Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
angler написав:kmm3 Правильно - лучше молчать и надеяться , что проблемы коснутся кого угодно только не тебя . Я просто описал ситуацию , что-бы люди , которые доверили банку свои сбережения , знали правду . А Вы молчите и надейтесь , что у Вас все будет хорошо !
Судя по постам товарища kmm3, он еще и надеется, что найдутся люди, которые по незнанию будут нести бабло сейчас в этот банк. И может ему скорее вернут его вклад
В мене нема вкладів в Дельті, але з січня наступного року, думаю, будуть. Я за справедливість і розумний підхід
angler написав:kmm3 Правильно - лучше молчать и надеяться , что проблемы коснутся кого угодно только не тебя . Я просто описал ситуацию , что-бы люди , которые доверили банку свои сбережения , знали правду . А Вы молчите и надейтесь , что у Вас все будет хорошо !
Судя по постам товарища kmm3, он еще и надеется, что найдутся люди, которые по незнанию будут нести бабло сейчас в этот банк. И может ему скорее вернут его вклад
В мене нема вкладів в Дельті, але з січня наступного року, думаю, будуть. Я за справедливість і розумний підхід
Насколько разные сейчас бывают представления о справедливости
LOS написав:Сегодня чудик сказал, что мою валюту продали. Чуть не обматерил.
Уважаемый LOS, с целью проверки указанной Вами информации просим, по возможности, указать имя сотрудника в личных сообщениях Delta official.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/deposits/lojalnij/
kmm3 Якщо у вас все з Дельтою так добре, тоді чому ви тратите тут час вказуючи людям що писати, а що ні? Я питав ДО - "чому не видають грошей?" Відповіді не отримав. Але, якщо не видають, значить нема. Логічно ? А відсутність грошей/неспроможність платити за зобов"язаннями називається "дефолт". Я вважаю, що це, що ми спостерігаємо є агонією перед дефолтом.
kievlyanka написав:Delta official Добрый вечер! мой ответ от 11-18 часов дня, уже решили или еще долго ждать?
Уважаемая kievlyanka, для консультации по интересующему Вас вопросу обязательно с Вами свяжемся и проинформируем.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/deposits/lojalnij/
vandriy В мене достатньо часу під час здійснення комп'ютером розрахунків, тому й пишу. Я не вказую, а раджу. Цікавить мене Дельта тому, що є історія плідної співпраці, яка триває й зараз. Я нікого ж не змушую не писати, а лише пропоную альтернативний (і що головне, дієвіший) підхід до вирішення проблем.
А яку відповідь ви сподівалися отримати від ДО? Дефолт - не тимчасова адміністрація, тому нічого страшного не бачу. Та й дефолт цей такий собі Мені основне, щоб в Атмосфері можна було знімати