Дельта - 2014 - 2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 10401041104210431044 ... 6233>
Повідомлення Додано: Чет 28 сер, 2014 21:10

Re: Дельта

Уже в третий раз Дельта блокирует ОК1 при снятии 3 раза * 1000грн с чужих банкоматов. Если раньше звонили из отдела мониторинга и всё сразу включали, то сейчас тишина.
Нормально ли вообще вот так блокировать карту?
Sinica

Подякував: 32 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 сер, 2014 21:17

Sinica написав:Уже в третий раз Дельта блокирует ОК1 при снятии 3 раза * 1000грн с чужих банкоматов. Если раньше звонили из отдела мониторинга и всё сразу включали, то сейчас тишина.
Нормально ли вообще вот так блокировать карту?

Уважаемый Sinica,
чтобы у нас была возможность проверить указанную информацию, обращаемся к Вам с просьбой направить в личных сообщениях Ваши данные.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
«Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору!
Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/deposits/lojalnij/
Delta official

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 сер, 2014 21:27

ДО, ну а что так слабо, один раз дали $300 и все, тишина. Что нужно каждый день звонить выпрашивать свои деньги?

PS. Кто-то делал в последее время (эта неделя) SWIFT на приват? Делают? За сколько доходит?
Sean

Подякував: 334 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 сер, 2014 21:37

misterA написав:Сумна історія повернення депозиту - короткий звіт для клієнтів Дельта Банку.
Львівське відділення, вул..Коперніка, 10.
18 серпня – завершився депозит. Сума до виплати – 2200 доларів США. Написав і зареєстрував письмову вимогу щодо виплати коштів. Не виплатили нічого.
19 серпня – вирвав 100 доларів.
20 серпня – виплатили 200 доларів. Написав і зареєстрував заяву про надання пояснень і графіку виплати. Опублікував звернення до ДО на форумі.
21 серпня – виплатили 200 доларів.
22 серпня – виплатили 500 доларів. Прорив! Невже ДО допоміг?
23-25 серпня – вихідні.
26 серпня – виплатили 500 доларів. Ще трохи – і кінець цим митарствам…
27 серпня – не так сталось, як гадалось! Ранковий дзвінок з банку: - Вибачте, сьогодні інкасації не буде (?!), приходьте завтра…
28 серпня – дзвінок з банку. Вибачте, інкасація буде пізно увечері, давайте завтра…
Сьогодні ж спілкувався з начальником відділення. Два головні меседжі: «нам НБУ зняв заявки на купівлю валюти на МВР»(?- до чого тут я і мої нещасні кількасот доларів готівкою?) і «нічого обіцяти не можу»…
Запитання до ДО (сподіваюсь, не риторичні):
Чи є в Дельта Банку хто-небудь, хто може пообіцяти, що завтра ця сумна історія матиме щасливе закінчення? Або скільки ще днів мені потрібно їздити через пів міста, щоб забрати решту 700 доларів? :twisted: :twisted: :twisted:
P.S. Поcпілкувавшись ще з двома клієнтами того ж відділення, я переконався, що на їхньому фоні історія моєї боротьби виглядає практично як переможна реляція. В їхньому активі – виплати по 50-100 зелених в день (не подумайте, що кожного дня) і щоденні навіювання: ще трі-і-ішечки зачекати. Ось-ось все налагодиться, ситуація стабілізується, підвезуть готівку, поповнять статутний фонд, НБУ задовольнить заявку, головний офіс дасть добро і ще чорт-і-що… Сьогодні наче четвер, і дощик у Львові щойно випав – але, мабуть, це ще не той четвер…

Хе, та ви ЖИРУЄТЕ, шановний :lol:

Я з 11 серпня не можу видерти свої 2к у.о. з ОК1 у відділенні на Коперніка у Львові. Спочатку ТИЖДЕНЬ мороз, а потім раз 200, і 4 дні по 100, останні 2 дні - зеро... Песець, мої дорогі, просто песець... Я все розумію, все терпляче чекаю, хай вже по 200 баксів цикають, але ЩОДНЯ! Так ні... Я ні в якому разі не виню начальника, а особливо зам. начальника відділення на Коперніка Саврун Ю.В., яка реально працює "на ізнос" (дивлячись на табуни прохачів під її дверима і "червоний" телефон-коли чекаєш в черзі до економіста, це проходить перед твоїми очима як мексиканський серіал). Знаєте, я б на її місці вже точно послав усіх далеко-далеко, а тут людина ще старається допомогти як може. Інша справа, що це вина не відділення, а ГО Дельти у Києві.
Зате, блін, купили Універсал банк за 95 лямів євро. Гуляй, купечество, по повній, а клієнтам дулю з маком! Наголошую-я не вимагаю від банку все і зразу (хоча згідно лімітів Кубіка $2000 це раптом 2 дні), і я не скандалю, на відміну від окремих профур (клієнткою це гламурне чмо важко назвати), яка позавчора груддю кидалася на амбразуру, себто касу, і верещала на все відділення, шоп їй віддали усі її нещасні 800 доларів.
Я просто хочу бачити світло в кінці тунелю! ДО, будьте ласкаві, проконтролюйте це питання! Бо їй-богу, яка у мене мотивація нести гроші в банк на депозит, якщо я 2 тижні не можу вишкребти з нього нещасні 2000 у.о.! Зразу згадується буремний 2009 рік і фірташівський Падла Банк, який виплачував відсотки по депозитах у розмірі 15 у.о./10 євро в день. Брр...
Nighthawk

Подякував: 89 раз.
Подякували: 397 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 сер, 2014 21:41

Уважаемый Sean,
мы делаем все возможное, чтобы Ваш вопрос был окончательно урегулирован как можно скорее. Приносим извинения за неудобства и надеемся на Ваше понимание.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
«Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору!
Delta official

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 сер, 2014 21:54

Я давно говорил, Дельта выбрала неправильную политику, зажимая средства клиентов, расчитываю удержать у себя не совсем законными методами средства клиентов. Как все говорят, деньги любят тишину. А теперь проблему не спрятать, такая политика банка спровоцировала реакцию - все хотят все забрать из банка. А эти желания клиентов рождают новые проблемы у банка. И никакие слова про ликвидность не затмят реальность. Интересно, выйдет ли банк из этой ситуации? еще есть шансы, я думаю. Если клиентов начать удовлетворять в полном объеме, пойдет положительный поток информации, и более половины, те кто забрал, могут вернуть назад в банк свои средства. Если же все будет продолжаться, как сейчас, то ... все будут только забирать.
Powerlife

Подякували: 33 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 сер, 2014 22:18

Шановний Nighthawk,
придбання будь-якого банку і виплата депозитів фізичним особам здійснюються з різних джерел фінансування.
Купівля Універсал Банку не здійснюється за власні кошти Дельта Банку - угоду оплачують акціонери групи "Дельта".
Дельта Банк докладає всіх зусиль для своєчасної виплати депозитів своїм Клієнтам. Зараз на ринку під впливом нестабільної політичної ситуації спостерігається масштабний відтік коштів вкладників, з яким фінансова система не може впоратися відразу. Дана ситуація впливає на затримку виплат депозитів. Керівництво Дельта Банку приносить свої вибачення і просить не піддаватися паніці, - це тимчасове явище, і всі депозити будуть виплачуватися в обов'язковому порядку.

Delta official

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 сер, 2014 22:19

Уважаемый Powerlife,
Дельта Банк предпринимает комплекс мер для обеспечения достаточным количеством наличных средств каждого отделения. Данная ситуация будет стабилизирована в ближайшее время.
Если у Вас возникла потребность в получении средств, просим направить информацию об этом в личных сообщениях.

Delta official

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 сер, 2014 22:19

Powerlife написав:...Если клиентов начать удовлетворять в полном объеме, пойдет положительный поток информации, и более половины, те кто забрал, могут вернуть назад в банк свои средства. Если же все будет продолжаться, как сейчас, то ... все будут только забирать.

если они легко находят дешевое фондирование и увеличивают капитал, им намного приятнее избавиться от дорогостоящих пассивов (депозитов). другое дело, что делают они это по-жлобски, и весьма цинично.
Yuri_T
1

Подякував: 2079 раз.
Подякували: 4497 раз.

Профіль

5
2
Повідомлення Додано: Чет 28 сер, 2014 22:25

Шановна ДО, ми все прекрасно розуміємо, але прошу звернути увагу Вашого керівництва на те, що в інших банках, особливо у головному конкуренті Дельти, такому зеленому, все більш-менш нормально з виплатою депозитів та відсотків до них. В інших банках, які займаються споживчим кредитуванням (Платинум, БРС, Альфа) теж все ОК-чітко по лімітах Кубіка.
Як наслідок-немає відтоку клієнтів (це я говорю за Платинум), тому що клієнт в паніці зняв кошти-видали без проблем. Ну забрав, ну помаринував 2 тижні в хаті... І приніс знову... Логіка такого клієнта-возвращєнца проста як двері-"треба буде гроші, чи знову паніка охопить, то знову видадуть без проблем". А в ситуації, коли готівкової валюти у касі банку немає, повірте, ніхто, намучившись витягувати депо по 100 доларів, не захоче віднести його назад. Бо страшно (С).
Ми усі сподіваємося, що ситуація з банком нормалізується, головне-щоб Ваше керівництво докладало до цього відповідних зусиль. Довіру вкладників до банку, яка вибудовувалася роками, можна дуже легко і швидко зруйнувати, і по факту репутаційні втрати для банку будуть значно більшими, аніж нинішня економія на сірниках.
Дякую за розуміння.

Delta official написав:Шановний Nighthawk,
придбання будь-якого банку і виплата депозитів фізичним особам здійснюються з різних джерел фінансування.
Купівля Універсал Банку не здійснюється за власні кошти Дельта Банку - угоду оплачують акціонери групи "Дельта".
Дельта Банк докладає всіх зусиль для своєчасної виплати депозитів своїм Клієнтам. Зараз на ринку під впливом нестабільної політичної ситуації спостерігається масштабний відтік коштів вкладників, з яким фінансова система не може впоратися відразу. Дана ситуація впливає на затримку виплат депозитів. Керівництво Дельта Банку приносить свої вибачення і просить не піддаватися паніці, - це тимчасове явище, і всі депозити будуть виплачуватися в обов'язковому порядку.

Nighthawk

Подякував: 89 раз.
Подякували: 397 раз.

Профіль

#<1 ... 10401041104210431044 ... 6233>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 0 гостей