Участвуем в развитии проекта m2bomber.com

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 4950515253 ... 192>
Повідомлення Додано: Сер 29 кві, 2015 10:26

budivelnik написав:Якщо ціна явно не вказана - то логічніше в автоматичному режимі вганяти ці пропозиції в середні ціни по діапазону - тоді у хитровимаханих зникне бажання так створювати повідомлення що воно постійно буде серед перших при використанні фільтру ціна

то есть человек цену не указал, и вы предлагаете за него решить что у него цена - средняя по рынку ?

budivelnik написав:ПС Незважаючи на виставлені обмеження по глибині перегляду(10 сторінок) - обмеження обійдені ( навіть без використання абонплати в 99 грн) :D .
для Києва і області вистарчило 3 годин роботи
Зараз працюю над привязкою адрес з вашої бази до поштових індексів і джпс координат цих індексів.
Думаю до понеділка це буде зроблено.

вау, круто, какой программой скачиваете ? Сколько объектов скачали и какой объём получился ?
зачем вам индексы и жпс - выкладывайте на каких-то форумах, а потом уже будете допиливать плюшки ?
baraka

Подякував: 920 раз.
Подякували: 881 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 кві, 2015 10:27

baraka написав:
да, есть такое
с другой стороны - если пойти по вашему, то при поиске я не увижу объектов цена в которых не указана (а они потенциально могут быть интересными).

вариант - добавлять какой-то чекбокс.
но добавлять его надо и для количества комнат и для площади и для цены (то есть 3 чекбокса в итоге), что сделает форму поиска более сложной с точки зрения восприятия.

вообщем пока не вижу элегантного решения :(

Я думаю нужно сделать как у всех, отфильтровывать и все.
если бы меня интересовала цена за 1 грн., договорная, Я не ставил бы нижнюю границу...
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 кві, 2015 10:43

baraka написав:
  budivelnik написав:Якщо ціна явно не вказана - то логічніше в автоматичному режимі вганяти ці пропозиції в середні ціни по діапазону - тоді у хитровимаханих зникне бажання так створювати повідомлення що воно постійно буде серед перших при використанні фільтру ціна
то есть человек цену не указал, и вы предлагаете за него решить что у него цена - средняя по рынку ?
Ні
В розділі ціна - у нього залишиться слово договірна
А середня ціна буде враховуватись тільки під час роботи фільтрів
Тобто перевірка на просту умову
Якщо ціна договірна або 1 або 0 то ціна=середня ціна

baraka написав:
  budivelnik написав:ПС Незважаючи на виставлені обмеження по глибині перегляду(10 сторінок) - обмеження обійдені ( навіть без використання абонплати в 99 грн) :D .
для Києва і області вистарчило 3 годин роботи
Зараз працюю над привязкою адрес з вашої бази до поштових індексів і джпс координат цих індексів.
Думаю до понеділка це буде зроблено.
вау, круто, какой программой скачиваете ? Сколько объектов скачали и какой объём получился ?
1 мої можливості набагато ширші ніж ви можете навіть уявити ( а те що ви бачили спробу скачування аштттракером - це була димова завіса )
2 Кількість обєктів не перевіряв , але думаю що там всі 130000 задекларовані вами по києву

baraka написав:зачем вам индексы и жпс - выкладывайте на каких-то форумах, а потом уже будете допиливать плюшки ?
Не люблю надуваючих щоки і вважаючих що тільки вони можуть за пів-року зробити привязку по джпс
тому щоб уникнути в подальшому дурних розпальцьовок і пробую ( при цьому гарантії 100% що вийде-немає) зробити за пару днів , щоб просто опустити когось на грішну землю
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 29 кві, 2015 11:24

budivelnik написав:1 мої можливості набагато ширші ніж ви можете навіть уявити ( а те що ви бачили спробу скачування аштттракером - це була димова завіса )

