты большие проблемы, как по мне.

а вы видели у них курс покупки?
значит доллар не нужен
andriy2000

Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 лип, 2014 21:00

Бунтаръ написав:Не удивительно что у вас "не сложились отношения" с Дельтой.

если второй месяц невозможно забрать депо
то как отношения могут складываться
andriy2000

Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 лип, 2014 21:00

yarko2002 написав:Доброго дня!
Яка доля мого запиту від 16.07.2014? Пройшов тиждень.
Двічі від "consultant на дельтабанк.ком.юа" отримав стандартного листа
"Дякуємо Вам за Ваш лист.
Ваш лист передано до відповідного відділу Банку."
Скільки ще чекати?

Шановний yarko2002,
інформація перевіряється. По факту перевірки Ви будете обов'язково проінформовані.

Delta official

Профіль

#<1 ... 542543544545546 ... 6233>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей