|
Участвуем в развитии проекта m2bomber.com |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 29 кві, 2015 10:26
budivelnik написав:Якщо ціна явно не вказана - то логічніше в автоматичному режимі вганяти ці пропозиції в середні ціни по діапазону - тоді у хитровимаханих зникне бажання так створювати повідомлення що воно постійно буде серед перших при використанні фільтру ціна
то есть человек цену не указал, и вы предлагаете за него решить что у него цена - средняя по рынку ? budivelnik написав:ПС Незважаючи на виставлені обмеження по глибині перегляду(10 сторінок) - обмеження обійдені ( навіть без використання абонплати в 99 грн)  . для Києва і області вистарчило 3 годин роботи Зараз працюю над привязкою адрес з вашої бази до поштових індексів і джпс координат цих індексів. Думаю до понеділка це буде зроблено.
вау, круто, какой программой скачиваете ? Сколько объектов скачали и какой объём получился ? зачем вам индексы и жпс - выкладывайте на каких-то форумах, а потом уже будете допиливать плюшки ?
-
baraka
-
-
- Подякував: 920 раз.
- Подякували: 881 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 кві, 2015 10:27
baraka написав:да, есть такое с другой стороны - если пойти по вашему, то при поиске я не увижу объектов цена в которых не указана (а они потенциально могут быть интересными). вариант - добавлять какой-то чекбокс. но добавлять его надо и для количества комнат и для площади и для цены (то есть 3 чекбокса в итоге), что сделает форму поиска более сложной с точки зрения восприятия. вообщем пока не вижу элегантного решения 
Я думаю нужно сделать как у всех, отфильтровывать и все. если бы меня интересовала цена за 1 грн., договорная, Я не ставил бы нижнюю границу...
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 кві, 2015 10:43
baraka написав: budivelnik написав:Якщо ціна явно не вказана - то логічніше в автоматичному режимі вганяти ці пропозиції в середні ціни по діапазону - тоді у хитровимаханих зникне бажання так створювати повідомлення що воно постійно буде серед перших при використанні фільтру ціна
то есть человек цену не указал, и вы предлагаете за него решить что у него цена - средняя по рынку ?
Ні В розділі ціна - у нього залишиться слово договірна А середня ціна буде враховуватись тільки під час роботи фільтрів Тобто перевірка на просту умову Якщо ціна договірна або 1 або 0 то ціна=середня ціна baraka написав: budivelnik написав:ПС Незважаючи на виставлені обмеження по глибині перегляду(10 сторінок) - обмеження обійдені ( навіть без використання абонплати в 99 грн)  . для Києва і області вистарчило 3 годин роботи Зараз працюю над привязкою адрес з вашої бази до поштових індексів і джпс координат цих індексів. Думаю до понеділка це буде зроблено.
вау, круто, какой программой скачиваете ? Сколько объектов скачали и какой объём получился ?
1 мої можливості набагато ширші ніж ви можете навіть уявити ( а те що ви бачили спробу скачування аштттракером - це була димова завіса ) 2 Кількість обєктів не перевіряв , але думаю що там всі 130000 задекларовані вами по києву baraka написав:зачем вам индексы и жпс - выкладывайте на каких-то форумах, а потом уже будете допиливать плюшки ?
Не люблю надуваючих щоки і вважаючих що тільки вони можуть за пів-року зробити привязку по джпс тому щоб уникнути в подальшому дурних розпальцьовок і пробую ( при цьому гарантії 100% що вийде-немає) зробити за пару днів , щоб просто опустити когось на грішну землю
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 29 кві, 2015 11:24
budivelnik написав:1 мої можливості набагато ширші ніж ви можете навіть уявити ( а те що ви бачили спробу скачування аштттракером - це була димова завіса )
дымовая завеса ? та давайте уже кавелерию бросайте, все ждут представления. (в логи я не смотрел, принципиально вам не мешаю и, например, Faceless понимает почему). budivelnik написав:2 Кількість обєктів не перевіряв , але думаю що там всі 130000 задекларовані вами по києву
ну потом же вы где-то выложите чтобы мы убедились что вы не только "думаете" ? baraka написав:Не люблю надуваючих щоки і вважаючих що тільки вони можуть за пів-року зробити привязку по джпс тому щоб уникнути в подальшому дурних розпальцьовок і пробую ( при цьому гарантії 100% що вийде-немає) зробити за пару днів , щоб просто опустити когось на грішну землю
я тут не совсем понял - какую вы себе задачу поставили? давить жпс-координаты к улицам или слямзить базу и выложить её где-то ? ваш вызов принят по поводу "слямзить базу и выложить её где-то" и тем самым как вы думаете - сделать бомберу бяку. Ваше обрезанное до улиц жпс тут никому не интересно.
-
baraka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 кві, 2015 13:37
baraka написав:ну потом же вы где-то выложите чтобы мы убедились что вы не только "думаете"
Да уж...... 1 Ви хоч памятаєте з чого все почалось ? Позволю собі нагадати Ви підняли хай про доцільність кидалова рієлторів - я запитався чи Ви хотіли б щоб хтось киданув Вас у вашій роботі 2 Ви розсміялись у повній впевненості ( і в цьому вас підтримав йцукен ) що розбомбити бомбер - важко. Я пробував вас переконати що вартість отримання бази бомбера - починається від 200 грн і закінчується 500 доларів. Станом на сьогодні я чітко бачу що верхня межа з 500 опустилась до 100 , а тому , якщо йти шляхом доцільності кидка - то Ваша робота ( на протязі всього часу створення бомбера) коштує не більше 100 доларів. Ви з цим погодитесь ? Якщо так - то маєте повне право рекламувати злодійські схеми Якщо ні - то чому у вас подвійні стандарти. Ви маєте право викласти чужу інформацію так щоб можна було її продати споживачам , а рієлтори ту саму операцію робити права не мають. 3 Розробку ресурсу з складністю а-ля бомбер , я фінансував і підтримував десь в 1998-2005 (vic-info.com.ua) На цьому ресурсі були ссилки на приблизно 100 000 різноманітних програм, чітко каталогізовані по категоріям і враховуючи тодішню швидкість інтернету існувала можливість доставки за 10 грн сі-ді диску з вибраними споживачами програмами з нашого каталогу в любу точку України ( ми навіть продавали бази данних ЗАЗу  ).... Тому Я не збираюсь створювати вам конкуренцію - для мене це дуже мілко Мені достатньо коли по результатам моєї роботи - Ви зміните свій світогляд ( не обовязково кардинально - достатньо і на кілька відсотків - головне щоб напрямок був у сторону робота повинна бути оплачена по ціні яку виставляє виконавець роботи, якщо ціна не влаштовує - то шукають іншого виконавця , а не дурять першого.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 29 кві, 2015 14:07
baraka написав:вариант - добавлять какой-то чекбокс. но добавлять его надо и для количества комнат и для площади и для цены (то есть 3 чекбокса в итоге), что сделает форму поиска более сложной с точки зрения восприятия. вообщем пока не вижу элегантного решения
Вариант - существующий поиск по дефолту оставить как есть, а для продвинутых сделать адвансд сеарч, с чекбоксами, множественным выбором, исключениями и прочей хренью. Ессесно, адвансед сеарч в дефолтный бесплатный пакет логично не включать budivelnik написав:Я пробував вас переконати що вартість отримання бази бомбера - починається від 200 грн і закінчується 500 доларів. Станом на сьогодні я чітко бачу що верхня межа з 500 опустилась до 100
База бомбера має цінність лише у випадку її актуальності. Без цього нюансу те що ви видерете не коштуватиме тих 100 доларів А підтримка актуальності виллється вам або у написання аналогу (для цього й сдирати не потрібно) або у регулярний зріз бази, що є дорогим збоченням. В чому "бомбьожка" бомбера у ваших діях я поки так і не зрозумів. Я здирав всю базу Авізо менш ніж за годину. Але мені і в голову не приходило, що я цією дією якось їх "бомблю". П.С. Зараз подивися - нє, збрехав, я бачу як вибрати дельту. Але це тільки узагальнений висновок, нюанси не оцінював. У кращому випадку - можна підтримувати актуальність (проте клон все одно програватиме, бо атуалізуватиметься з запізненням), у гіршому - таки доведеться проводити перевірку оновлення всіх паспортів, що у разі регулярності і враховуючи в принципі безкоштовність бомбера, є ідіотизмом. budivelnik написав:3 Розробку ресурсу з складністю а-ля бомбер , я фінансував і підтримував десь в 1998-2005 (vic-info.com.ua) На цьому ресурсі були ссилки на приблизно 100 000 різноманітних програм, чітко каталогізовані по категоріям і враховуючи тодішню швидкість інтернету існувала можливість доставки за 10 грн сі-ді диску з вибраними споживачами програмами з нашого каталогу в любу точку України ( ми навіть продавали бази данних ЗАЗу )....
Тобто займалися контрафактом - фактично перепродавали крадений софт? Як це можна поєднати з budivelnik написав:робота повинна бути оплачена по ціні яку виставляє виконавець роботи, якщо ціна не влаштовує - то шукають іншого виконавця , а не дурять першого. 
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8239 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 29 кві, 2015 14:21
Faceless написав: baraka написав:вариант - добавлять какой-то чекбокс. но добавлять его надо и для количества комнат и для площади и для цены (то есть 3 чекбокса в итоге), что сделает форму поиска более сложной с точки зрения восприятия. вообщем пока не вижу элегантного решения
Вариант - существующий поиск по дефолту оставить как есть, а для продвинутых сделать адвансд сеарч, с чекбоксами, множественным выбором, исключениями и прочей хренью. Ессесно, адвансед сеарч в дефолтный бесплатный пакет логично не включать
Faceless, Первый, спасибо. так и оформил и записал себе эту задачу.
-
baraka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 кві, 2015 14:28
budivelnik написав:Мені достатньо коли по результатам моєї роботи - Ви зміните свій світогляд
Не, ну конечно я очень рад, что вы ради меня столько работы хотите провернуть. Но, мне кажется, есть какой-то вариант попроще. 
-
baraka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 кві, 2015 14:30
Faceless написав:можна підтримувати актуальність (проте клон все одно програватиме, бо атуалізуватиметься з запізненням)
1 Запізнення може бути 2-5 годин ( та й то тому , що я не буду знати коли Ви актуалізували базу) 2 Вартість синхронізації бази - практично нульове Faceless написав:Тобто займалися контрафактом - фактично перепродавали крадений софт? Як це можна поєднати з
Перш ніж робити якісь звинувачення у крадіжці - може спочатку запитали б яка категорія програм була викладена ? В каталозі були присутні тільки Вільні Демо Умовно-вільні Будете вибачатись за свої безпідставні припущення ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 29 кві, 2015 14:32
baraka написав: budivelnik написав:Мені достатньо коли по результатам моєї роботи - Ви зміните свій світогляд
Не, ну конечно я очень рад, что вы ради меня столько работы хотите провернуть.
Не хочу Вас ображати, але велика кількість роботи заключалась поки що в затратах мною 2 годин свого часу. До понеділка думаю що прийдеться витратити ще годин з 5 . І це все , я на форум більше витрачаю  baraka написав:Но, мне кажется, есть какой-то вариант попроще. 
Звичайно є , але він повністю залежить від вас. Перестаньте піднімати обговорення схем кидків - і буде вам щастя.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1