дымовая завеса ? та давайте уже кавелерию бросайте, все ждут представления.
(в логи я не смотрел, принципиально вам не мешаю и, например, Faceless понимает почему).

budivelnik написав:2 Кількість обєктів не перевіряв , але думаю що там всі 130000 задекларовані вами по києву

ну потом же вы где-то выложите чтобы мы убедились что вы не только "думаете" ?

baraka написав:Не люблю надуваючих щоки і вважаючих що тільки вони можуть за пів-року зробити привязку по джпс
тому щоб уникнути в подальшому дурних розпальцьовок і пробую ( при цьому гарантії 100% що вийде-немає) зробити за пару днів , щоб просто опустити когось на грішну землю

я тут не совсем понял - какую вы себе задачу поставили? давить жпс-координаты к улицам или слямзить базу и выложить её где-то ?

ваш вызов принят по поводу "слямзить базу и выложить её где-то" и тем самым как вы думаете - сделать бомберу бяку. Ваше обрезанное до улиц жпс тут никому не интересно.
baraka

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 кві, 2015 13:37

baraka написав:ну потом же вы где-то выложите чтобы мы убедились что вы не только "думаете"
Да уж......
1 Ви хоч памятаєте з чого все почалось ?
Позволю собі нагадати
Ви підняли хай про доцільність кидалова рієлторів - я запитався чи Ви хотіли б щоб хтось киданув Вас у вашій роботі
2 Ви розсміялись у повній впевненості ( і в цьому вас підтримав йцукен ) що розбомбити бомбер - важко.
Я пробував вас переконати що вартість отримання бази бомбера - починається від 200 грн і закінчується 500 доларів.
Станом на сьогодні я чітко бачу що верхня межа з 500 опустилась до 100 , а тому , якщо йти шляхом доцільності кидка - то Ваша робота ( на протязі всього часу створення бомбера) коштує не більше 100 доларів. Ви з цим погодитесь ?
Якщо так - то маєте повне право рекламувати злодійські схеми
Якщо ні - то чому у вас подвійні стандарти. Ви маєте право викласти чужу інформацію так щоб можна було її продати споживачам , а рієлтори ту саму операцію робити права не мають.
3 Розробку ресурсу з складністю а-ля бомбер , я фінансував і підтримував десь в 1998-2005 (vic-info.com.ua)
На цьому ресурсі були ссилки на приблизно 100 000 різноманітних програм, чітко каталогізовані по категоріям і враховуючи тодішню швидкість інтернету існувала можливість доставки за 10 грн сі-ді диску з вибраними споживачами програмами з нашого каталогу в любу точку України ( ми навіть продавали бази данних ЗАЗу :D )....
Тому
Я не збираюсь створювати вам конкуренцію - для мене це дуже мілко
Мені достатньо коли по результатам моєї роботи - Ви зміните свій світогляд ( не обовязково кардинально - достатньо і на кілька відсотків - головне щоб напрямок був у сторону
робота повинна бути оплачена по ціні яку виставляє виконавець роботи, якщо ціна не влаштовує - то шукають іншого виконавця , а не дурять першого.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 29 кві, 2015 14:07

Re: учавствуем в развитии проекта m2bomber.com - объявления

baraka написав:вариант - добавлять какой-то чекбокс.
но добавлять его надо и для количества комнат и для площади и для цены (то есть 3 чекбокса в итоге), что сделает форму поиска более сложной с точки зрения восприятия.

вообщем пока не вижу элегантного решения

Вариант - существующий поиск по дефолту оставить как есть, а для продвинутых сделать адвансд сеарч, с чекбоксами, множественным выбором, исключениями и прочей хренью.
Ессесно, адвансед сеарч в дефолтный бесплатный пакет логично не включать

budivelnik написав:Я пробував вас переконати що вартість отримання бази бомбера - починається від 200 грн і закінчується 500 доларів.
Станом на сьогодні я чітко бачу що верхня межа з 500 опустилась до 100

База бомбера має цінність лише у випадку її актуальності.
Без цього нюансу те що ви видерете не коштуватиме тих 100 доларів
А підтримка актуальності виллється вам або у написання аналогу (для цього й сдирати не потрібно) або у регулярний зріз бази, що є дорогим збоченням.
В чому "бомбьожка" бомбера у ваших діях я поки так і не зрозумів.

