|
Участвуем в развитии проекта m2bomber.com |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 10 кві, 2015 18:59
Ztsur написав: astronavt написав:В цивилизованном мире можно удалить
во1. цивилизованного мира не существует во2. нельзя во2'. ограничить доступ - можно (через суд) Так что я бы рекомендовал не терять время зря, а сразу в бой. "Раньше сядем - раньше выйдем" 
Я не верю своим глазам: форум с таким громким названием и такие недальновидные решения.
-
Максим755
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2015 19:04
cellar написав:захожу, смотрю пару страниц накатили. думаю уух обсуждают что-то...))) а тут кто-то не врубится что все что ушло в интернет в открытый доступ оттуда уже невозможно удалить. гуглы, сниферы, логи, кеши )))
мне сегодняшний трёп напомнил вчерашний пост на баше xxx: у нас вообще тетка жалобу прислала более чем на 100 (сто) страниц. Начальник не взял и сказал, что она долбанутая. Все? Нет!! На другой день повторила, + та-дам! приложена ксерокопия справки о нормальности!! Одна от писихиатра, и одна от нарколога. итого 115 (сто пятнадцать) страниц! Приняли, чо.
-
baraka
-
-
- Подякував: 920 раз.
- Подякували: 881 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2015 19:18
baraka написав:так-с, ну что, имхо, можно подвести первые итоги нажей жаркой дискуссии  риск что человечек не будет отсылать СМС довольно большой. поэтому, пока отложу имплементацию этой идеи (может что-то полушче придёт в голову)
Давайте мухи окремо а котлети окремо 1 Брати гроші за вихід - це не коректно, адже це відразу створює можливість виникнення ситуацій коли постійно хтось буде хотіти вийти - а з нього за це щось вимагають. Таким чином СМС повідомлення - це один з найзручніших способів , особливо коли повідомлення відправляється не на платний номер , а на стандартний номер . 2 Технічних проблем я тут не бачу Андроїд смартфон , який раз в день підключається до компа ( при чому можна навіть в автоматичному режимі) і всі отримані СМСки за день - обробляються на раз/два
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 10 кві, 2015 19:39
budivelnik написав: baraka написав:так-с, ну что, имхо, можно подвести первые итоги нажей жаркой дискуссии  риск что человечек не будет отсылать СМС довольно большой. поэтому, пока отложу имплементацию этой идеи (может что-то полушче придёт в голову)
Давайте мухи окремо а котлети окремо 1 Брати гроші за вихід - це не коректно, адже це відразу створює можливість виникнення ситуацій коли постійно хтось буде хотіти вийти - а з нього за це щось вимагають. Таким чином СМС повідомлення - це один з найзручніших способів , особливо коли повідомлення відправляється не на платний номер , а на стандартний номер . 2 Технічних проблем я тут не бачу Андроїд смартфон , який раз в день підключається до компа ( при чому можна навіть в автоматичному режимі) і всі отримані СМСки за день - обробляються на раз/два
технічно, це, звичайно, можливо і не складно, але це - костиль. бо в такому варіанті є 2 недоліки 1) коричтувачам з РФ, Польщі, і т.д. - буде показуватись український номер. Стрьомно. 2) що робити коли в мене не буде доступа до компьютера ? Ну на 2 неділі поїду наприклад у відпустку ? до того ж, я не впевнений що той же Максим755 захоче вислати просто СМС. там же ж принципове питання.
-
baraka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2015 19:59
baraka написав:технічно, це, звичайно, можливо і не складно, але це - костиль. бо в такому варіанті є 2 недоліки 1) коричтувачам з РФ, Польщі, і т.д. - буде показуватись український номер. Стрьомно.
Розгляньте питання Скейп-номера , там десь 100 грн в рік абонплата + підтримується десятки країн ( Росія і Польща в їх числі) baraka написав:2) що робити коли в мене не буде доступа до компьютера ? Ну на 2 неділі поїду наприклад у відпустку ?
Тут Ви або повинні будете так налагодити роботу щоб сайт фуніциклював і без Вас + доступ до скейпу є й на відпустці baraka написав:до того ж, я не впевнений що той же Максим755 захоче вислати просто СМС. там же ж принципове питання.
А я впевнений , що поки Ви не створюєте проблем монстрам типу ОЛХ - то до того часу Вас будуть хвилювати поодинокі Максими , а як тільки відкусите більше 10% від їхнього пиріжка - то отримаєте і дос-атаки і юр-скарги і тролів і так далі. От тоді вже буде гаряче А зараз - це квіточки....
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 10 кві, 2015 20:13
budivelnik написав:А я впевнений , що поки Ви не створюєте проблем монстрам типу ОЛХ - то до того часу Вас будуть хвилювати поодинокі Максими , а як тільки відкусите більше 10% від їхнього пиріжка - то отримаєте і дос-атаки і юр-скарги і тролів і так далі. От тоді вже буде гаряче А зараз - це квіточки....
"Решайте проблемы по мере их поступления" Інашке можна так і вирішувати всілякі мілкі проблемки та тонучи в них не приступати до корисних та більш пріорітетних задач. А значить - ще більше підвищити ризик, що я не доросту до того розміру коли мною зацікавиться олх. Наразі я згоден, що створюю деякі незручності власникам телефонних номерів з особливо чутливою психікою. І я згоден шукати компроміси та такі варіанти вирішення питання, що задовольняли б обидві сторони. Але, втілювати в життя нічим не підкріплені хотячки, а тим більше кудись бігти та імплементувати костиль в мене бажання нема. Тим більше, що нема гарантії, що навіть цей костиль буде задовільняти Максимів.
Востаннє редагувалось baraka в П'ят 10 кві, 2015 20:15, всього редагувалось 1 раз.
-
baraka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2015 20:14
budivelnik написав:А я впевнений , що поки Ви не створюєте проблем монстрам типу ОЛХ - то до того часу Вас будуть хвилювати поодинокі Максими , а як тільки відкусите більше 10% від їхнього пиріжка - то отримаєте і дос-атаки і юр-скарги і тролів і так далі. От тоді вже буде гаряче А зараз - це квіточки....
Я поважаю вашi намагання зберегти проект. OLX не треба до мене "лiпити". На ньому зiбрано стiльки шахраiв, що вам i не снилося. Не здивуюся, якщо там теж "абонементи" реалiзують. Тiльки не чесним громадянам, а шахраям.
-
Максим755
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2015 20:22
Максим755 написав: budivelnik написав:А я впевнений , що поки Ви не створюєте проблем монстрам типу ОЛХ - то до того часу Вас будуть хвилювати поодинокі Максими , а як тільки відкусите більше 10% від їхнього пиріжка - то отримаєте і дос-атаки і юр-скарги і тролів і так далі. От тоді вже буде гаряче А зараз - це квіточки....
Я поважаю вашi намагання зберегти проект. OLX не треба до мене "лiпити". На ньому зiбрано стiльки шахраiв, що вам i не снилося. Не здивуюся, якщо там теж "абонементи" реалiзують. Тiльки не чесним громадянам, а шахраям.
1 Бомбер існує пару місяців 2 Сама ідея наприклад мені подобається 3 Як і в кожній ідеї - там присутні дитячі проблеми , які по мірі підростання ресурсу можуть або зникнути , або знищити сам ресурс. Я б на Вашому місці спробував знайти порозуміння - наприклад в приватній скринці обговорив би питання як з допомогою СМски з Вашого номера відісланої на номер який запропонує барака - підтвердити Ваше право на закриття інформації яка Вас не влаштовує ( навіть якщо це буде зроблено в ручному режимі) - думаю що це не складно. А бараці я б порекомендував згадати правило будь-якої торгівлі чи надання послуги Клієнт завжди правий.В противному випадку сервіс загнеться так і не розігнувшись.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 10 кві, 2015 20:33
budivelnik написав:
1 Бомбер існує пару місяців 2 Сама ідея наприклад мені подобається 3 Як і в кожній ідеї - там присутні дитячі проблеми , які по мірі підростання ресурсу можуть або зникнути , або знищити сам ресурс. Я б на Вашому місці спробував знайти порозуміння - наприклад в приватній скринці обговорив би питання як з допомогою СМски з Вашого номера відісланої на номер який запропонує барака - підтвердити Ваше право на закриття інформації яка Вас не влаштовує ( навіть якщо це буде зроблено в ручному режимі) - думаю що це не складно. А бараці я б порекомендував згадати правило будь-якої торгівлі чи надання послуги Клієнт завжди правий.В противному випадку сервіс загнеться так і не розігнувшись.[/quote] Нажаль, занадто пiздно. Я правий, i нiхто з присутнiх не переконав мене в зворотньому, щоб я принижувався. Ця людина надiслала на мою адресу занадто багато образливих слiв.
-
Максим755
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2015 20:43