Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Перелік тарифних пакетів, що приймають участь в програмі, дійсно ПОВНИЙ. На стільки повний, що я буду довго виясняти, які з тих карток ще можна відкрити, а які вже ні.
а шо выяснять? из тех что берут участие щас открыть можно только пк1 максим групон портмоне (хотя пластика с пим уже мало где есть) дельта голд дельта платину ... все остальные пакеты закрыты для новых оформлений. ... эволюцию нулевкой не дают, а с лимты щас тоже не устанавливают
а шо выяснять? из тех что берут участие щас открыть можно только пк1 максим групон портмоне (хотя пластика с пим уже мало где есть) дельта голд дельта платину ... все остальные пакеты закрыты для новых оформлений. ... эволюцию нулевкой не дают, а с лимты щас тоже не устанавливают
Шановний Webracer, з 01.10.2014 в рамках Тарифного пакету "Золотий гаманець депозит 2012" кешбек буде нараховуватись наступним чином: - 2% - за операції у магазинах / супермаркетах та на автозаправочних станціях; - 1% - за всі інші операції. Інформація про всі карткові продукти, які на сьогоднішній день доступні для оформлення, розміщена на сайті Банку: http://deltabank.com.ua/ . Участь у Програмі приймають всі Тарифні пакети, доступні для оформлення, крім "Ощадна картка № 1", "Віртуальна картка", "Новий Пенсійний" та "Соціальний".
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ З 1 жовтня в Дельта Банку стартує нова програма «Заощаджуй на покупках з Дельта Банком» Детальніше: http://deltabank.com.ua/press/news/2014/09/1917/
Востаннє редагувалось Delta official в Нед 28 вер, 2014 21:26, всього редагувалось 1 раз.
На сьогоднішній день Банк сфокусований на підвищенні якості обслуговування існуючих Клієнтів, яким самостійно направляє пропозиції оформити кредитні продукти.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ З 1 жовтня в Дельта Банку стартує нова програма «Заощаджуй на покупках з Дельта Банком» Детальніше: http://deltabank.com.ua/press/news/2014/09/1917/
Востаннє редагувалось Delta official в Нед 28 вер, 2014 21:27, всього редагувалось 1 раз.
На сьогоднішній день Банк сфокусований на підвищенні якості обслуговування існуючих Клієнтів, яким самостійно направляє пропозиції оформити кредитні продукти.
Чи планує Банк сфокусуватися на мені, як на існуючому клієнті, і направити мені пропозицію оформити кредитний продукт — кредитна картка №1 «Еволюція»?
Webracer написав:Чи планує Банк сфокусуватися на мені, як на існуючому клієнті, і направити мені пропозицію оформити кредитний продукт — кредитна картка №1 «Еволюція»?
У разі прийняття Банком рішення про направлення описаної Вами пропозиції Ви обов'язково будете проінформовані.
Востаннє редагувалось Delta official в Нед 28 вер, 2014 21:25, всього редагувалось 1 раз.
dimkin написав:Для тех кто не в курсе про хромаюущую работу PayPass, рекомендую отыскать в ветке сообщения более годичной где-то давности. Но сегодня я отведал просто-таки феерично от Дельты. И до сих пор полагаю что именно он (paypass от дельты) пересрал мне всё настроение. Оплачивая товарчик в эпицентре, с помощью моих же денег, положенных в дельту, ПК1, увидев значок paypass (*paywave также), настал момент ввода пин кода. И опа! пин неверный. Подумав, что моя память меня вдруг подвела, глянул в телефон и убедился что ввожу пин таки правильно. Вторая попытка. Никуя! пин неверный. Потом предложил кассиру вставить чипом в терминал, и ввести снова пин. BINGO. Платеж (см.скрин ниже) успешен. Пин вводил всё тот же!
Вообще-то, PayPass тут ни при чем. Если оплата по бесконтакту дошла до ввода ПИНа, значит PayPass отработал нормально. Просто у вас офлайн-ПИН (который хранится на карте и который используется при оплате по контакту) не совпадает с онлайн-ПИН (который хранится в процессинге Дельты и который используется при оплате по бесконтакту). Почему так получилось - выясняйте в Дельте. Естественно, что после того, как вы три раза подряд ввели неверный онлайн-ПИН - карта заблокировалась в процессинге.
вообще странно, человек явно менял пин, но он сменился как то по пакистански, хотя в дельтоплане пин ток в банкомате меняется, а вот у примата если сменить пин по чипованной карте не в банкомате. .. смской и т.п. то будет на карте два разных пина а как так вышло в дельте странно