Дельта Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 32353236323732383239 ... 4836>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Дельта Банк - БАНКРОТ 2.9 5 2765
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
24%
665
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
18%
502
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
17%
460
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
26%
717
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
15%
421
Всього голосів : 2765
Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2015 15:36

Bob написав:
  500 написав:
  crokswit написав:Друзья всем, привет! Подскажите плиз, есть информация когда будут проводить выплаты по вкладам до 200 тыс.? Нет возможности читать всю ветку. Благодарю за ответы!

По практике других банков +2 или 2,5 месяца от ввода ВА.

Сколько из них были системными?

А єто не имеет никакого значения. Чем системнее, тем даже хуже т.к. надо больше денег изыскать, что скорости никак не способствует.
500

Подякував: 32 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2015 15:37

http://www.facebook.com/groups/save.delta.bank

Сашун написав:На пiдставi Наказу Тимчасової адмiнiстрацiї Публiчного акцiонерного товариства "Дельта Банк" № 244-к/ТР вiд 06.03.2015 р. Уповноваженою особою Фонду гарантування вкладiв фiзичних осiб на здiйснення тимчасової адмiнiстрацiї призначена на посаду головного бухгалтера Шевчук Нiла Климiвна на умовах строкового трудового договору з 06 березня 2015 року по 06 травня 2015 року. Посадова особа часткою в статутному капiталi АТ "Дельта Банк" не володiє. Згоди на розкриття паспортних даних посадовою особою не надано. Непогашеної судимостi за злочини, вчиненi з корисливих мотивiв, чи злочини у сферi господарства, службової дiяльностi посадова особа не має.
http://smida.gov.ua/db/xml/irregular/43446

Верх цинизма? Или Лагун действительно борется?
rufius
34

Форумчанин року

Подякував: 100 раз.
Подякували: 1145 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2015 15:37

rufius

Мне к сожалению некуда, разве что Дельта открыла swift переводы :(
Значит моя теория не так уж далека от истины.
xytrams

Подякував: 16 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2015 15:38

Re: Дельта

xytrams написав:Delta Official
пожалуйста ответьте на вопрос почему на данный момент отсутствует возможность доступа к МайДельта в режиме просмотра. Я хочу ежедневно любоваться своими деньгами на экране монитора. Не надо мне рассказывать сказки о перенастройке ПО. Мое образование и опыт работы в банке не позволяет мне верить в подобные сказки.

Дельта - это тайна, покрытая мраком.
Скоро станет именем нарицательным.
leonktjy

Подякував: 48 раз.
Подякували: 105 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2015 15:39

пожалуйста ответьте на вопрос почему на данный момент отсутствует возможность доступа к МайДельта в режиме просмотра. Я хочу ежедневно любоваться своими деньгами на экране монитора. Не надо мне рассказывать сказки о перенастройке ПО. Мое образование и опыт работы в банке не позволяет мне верить в подобные сказки.

Видимо потому, что ВА для банка равносильно увольнению работников через некоторое время и таковые не сильно горят желанием вкалывать без перспектив. Системщики скорее всего уже трудоустроены на новых местах. Останутся только единицы для поддрежки штаноф.
500

Подякував: 32 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2015 15:43

500 написав:

Видимо потому, что ВА для банка равносильно увольнению работников через некоторое время и таковые не сильно горят желанием вкалывать без перспектив. Системщики скорее всего уже трудоустроены на новых местах. Останутся только единицы для поддрежки штаноф.

... хотя бы чтоб люди не химичили с погашением кредитов, или ещё какую лазейку не нашли.
rufius
34

Форумчанин року

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2015 15:55

rufius написав:@Тех кто возмущался, хочу спросить, ну и чем это лучше чем уточнять наличие необходимой Вам суммы в отделении?

например тем что за 2 месяца в дельте был 0 у тех кто работает и не имеет времени на выстаивания в очереди, и общее время возврата денег с такой скоростью приравнивалось к десятилетиям даже если у тебя сумма гарантированная фгв.
Censor

Подякував: 177 раз.
Подякували: 215 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2015 15:58

rufius написав:
  romko28 написав:Власне, той факт, що Cargill - величезний американський конгломерат, і дає вам значно більше можливостей, ніж якби то була суто українська компанія.

А чи були прецеденти, що фiзична особа або группа таких подовала до Foreign Corrupt Practices Act? С чого пропонуете почати, як пiдставно довести що з Каргил там була схема?

Прецедентів - море. Власне, це навіть і є стандартна процедура, коли фізичні особи жаліються на корупцію в американських корпораціях. Поґуґліть "Foreign Corrupt Practices Act whistleblower".
Але я не пропоную наразі подаватися туди, для вкладників Дельти Foreign Corrupt Practices Act - це аргумент, який вам варто сенс використати, щоб повернути власні гроші. Якщо Cargill дійсно вивела гроші.
Почати варто з пошуку інформації про те, як Cargill виводила кошти. Наразі написане вами - гола фраза на форумі. А коли хоч щось накопаєте - вимагайте справедливого розслідування. Ідіть протестувати (але лише культурно і цивілізовано) до офісу Cargill, до МВФ, до американського посольства - куди завгодно. Створюйте шум. Це Cargill дуже не подобатиметься. І американському посольству теж. Але перед тим мусите мати хоч якісь факти.
Особисто мене шокував ваш допис, що Cargill, акціонер, вивів кошти напередодні банкрутства банку. Це величезна американська корпорація і здебільшого величезні корпорації дбають про власну репутацію і таких речей не роблять (хіба в дельті Нігеру, але я думаю, що українці на те і українці, щоб не терпіти подібного ставлення до себе). Але якщо це дійсно правда, то це свідчить що місцевий менеджмент Cargill зробив велику дурницю в принципі, а зокрема вам він дав чудовий інструмент захищати свої права. Ви ж гроші в Дельту вкладали, бо в неї була чудова репутація, бо величезна американська корпорація Cargill там мала аж 30%, чи не так :D ? Захищайте свої права.
romko28

Подякував: 170 раз.
Подякували: 25 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2015 16:00

Censor написав:
  rufius написав:@Тех кто возмущался, хочу спросить, ну и чем это лучше чем уточнять наличие необходимой Вам суммы в отделении?

например тем что за 2 месяца в дельте был 0 у тех кто работает и не имеет времени на выстаивания в очереди, и общее время возврата денег с такой скоростью приравнивалось к десятилетиям даже если у тебя сумма гарантированная фгв.

Мне возразить нечего, нету больше очередей, теперь вот вот всем всё выплатят, а вместо долларов гривны. :wink:
rufius
34

Форумчанин року

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2015 16:07

каргьол

romko28 написав:Особисто мене шокував ваш допис, що Cargill, акціонер, вивів кошти напередодні банкрутства банку
вони це вміють.В Укрпромі в ніч на 21.01.2009 теж саме робили.
Хутін Пуй

Заблокований
Подякував: 181 раз.
Подякували: 321 раз.

Профіль

#<1 ... 32353236323732383239 ... 4836>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість