|
Банк Фiнанси та Кредит - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 13 лют, 2015 00:34
Працюю в банку вже декілька років, у ГО (про всяк випадок не буду вказувати подробиці). З усією відповідальністю заявляю: Дельта-Банк для співробітників — це ідеальний майданчик для розвитку особистості та покращення навичок. Атмосфера в колективі, який створив шановний Микола Іванович Лагун — доброзичлива, товаристська, оптимальна для роботи та кар’єрного зростання. Я пишаюся тим, що одно разу тиснув руку Миколі Івановичу, коли отримав почесну грамоту за успіхи в роботі бек-офісу.
З великим сумом я читаю про те, що, як пишуть деякі користувачі, Банк не виконує своїх зобов’язань. Мені просто прикро за Банк, де працюю, адже можу заявити, що Банк стабільно виконує зобов’язання перед клієнтами у тій частині, в якій це можливо. Ясна річ — усім зараз нелегко, але шановний пан Лагун робить усе можливе, навіть продає своє власне майно, щоб допомогти вам! Будь ласка, потерпіть трохи. Вже 25 числа цього місяця до Банку прийде новий інвестор і все буде добре. І нехай доведеться ще почекати, скажімо, до весни (у крайньому випадку до літу), але ситуація покращиться.
Я сьогодні прочитав тут про те, що нібито директор відділення в Ніжині порушив закон і видав депозит за «дисконт». Так сталося, що я сам народився в Ніжині, там живуть мої батьки. Я добре знаю людину про яку йдеться, і думаю, що його просто намагалися очорнити, аде це — людина кристально чистої репутації, що можуть підтвердити всі клієнти того відділення. Наостанок, шановне товариство, хочу виразити вам свою повагу, а також попросити не вірити всьому, що тут читаєте. Зрозуміло, що такий потужний та надійний Банк, як наш, є ласою здобиччю для конкурентів, тому не дивно, що вони дуже часто самі заходять (в особі спеціально навчених людей) і пишуть нісенітниці. Наприклад, працівникам ГО зарплатня приходить стабільна (а, до речі, Банк не жадібний, бо платить, наприклад мені, як старшому спеціалісту, 10 тис, і ця зарплатня вважається далеко не найбільшою). Усіляких вам гараздів!
-
Earth
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 лют, 2015 00:44
Earth написав: Банк стабільно виконує зобов’язання перед клієнтами у тій частині, в якій це можливо.
а можно я у вас візьму тисяч 500 (ви закладете квартиру), а віддавати я буду вам не як домовлялися, а гривень по сто. і не щодня. і отримувати будете там де я скажу. а потім плюну і скажу що я банкрут-ідіть через суд отримуйте 200 тисяч, а не 500!
-
Adamski
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 лют, 2015 00:53
Adamski написав: Earth написав: Банк стабільно виконує зобов’язання перед клієнтами у тій частині, в якій це можливо.
а можно я у вас візьму тисяч 500 (ви закладете квартиру), а віддавати я буду вам не як домовлялися, а гривень по сто. і не щодня. і отримувати будете там де я скажу. а потім плюну і скажу що я банкрут-ідіть через суд отримуйте 200 тисяч, а не 500!
Та це сарказм я просто знайшов ту статтю на одному сайті ! ) Я також влип в Дельті, значно більше фонду !
-
Earth
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 лют, 2015 00:55
Earth написав:irichka Чим дальше тим більше ви себе компроментуєте ), Приват видає без проблем в еквіваленті 15000 UAH.
нифига, приват выдает по предзаказу, даже 60 долларов. при чем если много выносят - заказ после часов 12 будет выполнен только на 2-ой банковский день.
-
cellar
-
-
- Подякував: 455 раз.
- Подякували: 451 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 лют, 2015 00:57
cellar По Свіфту видали, незнаю може є якась різниця, або діють на "свое усмотрение" !
Востаннє редагувалось Earth в П'ят 13 лют, 2015 00:58, всього редагувалось 1 раз.
-
Earth
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 лют, 2015 00:58
Возможно, зависит от отделения. Я часто снимаю, но никогда предварительно не заказывала, даже если вечером приходила. Единственное - не всегда есть мелкие купюры, но сотками дают без проблем.
Востаннє редагувалось Lyudmila в П'ят 13 лют, 2015 02:02, всього редагувалось 1 раз.
-
Lyudmila
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 лют, 2015 01:31
у вас може зразу без проблем, а у нас потрібно замовити попередньо.....і навіщо це мені було б тут робити для будь-якого банку піар, а іншому-погану репутацію????....адже мої думки чи робота банків в моєму регіоні абсолютно ніяк не вплинуть на роботу банків....якщо є гроші в банку, то вони є, якщо їх немає, то немає....я,як і більшість тут, розглядаю різні варіанти, щоб забрати свої кошти....я є клієнт і приват і фінік...а ви можете думати що завгодно...це ваша проблема...
-
irichka
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 лют, 2015 01:35
ні....валютною картою можна тільки за кордоном....а банкомати не заправляють валютою взагалі....але читала, що і за кордоном зараз не можна знімати...чи то блокують карти, чи що...не знаю....
-
irichka
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 лют, 2015 01:57
Alex_Yu написав:А с депозитной карты в случае наличия на ней долларов, возможны какие либо расчеты? Снять наличку в банкомате, или расплатиться в магазе?
ДА! Вы можете расплатиться в магазине и снять в банкомте согласно действующих лимитов, которые сегодня урезали в разы. Для долларовой карты будут действовать лимиты USD (на сайте), но транзакции будут только в грн.
-
Lyudmila
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 лют, 2015 10:15
Закономерность очень проста - чем больше выгребаем, тем меньше будут лимиты, актив/пасив ни кто не отменял, а кудахканье о Привате вообще не уместно, там проблем действительно больше, не продавал бы Беня дочку в Грузии, да и не брал бы рефинанс больше чем 10 млрд. и к сожалению, и крупнейший банк страны Приватбанк также, судя по всему, недокапитализирован. Здесь цифры - около 23 млрд грн.
Все относительно, не стоит делать выводы смотря на 100$ в руках когда речь о млрд.
Востаннє редагувалось Pat777 в П'ят 13 лют, 2015 10:48, всього редагувалось 3 разів.
-
Pat777
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
|