Уже в третий раз Дельта блокирует ОК1 при снятии 3 раза * 1000грн с чужих банкоматов. Если раньше звонили из отдела мониторинга и всё сразу включали, то сейчас тишина.
Нормально ли вообще вот так блокировать карту?
|
|
![]() Re: ДельтаУже в третий раз Дельта блокирует ОК1 при снятии 3 раза * 1000грн с чужих банкоматов. Если раньше звонили из отдела мониторинга и всё сразу включали, то сейчас тишина.
Нормально ли вообще вот так блокировать карту? ![]() Уважаемый Sinica, чтобы у нас была возможность проверить указанную информацию, обращаемся к Вам с просьбой направить в личных сообщениях Ваши данные. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше:
![]()
Хе, та ви ЖИРУЄТЕ, шановний ![]() Я з 11 серпня не можу видерти свої 2к у.о. з ОК1 у відділенні на Коперніка у Львові. Спочатку ТИЖДЕНЬ мороз, а потім раз 200, і 4 дні по 100, останні 2 дні - зеро... Песець, мої дорогі, просто песець... Я все розумію, все терпляче чекаю, хай вже по 200 баксів цикають, але ЩОДНЯ! Так ні... Я ні в якому разі не виню начальника, а особливо зам. начальника відділення на Коперніка Саврун Ю.В., яка реально працює "на ізнос" (дивлячись на табуни прохачів під її дверима і "червоний" телефон-коли чекаєш в черзі до економіста, це проходить перед твоїми очима як мексиканський серіал). Знаєте, я б на її місці вже точно послав усіх далеко-далеко, а тут людина ще старається допомогти як може. Інша справа, що це вина не відділення, а ГО Дельти у Києві. Зате, блін, купили Універсал банк за 95 лямів євро. Гуляй, купечество, по повній, а клієнтам дулю з маком! Наголошую-я не вимагаю від банку все і зразу (хоча згідно лімітів Кубіка $2000 це раптом 2 дні), і я не скандалю, на відміну від окремих профур (клієнткою це гламурне чмо важко назвати), яка позавчора груддю кидалася на амбразуру, себто касу, і верещала на все відділення, шоп їй віддали усі її нещасні 800 доларів. Я просто хочу бачити світло в кінці тунелю! ДО, будьте ласкаві, проконтролюйте це питання! Бо їй-богу, яка у мене мотивація нести гроші в банк на депозит, якщо я 2 тижні не можу вишкребти з нього нещасні 2000 у.о.! Зразу згадується буремний 2009 рік і фірташівський Падла Банк, який виплачував відсотки по депозитах у розмірі 15 у.о./10 євро в день. Брр... ![]() Уважаемый Sean,
мы делаем все возможное, чтобы Ваш вопрос был окончательно урегулирован как можно скорее. Приносим извинения за неудобства и надеемся на Ваше понимание. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше:
![]() Я давно говорил, Дельта выбрала неправильную политику, зажимая средства клиентов, расчитываю удержать у себя не совсем законными методами средства клиентов. Как все говорят, деньги любят тишину. А теперь проблему не спрятать, такая политика банка спровоцировала реакцию - все хотят все забрать из банка. А эти желания клиентов рождают новые проблемы у банка. И никакие слова про ликвидность не затмят реальность. Интересно, выйдет ли банк из этой ситуации? еще есть шансы, я думаю. Если клиентов начать удовлетворять в полном объеме, пойдет положительный поток информации, и более половины, те кто забрал, могут вернуть назад в банк свои средства. Если же все будет продолжаться, как сейчас, то ... все будут только забирать.
![]() Шановний Nighthawk,
придбання будь-якого банку і виплата депозитів фізичним особам здійснюються з різних джерел фінансування. Купівля Універсал Банку не здійснюється за власні кошти Дельта Банку - угоду оплачують акціонери групи "Дельта". Дельта Банк докладає всіх зусиль для своєчасної виплати депозитів своїм Клієнтам. Зараз на ринку під впливом нестабільної політичної ситуації спостерігається масштабний відтік коштів вкладників, з яким фінансова система не може впоратися відразу. Дана ситуація впливає на затримку виплат депозитів. Керівництво Дельта Банку приносить свої вибачення і просить не піддаватися паніці, - це тимчасове явище, і всі депозити будуть виплачуватися в обов'язковому порядку. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше:
![]() Уважаемый Powerlife,
Дельта Банк предпринимает комплекс мер для обеспечения достаточным количеством наличных средств каждого отделения. Данная ситуация будет стабилизирована в ближайшее время. Если у Вас возникла потребность в получении средств, просим направить информацию об этом в личных сообщениях. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше:
![]() Шановна ДО, ми все прекрасно розуміємо, але прошу звернути увагу Вашого керівництва на те, що в інших банках, особливо у головному конкуренті Дельти, такому зеленому, все більш-менш нормально з виплатою депозитів та відсотків до них. В інших банках, які займаються споживчим кредитуванням (Платинум, БРС, Альфа) теж все ОК-чітко по лімітах Кубіка.
Як наслідок-немає відтоку клієнтів (це я говорю за Платинум), тому що клієнт в паніці зняв кошти-видали без проблем. Ну забрав, ну помаринував 2 тижні в хаті... І приніс знову... Логіка такого клієнта-возвращєнца проста як двері-"треба буде гроші, чи знову паніка охопить, то знову видадуть без проблем". А в ситуації, коли готівкової валюти у касі банку немає, повірте, ніхто, намучившись витягувати депо по 100 доларів, не захоче віднести його назад. Бо страшно (С). Ми усі сподіваємося, що ситуація з банком нормалізується, головне-щоб Ваше керівництво докладало до цього відповідних зусиль. Довіру вкладників до банку, яка вибудовувалася роками, можна дуже легко і швидко зруйнувати, і по факту репутаційні втрати для банку будуть значно більшими, аніж нинішня економія на сірниках. Дякую за розуміння.
|
|