Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Sain_повернувся написав:Дивно, мені багато разів переказували в іншій валюті на золотий гаманець і все нормально конвертувалось. Відколи з'явилась умова про співпадіння валюти?
Як давно це було в останній раз?
Мене теж бентежить "співпадання валют". ...найпростіший приклад - Чеська коруна. Як її перевести? Так просити чеха заплатити у Євро, а навіщо? Нібито банк сам не вміє переконвертувати та зарахувати на відповідний рахунок?
Sain_повернувся написав:Дивно, мені багато разів переказували в іншій валюті на золотий гаманець і все нормально конвертувалось. Відколи з'явилась умова про співпадіння валюти?
Так может у вас возврат (или пополнение) с сайта был?
INCOGNITO написав:Несколько раз оплачивал услуги в myDELTA через Дельта платежи. Не приходят SMS о сумме списания и остатке денег на ОК1 после осуществления платежей через Дельта платежи в myDELTA. У всех так или только у меня?
Уважаемый INCOGNITO, информация принята во внимание и передана в профильное подразделение Банка.
Шановний Sain_повернувся, прохання уточнити Ваші дані (№ рахунку/№ договору/ ІПН), а також дату та суму такого зарахування, в особистих повідомленнях Delta official.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Дельта Банк повертає до 2% від покупок за програмою «Заощаджуй на покупках з Дельта Банком». Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/cash_back/
Як давно це було в останній раз?
Мене теж бентежить "співпадання валют". ...найпростіший приклад - Чеська коруна. Як її перевести? Так просити чеха заплатити у Євро, а навіщо? Нібито банк сам не вміє переконвертувати та зарахувати на відповідний рахунок?
Останній раз подібні поповнення були в минулому році, зараз гроші з-за кордонних рахунків кидаю іншим шляхом...
nik20100 написав:Какие сейчас лимиты на снятие грн в дельте?
Уважаемій nik20100, на данный момент, Банком временно введены ограничения на снятие средств в банкоматах на территории Украины в размере 2500 грн в сутки. В тоже время, позвольте обратить Ваше внимание, что рассчитываясь картами Дельта Банка в торгово- сервисной сети, вы не только экономите свое время, но и имеете возможность получать дополнительный доход по программе «Заощаджуй на покупках з Дельта Банком», кроме того Банк предлагает своим Клиентам участие в разнообразных акциях совместных с Платежными системами. Также обращаем Ваше внимание, что детально с информацией по карточным лимитам у Вас есть возможность ознакомиться на сайте Банка: http://deltabank.com.ua/ru/personal/limits/.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Дельта Банк повертає до 2% від покупок за програмою «Заощаджуй на покупках з Дельта Банком». Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/cash_back/
Шановний Sain_повернувся, прохання уточнити Ваші дані (№ рахунку/№ договору/ ІПН), а також дату та суму такого зарахування, в особистих повідомленнях Delta official.
зараз я не згадаю сумми, це вже було давно і було не 1 раз. Під ніком Delta official зараз відповідає Валентина, чи хтось інший? Сорі, на форумі був відсутній більше року і мій аккаунт видалили...