Байки про банки і не тільки....2008-2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 18741875187618771878 ... 5791>
Повідомлення Додано: Суб 15 лис, 2014 19:44

zzzzzz написав:
  Stas567 написав:
  olgerd написав:Якщо Ви відкриєте любий банківський договір там є пунк о необхідності сповіщати банк при зміні місця проживання .Внесіть зміни в відділенні банку та далі користуйтись, якщо Ви вже знаходитесь не на территоріях т.з.ДНР та ЛНР
А якщо я знаходжусь у Луганську й не змінював місця проживання, то на якій підставі мене позбавляють права власності та інших прав? Я що не громадянин? Я не кажу, що повинні працювати відділення, але чому б не давати можливість користуватись рахунком через Інтернет-банкінг?

http://news.liga.net/news/economics/406 ... onbass.htm

читайте

http://news.liga.net/news/politics/4062 ... _tekst.htm

Дякую, проте Ваші посилання абсолютно не прояснюють ситуацію. Рішення РНБОУ я читав і навів тут цитату з 8 пункту.
За другим посиланням просто журналісти написали своє бачення.
Stas567

Подякував: 10 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 лис, 2014 19:45

olgerd написав:
  Stas567 написав:Крім того, незрозуміло як бути, наприклад, з університетами, які переїхали до контрольованих територій і працівники продовжують отримувати зарплату за свою роботу на картки, які колись відкривались у Луганську.
За них не турбуйтесь їм вже переоформили картки .

Турбуюсь, бо в мене одна з карток як раз для цих цілей і ніхто нічого не переоформлював. Так що не треба балачки, якщо точно не знаєте.
Stas567

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 лис, 2014 20:03

Stas567 написав:посилання абсолютно не прояснюють ситуацію

8. Запропонувати Національному банку України вжити у місячний строк заходів щодо припинення обслуговування банками рахунків, у тому числі карткових, відкритих суб'єктам господарювання всіх форм власності та населенню на окремих територіях у районі проведення антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях.
http://news.liga.net/news/politics/4062191-ukaz_poroshenko_po_donbassu_polnyy_tekst.htm
octopus

Подякував: 98 раз.
Подякували: 137 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 лис, 2014 20:11

Stas567 Шановний коллєга для вирішення своїх питань пропоную Вам перейти на гілку
viewtopic.php?t=151528&p=2677401#p2677401
та задавати особисті питання на гілці того банку клієнтом якого Ви є .
А то щось почало тхнути тролізмом.
І ще один раз Вам кажу не про інтернет-банкінг треба дбати Вам, якщо Ви знаходитесь в Луганску , а про боротьбу з окупантами в складі партизанських загонів , якщо Ви вважаєте себе Громадянином України не за паспортом , а за покликанням сердця!
olgerd

Подякував: 1503 раз.
Подякували: 986 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 лис, 2014 20:24

octopus написав:
  Stas567 написав:посилання абсолютно не прояснюють ситуацію

8. Запропонувати Національному банку України вжити у місячний строк заходів щодо припинення обслуговування банками рахунків, у тому числі карткових, відкритих суб'єктам господарювання всіх форм власності та населенню на окремих територіях у районі проведення антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях.
http://news.liga.net/news/politics/4062191-ukaz_poroshenko_po_donbassu_polnyy_tekst.htm

Почитайте моє перше повідомлення в цій темі. Я почав з цитування цього пункту й питання хто як його розуміє. Само по собі, Цитування цього пункту лігою, аж ніяк не прояснює ситуацію.
Stas567

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 лис, 2014 20:25

olgerd написав:Stas567 Шановний коллєга для вирішення своїх питань пропоную Вам перейти на гілку
Как будут жить Украина и ДНР/ЛНР в случае разделения?
І ще один раз Вам кажу не про інтернет-банкінг треба дбати Вам, якщо Ви знаходитесь в Луганску , а про боротьбу з окупантами в складі партизанських загонів , якщо Ви вважаєте себе Громадянином України не за паспортом , а за покликанням сердця!

Якщо б це був тролізм, а не реалії. Бажаю Вам ніколи не опинитись у такій ситуації.
А що мені робити, не потрібно вказувати. Я просто питаю хто як розуміє цей пункт і пропоную обговорити законність і нормальність такого положення справ.
Stas567

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 лис, 2014 20:31

Re: Байки про банки і не тільки....

Stas567 написав:Я просто питаю хто як розуміє цей пункт і пропоную обговорити законність і нормальність такого положення справ.

Президент поступив законно
http://censor.net.ua/news/312020/moskal ... anukovicha
olgerd

Подякував: 1503 раз.
Подякували: 986 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 лис, 2014 20:32

Stas567 написав:
  olgerd написав:Stas567 Шановний коллєга для вирішення своїх питань пропоную Вам перейти на гілку
Как будут жить Украина и ДНР/ЛНР в случае разделения?

Якщо б це був тролізм, а не реалії. Бажаю Вам ніколи не опинитись у такій ситуації.
А що мені робити, не потрібно вказувати. Я просто питаю хто як розуміє цей пункт і пропоную обговорити законність і нормальність такого положення справ.

На мою думку, це незаконно. Проте, незаконніть (протиправність) таких рішень має встановити лише суд (до того ж суд адміністративний, а не загальної юрсидикції). Якщо ви юрист — то звертайтесь до суду з адміністративном позовом проти НБУ.

А якщо не юрист, то раджу вам вирішити це питання простіше: зареєструйтесь за місцем тимчасового перебування (не проживання) на будь-якій території, яка контролюється Україною (не є ані тимчасово окупованою, ані тимчасово непідконтрольною), і отримаєте повне поновлення ваших цивільних прав, в тому числі — прав користування та розпорядження коштами та банківськими рахунками.
0720
5

Подякував: 133 раз.
Подякували: 1872 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 лис, 2014 21:47

Re: Байки про банки і не тільки....

Ну ще зарано говорити про позови проти НБУ, бо вони жодних рішень не приймали та й не зобов'язані, бо це тільки рекомендації. Я все-таки сподіваюсь на їх адекватність і що вони приймуть рішення адекватне.
olgerd, мова не про соц. виплати, а зовсім про інше. Мова про те, що є мої гроші, моя власність, і хочуть заблокувати доступ до них. Це маячня та беззаконня, до того ж приклад з університетами я вже навів і вони дислокуються на території, контрольованій укр. владою, як і говорить пан Москаль.
Stas567

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 лис, 2014 22:03

0720 написав:
  Stas567 написав:Хіба всі рахунки, відкриті в АРК заблокували? Я думав, що тільки ПриватБанк так зробив, а всі інші могли скористатись своїми коштами на материковій Україні чи через Інтернет-банкінги.
Чесно кажучи, якщо заблокують можливість користування моїми коштами, то це просто свавілля та не є нормальним.
А на окупованих територіях і так зараз банки не працюють, тому тут нічого нового. Мене більше цікавить можливість продовжувати користуватись свої коштами.

Маєте зареєструватись за новим місцем проживання або тимчасового перебування — і всі ваші права будет поновлено.

А хіба зміна місця проживання вкладника автоматично означає зміну місця відкритя його рахунків?
відкритих суб'єктам господарювання всіх форм власності та населенню на окремих територіях у районі проведення антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях

Щоб все було "юридично бездоганно", крім цього слід ЩЕ і позакривати всі рахунки в АТО а потім знову їх відкрити на контрольованих територіях
Victor37

Подякував: 1 раз.
Подякували: 114 раз.

Профіль

#<1 ... 18741875187618771878 ... 5791>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор