Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Уважаемый sova2305, мы работаем над решением Вашего вопроса.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ З 1 жовтня в Дельта Банку стартує нова програма «Заощаджуй на покупках з Дельта Банком» Детальніше: http://deltabank.com.ua/press/news/2014/09/1917
vandriy написав:А є тут може якась ініціативна група ? Давайте наймемо відомого юриста, і подамо позов у суд. І так багато часу тратимо на походи до банку. Я думаю, ми могли б скинутись доларів так по ХХХ щоб оплатити його послуги. Сума вийде не мала, але треба і щоб юрист бу з досвідом (з колекторської кантори наприклад)
Не надо юриста, иски выигрываются на раз-два, другое дело, что если банк уже разграблен, то исполнительная с него ничего не взыщет ( имела опыт). Если кому-то сильно надо, то поищу образец иска, по которому я выиграла суд. И не только я, а все, кто подавал. Не обещаю, но вроде где-то в сохраненных док. есть. А коллективный иск -сомневаюсь, что такое возможно и полезно.
vandriy написав:А є тут може якась ініціативна група ? Давайте наймемо відомого юриста, і подамо позов у суд. І так багато часу тратимо на походи до банку. Я думаю, ми могли б скинутись доларів так по ХХХ щоб оплатити його послуги. Сума вийде не мала, але треба і щоб юрист бу з досвідом (з колекторської кантори наприклад)
Не надо юриста, иски выигрываются на раз-два, другое дело, что если банк уже разграблен, то исполнительная с него ничего не взыщет ( имела опыт). Если кому-то сильно надо, то поищу образец иска, по которому я выиграла суд. И не только я, а все, кто подавал. Не обещаю, но вроде где-то в сохраненных док. есть. А коллективный иск -сомневаюсь, что такое возможно и полезно.
Когда найдете, то перечитайте суть выиграного иска. В случае с Дельтой он непрокатит, т.к. Дельта выполняет условия договоров (возврат депо на тексчет четко прописан) и имеет право лимитировать выдачу со счета. Переводы ды же выполняются согласно нормативов НБУ.
ДВС арестует корсчет и не придут 40 ярдов от НБУ (пит.11 прот.9 от 29/09/2014).Не дайте распилить казну.
шановний банк, виникло питання: я в 2013 році вікрив тоді ще Чарівний Гаманець в Доларах. І видали мені картку Віза до нього. Місяць тому я вирішив взяти додаткову картку. І мені видали Мастеркард. При чому я так і сказав що видати додаткову картку.
Заходжу онлайн, а там показує що Віза не активна, але при тому вона лишається основною. Активна лише Мастеркард і вона є додатковою. Питання: як це могло статися? Я не так часто користувався основною картою Віза, але востаннє користувався десь 5 місяців тому. може я щось зробив не так?
Tries написав:шановний банк, виникло питання: я в 2013 році вікрив тоді ще Чарівний Гаманець в Доларах. І видали мені картку Віза до нього. Місяць тому я вирішив взяти додаткову картку. І мені видали Мастеркард. При чому я так і сказав що видати додаткову картку.
Заходжу онлайн, а там показує що Віза не активна, але при тому вона лишається основною. Активна лише Мастеркард і вона є додатковою. Питання: як це могло статися? Я не так часто користувався основною картою Віза, але востаннє користувався десь 5 місяців тому. може я щось зробив не так?
К Чаривным гаманцам мастеркард никогда не выпускали. Вы тарифный план не перепутали?