Я б добавил - В Вашей сран*й Акварели)
|
|
![]() Вся справа в тому що на дурні питання можуть бути тільки дурні відповіді , а я дурнем виглядати не хочу. Тому ( якщо ми розглядаємо питання вагою в 1% від загального кошторису, тобто з точністю в 99% ) - потрібно хоча б з точністю 99% отримати вихідні данні( той самий приклад по червоній машинці) Використання того чи іншого матеріалу залежить від того що під ним і що буде над ним який склад будівельної бригади по професіям якими інструментами володіє бригада(управління) перевагу яким конструкціям віддає прораб( майстер) і власник Це 1% від тих запитань які повинен задати проектант ще перед початком проектування замовнику. Тому однозначно відповісти що газоблок краще - не можна ,а відповідати ста словами те що ти вчив 5 років в інституті і 20 років на будмайданчику - забагато на себе брати. Тому Немає нічого більш не потрібного , ніж безкоштовні поради. Якщо хочете отримати відповідь за яку хоч хтось буде нести відповідальність - замовте проект проектантам і за свої від 5 000 грн /проект - задайте їм всі запитання . Вони просто зобовязані Вас вислухати і дати відповідь на всю отриману суму.
![]() Не знаю де Ви знайшли 8500 , я наприклад бачу 9800
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?
Почему тогда такой фанатизм строить с овноблоков а например не с поротерма? Про материал покрытия крыши поговорим? ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?В ніякому разі не шукаю поради і не претендую безкоштовно отримати так довго здобувані вами знання та досвід. Краще газоблок чи гірше - відповідь залежить від обставин, як ви правильно зазначили. Ви написали, що з цегли дешевше, що не відповідає інформації яку я мав з інщих джерел. Тому мене власне цікавив виключно фінансовий аспект.
|
|