Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 11881189119011911192 ... 4145>
Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2015 13:00

KIM написав:Барака, начинайте строить дом, что-ли :mrgreen:

боюсь, сц%ко, получится Саграда Фамилия.
и Гауди будет мне завидовать, бо построю я его всего за 2 месяца и безо всяких там архитектурных вышей. :mrgreen:
baraka

Подякував: 920 раз.
Подякували: 881 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2015 13:03

baraka написав:на каком основании вы обвиняете меня в том, что я агитирую за кражу ?
На тій підставі що пару днів тому , як мінімум десяток сторінок підряд ви аргументуючи що рієлтор нродає кота в мішку розвели срач на тему
як отримати адресу від рієлтора , але при цьому за цю отриману адресу рієлтору не заплатити.
Я це називаю агітацією за шахрайські дії- попросту кидалово.
З іншого боку
Я питаю Вас
Чому Ви , в такому випадку вважаєте ,що маєте право надавати ту саму інформацію що й рієлтор ( адреса/телефон/ціна) - за гроші.
Тільки тому що 99-200грн менше ніж 3% ?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2015 13:06

budivelnik написав:
  baraka написав:на каком основании вы обвиняете меня в том, что я агитирую за кражу ?
На тій підставі що пару днів тому , як мінімум десяток сторінок підряд ви аргументуючи що рієлтор нродає кота в мішку розвели срач на тему
як отримати адресу від рієлтора , але при цьому за цю отриману адресу рієлтору не заплатити.

ну и где в том сраче была кража собственности ?
чью собственность, по вашим словам, я предлагал украсть ?

на всякий случай - процитирую ещё раз ваши слова:

А про те , що не може людина яка сама розробляє продукт який легко вкрасти , агітувати за кражу власності в інших людей ( тих самих рієлторів )
baraka

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2015 13:09

baraka написав:
  budivelnik написав:
Я не одесит - але моя професія вчить впертості.
Якщо адреса яку надав рієлтор не його власність
То що хочете продати Ви на бомбері - чи телефони які там викладені ваша власність ?
Тому
Якщо ви продаєте результати своєї праці і при цьому торгуєте чужою власністю - то чому інші також не можуть продавати результати своєї праці продаючи чужу власність ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2015 13:11

flyman написав:
  budivelnik написав:
  flyman написав:Якщо бомбер бере всяку туйню, то з неї нічого доборого не вийде.
Барака так і не зрозумів
Цінність його творіння може бути тільки в тому що там повинно бути зручніше ніж базах донорах - шукати те що потрібно споживачу. ( до речі це те саме що роблять рієлтори, вони просто беруть чужі данні і пробують виставити їх на виднішому місці)

"повинно бути зручніше ніж базах донорах - шукати те що потрібно споживачу"
отож, час - гроші.
я готовий заплатити гроші за впорядковану інформацію, якщо це мені зекономить час і гроші
А сирих даних в неті валом, бери і лопать, хоч руками, хоч екзелем, хоч бейсіком.

не, ну не вопрос, я и в самых ярких грёзах не предстставлял, что мне будут все поряд сувать свои "никому ненужные зелёные бумажки".

кому-то не нужен, кому-то чуть-чуть интересно, кому-то нужно. Моё дело выявлять интересы, и работать, работать, работать в том направлениии где потенциальным пользователям "интересно".
baraka

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2015 13:15

budivelnik написав:Тому
Якщо ви продаєте результати своєї праці і при цьому торгуєте чужою власністю - то чому інші також не можуть продавати результати своєї праці продаючи чужу власність ?

продає крадене, тобто барижить.
для бомбера достатньо набирати кількість відвідувачів і заробляти на рекрамі.
А от брати за рекламу і продавати дані, це як то кажуть - розривати заднуцю між двома кріслами.
Тому знову повторяюсь - цінність ресурсу нуль.
Я так і не зрозумів в чому фішка бомбера, чим він відрізняється напр. від "тровіт".
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2015 13:16

budivelnik написав:
  baraka написав:
  budivelnik написав:На тій підставі що пару днів тому , як мінімум десяток сторінок підряд ви аргументуючи що рієлтор нродає кота в мішку розвели срач на тему
Я не одесит - але моя професія вчить впертості.
Якщо адреса яку надав рієлтор не його власність
То що хочете продати Ви на бомбері - чи телефони які там викладені ваша власність ?
Тому

так, будивельнык, я отвечу вам после вашего ответа.

вы безосновательно утвердаете в том, что я агитирую за кражу собственности. Подвердить нечем ?
baraka

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2015 13:17

flyman написав:

мне кажется - они друг-друга нашли

муха, ану-ка скажи - что где я украл ? Украл данные с публичной доски объявлений ? Ну дай шанс не подумать о тебе совсем плохо, что для тебя не всё потеряно.

Ты же понимаешь что твоё обвинение звучит как "украл статью из газеты".
baraka

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2015 13:20

baraka написав:
  flyman написав:

мне кажется - они друг-друга нашли

муха, ану-ка скажи - что где я украл ? Украл данные с пусбличной доски объявлений ? Ну дай шанс не подумать о тебе совсем плохо. Ты же понимаешь что твоё объявление звучит как "украл статью из газеты".

Хм, продавати open source не комільфо.
забери реєстрацію та заробляй на рекламі і буде тобі щастя.
а ще ліпше, забацай мобільну версію.
Востаннє редагувалось flyman в Нед 03 тра, 2015 13:23, всього редагувалось 2 разів.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2015 13:22

baraka написав:так, будивельнык, я отвечу вам после вашего ответа.

вы безосновательно утвердаете в том, что я агитирую за кражу собственности. Подвердить нечем ?
Страусина політика - дозволяє промовчати...
Давайте по порядку
1 Рієлтори і Ви на бомбері хочете отримати гроші за однотипну інформацію ( і бомбер і рієлтори пропонують данні які не є їх власними )
2 Ви неоднократно заявляли що кинути рієлтора - свята справа бо він торгує чужою інформацією ( право володіння якою юму ніхто не доручав)
3 В мене запитання до Вас
хто доручав вам права на викладення інформації на бомбері
які правові(моральні) підстави дозволяють вам продавати інформацію з бомбера
4 Чим ваші правові(моральні) підстави відрізняються від аналогічних у рієлтора.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 11881189119011911192 ... 4145>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему