flyman написав:Я вже натякав, що менше як за 10 ойро за год. не працюю.
Ага. Це ти розкажі бабусі в Іпенях, у якої ти орендуєш ліжко-місце.
Бабусі в квартирі за 5хв від метро не тре знати мій дохід, їй досить того, що вчасно оплачую і поводжу себе чемно. До речі, листопад аванс, як було 1480 грн., з компослугами так і лишилось за оренду кімнати. В кімнаті тепло, холодильник на місці, всі зручності, гаряча вода з крану. В $ оренда ще просіла, так як курс долара США пішов до гори.
Востаннє редагувалось flyman в Сер 05 лис, 2014 16:12, всього редагувалось 1 раз.
Вона не має жодного відношення до цін КРЖН - вже 100 разів обговорювали. Ти з своїми буцім-то "10 ойро на годину" - маєш відношення до офіційних Київських зарплат?
А які драндулєти і скільки їх було на київських вулицях - нагадати???
Востаннє редагувалось Frant в Сер 05 лис, 2014 16:30, всього редагувалось 1 раз.
Чоловіче, ти просто геній))) Будемо разом сміятись над тими, хто купив "хрущі" 20 років назад????
В календарь загляните. Сейчас 2014 год, а не 1994. 5000 долл в 1994 г. Вы хорошо помните что это за деньги были и у кого такие деньги были??? Подскажиите, Вы же 25 лет , как закончили институт. Я только помню стипендию на то время 8-9 долларов, которую тупо не выплачивали, и зарплату 30-70 долларов. Смеяться буду я, через 20 лет, а то и ранее, над теми, кто купит сейчас хрущ за 40 000 у.е.
Востаннє редагувалось Serg-ik в Сер 05 лис, 2014 16:35, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:Тому що переважає покупан зі спадщини + кредитне плече, яке розігріло ринок. Плеча не стало - ринок здувся.
Це твої еротичні фантазії. ___________
З мене досить. Спілкування з впертими невігласами шкідливе для здоров,я.
Заперечити нема чому. Ідея щодо унікальності КРЖН і обгрунтованості завищених цін така сама цінна, як і твоя ідея сегрегації киян і не достойних понаїхів, як і те що це "дар небесний" - родитися в Києві та дочекатися спадщини.