Родовід

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 283284285286287 ... 1243>
Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2009 20:23

Ворон написав:На Саксаганського зняв 50 грн... Трохи посміявся про себе і згадав про свою колекцію зброї... І ще мене дивує, куди йдуть гроші кредитчиків? Коли він навіть відсотки по депо перестав платити.
Там дуже великі борги по комунальним послугам, оренді, перед банками. Спочатки ніби по цьому розраховуються. Також позичальників фізиків не так і багато, а от юрики, ви самі розумієте, що це підставні фірми, які ніколи і не збирались віддавати кредити, а це приблизно 3-4 ярда як вода в пісок
kryminalist

Подякував: 192 раз.
Подякували: 23 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 кві, 2009 20:47

kryminalist написав:
Ворон написав:На Саксаганського зняв 50 грн... Трохи посміявся про себе і згадав про свою колекцію зброї... І ще мене дивує, куди йдуть гроші кредитчиків? Коли він навіть відсотки по депо перестав платити.
Там дуже великі борги по комунальним послугам, оренді, перед банками. Спочатки ніби по цьому розраховуються. Також позичальників фізиків не так і багато, а от юрики, ви самі розумієте, що це підставні фірми, які ніколи і не збирались віддавати кредити, а це приблизно 3-4 ярда як вода в пісок
На эту тему,кроме нас с вами порассуждали и более высокие фигуры РОДОВИД ХОТЯТ ОТДАТЬ ГОСУДАРСТВУ ПУСТЫМ(см.публикацию и обсуждение за вчера)http://obozrevatel.com/news/2009/4/8/296550.htm Найти и пересажать с конфискацией :twisted: В России бы меньше "сопли жевали".Да ,я же совсем забыл-первая их спугнула и подняла вопрос о разграблении Род.Юлька (бублик),вот после этого они и активизировали "деятельность по спасению банка" с усиленной энергией 8)
vitik

Повідомлення Додано: Суб 11 кві, 2009 04:31

Re: Родовид

vitik написав:http://news.finance.ua/ru/toplist/~/1/2/157337 Топ-новости:Вот можно глянуть сравнительную таблицу ПРЕУСПЕВАЮЩИХ БАНКОВ ,как выглядит наш "ЗОМБЕЗИ"

коллеги, предлагаю определиться с терминологией

У.одовид

или

У.одавид?
rouvimych

Повідомлення Додано: Суб 11 кві, 2009 10:21

http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2009/04/11/156942
І з чого вони будуть віддавати, якщо грошей нема? Рефінансування також не буде, бо нема під що. Позор Бубці! Навіть своїх розвів :shock:
kryminalist

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 кві, 2009 12:12

виза

на каких сайтах сейчас можно визой расплатиться?
olgamolchek

Повідомлення Додано: Суб 11 кві, 2009 12:26

kryminalist написав:http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2009/04/11/156942
І з чого вони будуть віддавати, якщо грошей нема? Рефінансування також не буде, бо нема під що. Позор Бубці! Навіть своїх розвів :shock:
обратилась лично к Сергею Назаровичу Бубке, но он только свел с и. о. председателя банка Дмитрием Егоренко, " говорит чемпионка. " Тот отказал, потому что не окончился срок депозита :shock: Ну че тут скажешь!? если они "своих пинают"тут только Революция поможет :twisted:
Востаннє редагувалось vitik в Суб 11 кві, 2009 12:32, всього редагувалось 1 раз.
vitik

Повідомлення Додано: Суб 11 кві, 2009 12:32

Re: виза

olgamolchek написав:на каких сайтах сейчас можно визой расплатиться?
Я поповнюю мобільний на Портмоне, більше не знаю де приймають нашу горе-візу
kryminalist

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 кві, 2009 12:35

Родовид

у меня еще не подошел срок депо,но все равно -пополнять мобилку ,имея сумму на хорошую квартиру-не собираюсь :cry:
vitik

Повідомлення Додано: Суб 11 кві, 2009 12:40

vitik написав:у меня еще не подошел срок депо,но все равно -пополнять мобилку ,имея сумму на хорошую квартиру-не собираюсь :cry:
Краще синиця в руках, ніж журавель в небі, при чому дуже високо, я б сказав в стратосфері :D
kryminalist

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 кві, 2009 12:57

kryminalist написав:
vitik написав:у меня еще не подошел срок депо,но все равно -пополнять мобилку ,имея сумму на хорошую квартиру-не собираюсь :cry:
Краще синиця в руках, ніж журавель в небі, при чому дуже високо, я б сказав в стратосфері :D
ну ты меня просто"пугаешь"!!!!!! я же не"ударился"-пополнять тел.счета на десятки тысячь доларов :shock: если буду загнан в угол-продам с дисконтом и писец :wink:
vitik

#<1 ... 283284285286287 ... 1243>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