Я здирав всю базу Авізо менш ніж за годину. Але мені і в голову не приходило, що я цією дією якось їх "бомблю".

П.С. Зараз подивися - нє, збрехав, я бачу як вибрати дельту. Але це тільки узагальнений висновок, нюанси не оцінював. У кращому випадку - можна підтримувати актуальність (проте клон все одно програватиме, бо атуалізуватиметься з запізненням), у гіршому - таки доведеться проводити перевірку оновлення всіх паспортів, що у разі регулярності і враховуючи в принципі безкоштовність бомбера, є ідіотизмом.
  budivelnik написав:3 Розробку ресурсу з складністю а-ля бомбер , я фінансував і підтримував десь в 1998-2005 (vic-info.com.ua)
На цьому ресурсі були ссилки на приблизно 100 000 різноманітних програм, чітко каталогізовані по категоріям і враховуючи тодішню швидкість інтернету існувала можливість доставки за 10 грн сі-ді диску з вибраними споживачами програмами з нашого каталогу в любу точку України ( ми навіть продавали бази данних ЗАЗу )....

Тобто займалися контрафактом - фактично перепродавали крадений софт?
Як це можна поєднати з
  budivelnik написав:робота повинна бути оплачена по ціні яку виставляє виконавець роботи, якщо ціна не влаштовує - то шукають іншого виконавця , а не дурять першого.
:?:
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8239 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 29 кві, 2015 14:21

Faceless написав:
  baraka написав:вариант - добавлять какой-то чекбокс.

вообщем пока не вижу элегантного решения

Вариант - существующий поиск по дефолту оставить как есть, а для продвинутых сделать адвансд сеарч, с чекбоксами, множественным выбором, исключениями и прочей хренью.
Ессесно, адвансед сеарч в дефолтный бесплатный пакет логично не включать

Faceless, Первый, спасибо.
так и оформил и записал себе эту задачу.
baraka

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 кві, 2015 14:28

budivelnik написав:Мені достатньо коли по результатам моєї роботи - Ви зміните свій світогляд

Не, ну конечно я очень рад, что вы ради меня столько работы хотите провернуть.
Но, мне кажется, есть какой-то вариант попроще. :mrgreen:
baraka

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 кві, 2015 14:30

Faceless написав:можна підтримувати актуальність (проте клон все одно програватиме, бо атуалізуватиметься з запізненням)
1 Запізнення може бути 2-5 годин ( та й то тому , що я не буду знати коли Ви актуалізували базу)
2 Вартість синхронізації бази - практично нульове

Faceless написав:Тобто займалися контрафактом - фактично перепродавали крадений софт?
Як це можна поєднати з
Перш ніж робити якісь звинувачення у крадіжці - може спочатку запитали б яка категорія програм була викладена ?

В каталозі були присутні тільки
Вільні
Демо
Умовно-вільні

Будете вибачатись за свої безпідставні припущення ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 29 кві, 2015 14:32

baraka написав:
  budivelnik написав:Мені достатньо коли по результатам моєї роботи - Ви зміните свій світогляд
Не, ну конечно я очень рад, что вы ради меня столько работы хотите провернуть.
Не хочу Вас ображати, але велика кількість роботи заключалась поки що в затратах мною 2 годин свого часу.
До понеділка думаю що прийдеться витратити ще годин з 5 .
І це все , я на форум більше витрачаю :D
  baraka написав:Но, мне кажется, есть какой-то вариант попроще. :mrgreen:
Звичайно є , але він повністю залежить від вас.
Перестаньте піднімати обговорення схем кидків - і буде вам щастя.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 4950515253 ... 192>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему