Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
alexreigner написав:Що твориться з Вашим банком??? Сервіс просто жахливий!!! Оновився Приват24 для Андроїд, програма колись була дуже зручною і корисною, юзав її кожен день. Зараз вона просто безтолкова!!! Здається, в ПБ не розуміють, що оновлення мається на увазі як покращення, а не ПОГІРШЕННЯ!!! Браузерна версія також "оновилася" не в кращу сторону, додалися мої картки, яких в мене немає вже понад 3 роки. На "гарячій лінії" мені пояснюють, що видалити їх не можливо! НАШО ВОНО МЕНІ ТАКЕ ТРЕБА???!!! Працівники ГЛ не знають української мови! Коли просиш говорити зручною мені мовою, переходять на якийсь корявий суржик!!! ПБ повертається в 2005 рік??? Мене така подорож в минуле на влаштовує!!!
alexreigner, добрий день! У наступних версіях сервіси будуть допрацьовуватися. Ви можете використовувати стару версію програми https://play.google.com/store/apps/deta ... k.ap24.old. Якщо Ви не бажаєте, щоб картка відображалась у меню "Мої рахунки" або при платежах, досить приховати її в меню "Всі послуги" - "Налаштування" - "Картки" - "Список карток". Також, дозвольте нам перевірити діалог з оператором і провести роботу над помилками. Уточніть, будь ласка, на нашу пошту help@pb.ua, посилання на відгук, дату і приблизний час дзвінка, а також Ваші контактні дані. Прийміть, будь ласка, наші вибачення за незручності. З повагою, Анна. ПриватБанк.
osgo написав:10/04 сделал в п24 ряд платежей, до получателя они не дошли, 17/04 обратился в поддержку, ответили что произошла ошибка, платежи не ушли, подали заявку на возврат и в течен 72 часов вернут деньги. прошло 80 часов - денег нет, обращаюсь в поддержку - отвечают заявка "заявка неуспешная, переподаю с уточненными данными" Вопросы: 1. Почему если платеж не ушел - банк сам не инициировал возврат денег 2. 10 дней банк без % пользуется моими деньгами и не торопится их возвращать, это нормальная практика Привата? 3. Сколько еще неуспешных заявок на возврат будет , прежде чем мне вернут деньги? 4. Как часто платежи в П24 оказываются неудачными и как я об этом могу узнать (кроме как от возмущенных получателей)?
osgo, уточните, пожалуйста, на нашу почту help@pb.ua, ссылку на отзыв, номер карты, с которой были отправлены платежи, а также Ваши контактные данные. С уважением, Анна. ПриватБанк.
Всю информацию вчера предоставил - ни ответа, ни привета...
osgo написав:10/04 сделал в п24 ряд платежей, до получателя они не дошли, 17/04 обратился в поддержку, ответили что произошла ошибка, платежи не ушли, подали заявку на возврат и в течен 72 часов вернут деньги. прошло 80 часов - денег нет, обращаюсь в поддержку - отвечают заявка "заявка неуспешная, переподаю с уточненными данными" Вопросы: 1. Почему если платеж не ушел - банк сам не инициировал возврат денег 2. 10 дней банк без % пользуется моими деньгами и не торопится их возвращать, это нормальная практика Привата? 3. Сколько еще неуспешных заявок на возврат будет , прежде чем мне вернут деньги? 4. Как часто платежи в П24 оказываются неудачными и как я об этом могу узнать (кроме как от возмущенных получателей)?
osgo, уточните, пожалуйста, на нашу почту help@pb.ua, ссылку на отзыв, номер карты, с которой были отправлены платежи, а также Ваши контактные данные. С уважением, Анна. ПриватБанк.
Всю информацию вчера предоставил - ни ответа, ни привета...
osgo, добрый день! Информация по данному вопросу находится на контроле у наших сотрудников и как только вопрос будет решен, мы обязательно проинформируем Вас о результатах. С уважением, Анна. ПриватБанк.