flyman написав:моя думка, тре дочекатись точки "Х", тобто моменту, коли ціна на нерухомість впаде на 30% оренда в $ на 30% підросте від поточного рівня. От кімната в общазі в Переяславі актив 5куе, кешфлов 1000 грн. = 40уе, тобто 125 орендних плат. Але це лише одинична така продажа, нема масовості, тому рано заходити в (О)КРЖН.
в Переяславі оренда нормальної квартири або будинку коштує 1000грн! а та кімнатка в гуртожитку максимум по 300-500грн здасться...
тоді вона коштує більше чим 125 орендних плат, що для інвестування недоцільно.
за 5000 баксов краще купити біля Переяслова 5-10 будинків та займатися сільським господарством
бумс написав:люди , а правда что по леси украинке аренда всегда была и есть только в долларах ? например ща однуха на староноводницкой 500 долл
Правда. Двушка 45 м в доме 67 года 8/9эт. Квартира после дизайнерс кого ремонта 2014 года, студио, изолированная спальня.Полная комплектация всей современной и стильной мебелью, есть вся бытовая техника, 2 плазмы. 2 кондиционера. http://fn.ua/view.php?ad_id=5925778
бумс написав:люди , а правда что по леси украинке аренда всегда была и есть только в долларах ? например ща однуха на староноводницкой 500 долл
Правда. Двушка 45 м в доме 67 года 8/9эт. Квартира после дизайнерс кого ремонта 2014 года, студио, изолированная спальня.Полная комплектация всей современной и стильной мебелью, есть вся бытовая техника, 2 плазмы. 2 кондиционера. http://fn.ua/view.php?ad_id=5925778
не правда, есть и грн ценники и долл. в основном грн. со слов рыла, те кто ломят долл в любом районе и любом доме - сидят у разбитого корыта.
Востаннє редагувалось йцукен в Нед 29 бер, 2015 16:12, всього редагувалось 1 раз.
kievlyanka написав:flyman а если идти от обратного, сколько же должен зарабатывать житель г. Ирпеня чтобы переехать в Киев? над этим задумывались? если ваша стратегия такая - Бородянка-Ирпень-Киев
шановна, житло в Києві, не є ціллю, так як народився і ріс в обл. центрі. і мені підходить ритм життя невеликого міста, не мегеполісу. Мені достатньо бути недалеко від нього. Щодо бути власником житла в Києві, то до Франта, в нього хрущ біля метро - +100500 до ЧСВ.
flyman написав:При 100 арендах будет сравнимо с доходом депокорзины. Я не расчитываю на рост цены актива, я смотрю на кешфлов. Я ж не собираюсь спекулировать недвижимостью.
Их ипут, а они крепчают... Интересно в скольких еще банках вклад флаймана должен превратиться в ФГВФЛ, чтобы он перестал сравнивать "доходность" депозита в овнобанке с доходностью аренды?
а важко просто займатися бізнесом???
питання до кого? Якщо до мене, то депо це не бізнес, це дохід, який покриває поточні витрати на життя в періоди між проектами/роботами. У 2014 я підвів всі депозити так, щоб закінчувалися весною-літом, щоб здійснити покупку житла на ОКРЖН, але тут унта начала боротися з середнім класом, в результаті гроші застряли в БС. що ти маєш на увазі під бізнесом: а) перепродавати корита з гайками (труси/ліфчики на барабаші/7км) б) тушоночний бізнес в) валютним мінялою г) ???
Востаннє редагувалось flyman в Нед 29 бер, 2015 16:28, всього редагувалось 1 раз.