|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 03 тра, 2015 13:00
KIM написав:Барака, начинайте строить дом, что-ли 
боюсь, сц%ко, получится Саграда Фамилия. и Гауди будет мне завидовать, бо построю я его всего за 2 месяца и безо всяких там архитектурных вышей. 
-
baraka
-
-
- Подякував: 920 раз.
- Подякували: 881 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 тра, 2015 13:03
baraka написав:на каком основании вы обвиняете меня в том, что я агитирую за кражу ?
На тій підставі що пару днів тому , як мінімум десяток сторінок підряд ви аргументуючи що рієлтор нродає кота в мішку розвели срач на тему як отримати адресу від рієлтора , але при цьому за цю отриману адресу рієлтору не заплатити. Я це називаю агітацією за шахрайські дії- попросту кидалово. З іншого боку Я питаю Вас Чому Ви , в такому випадку вважаєте ,що маєте право надавати ту саму інформацію що й рієлтор ( адреса/телефон/ціна) - за гроші. Тільки тому що 99-200грн менше ніж 3% ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 тра, 2015 13:06
budivelnik написав: baraka написав:на каком основании вы обвиняете меня в том, что я агитирую за кражу ?
На тій підставі що пару днів тому , як мінімум десяток сторінок підряд ви аргументуючи що рієлтор нродає кота в мішку розвели срач на тему як отримати адресу від рієлтора , але при цьому за цю отриману адресу рієлтору не заплатити.
ну и где в том сраче была кража собственности ? чью собственность, по вашим словам, я предлагал украсть ? на всякий случай - процитирую ещё раз ваши слова: А про те , що не може людина яка сама розробляє продукт який легко вкрасти , агітувати за кражу власності в інших людей ( тих самих рієлторів )
-
baraka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 тра, 2015 13:09
baraka написав: budivelnik написав: baraka написав:на каком основании вы обвиняете меня в том, что я агитирую за кражу ?
На тій підставі що пару днів тому , як мінімум десяток сторінок підряд ви аргументуючи що рієлтор нродає кота в мішку розвели срач на тему як отримати адресу від рієлтора , але при цьому за цю отриману адресу рієлтору не заплатити.
ну и где в том сраче была кража собственности ? чью собственность, по вашим словам, я предлагал украсть ?
Я не одесит - але моя професія вчить впертості. Якщо адреса яку надав рієлтор не його власність То що хочете продати Ви на бомбері - чи телефони які там викладені ваша власність ? Тому Якщо ви продаєте результати своєї праці і при цьому торгуєте чужою власністю - то чому інші також не можуть продавати результати своєї праці продаючи чужу власність ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 тра, 2015 13:11
flyman написав: budivelnik написав: flyman написав:Якщо бомбер бере всяку туйню, то з неї нічого доборого не вийде.
Барака так і не зрозумів Цінність його творіння може бути тільки в тому що там повинно бути зручніше ніж базах донорах - шукати те що потрібно споживачу. ( до речі це те саме що роблять рієлтори, вони просто беруть чужі данні і пробують виставити їх на виднішому місці) "повинно бути зручніше ніж базах донорах - шукати те що потрібно споживачу"отож, час - гроші. я готовий заплатити гроші за впорядковану інформацію, якщо це мені зекономить час і гроші А сирих даних в неті валом, бери і лопать, хоч руками, хоч екзелем, хоч бейсіком.
не, ну не вопрос, я и в самых ярких грёзах не предстставлял, что мне будут все поряд сувать свои "никому ненужные зелёные бумажки". кому-то не нужен, кому-то чуть-чуть интересно, кому-то нужно. Моё дело выявлять интересы, и работать, работать, работать в том направлениии где потенциальным пользователям "интересно".
-
baraka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 тра, 2015 13:15
budivelnik написав:Тому Якщо ви продаєте результати своєї праці і при цьому торгуєте чужою власністю - то чому інші також не можуть продавати результати своєї праці продаючи чужу власність ?
продає крадене, тобто барижить. для бомбера достатньо набирати кількість відвідувачів і заробляти на рекрамі. А от брати за рекламу і продавати дані, це як то кажуть - розривати заднуцю між двома кріслами. Тому знову повторяюсь - цінність ресурсу нуль. Я так і не зрозумів в чому фішка бомбера, чим він відрізняється напр. від "тровіт".
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 03 тра, 2015 13:16
budivelnik написав: baraka написав: budivelnik написав:На тій підставі що пару днів тому , як мінімум десяток сторінок підряд ви аргументуючи що рієлтор нродає кота в мішку розвели срач на тему як отримати адресу від рієлтора , але при цьому за цю отриману адресу рієлтору не заплатити.
ну и где в том сраче была кража собственности ? чью собственность, по вашим словам, я предлагал украсть ?
Я не одесит - але моя професія вчить впертості. Якщо адреса яку надав рієлтор не його власність То що хочете продати Ви на бомбері - чи телефони які там викладені ваша власність ? Тому Якщо ви продаєте результати своєї праці і при цьому торгуєте чужою власністю - то чому інші також не можуть продавати результати своєї праці продаючи чужу власність ?
так, будивельнык, я отвечу вам после вашего ответа. вы безосновательно утвердаете в том, что я агитирую за кражу собственности. Подвердить нечем ?
-
baraka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 тра, 2015 13:17
flyman написав: budivelnik написав:Тому Якщо ви продаєте результати своєї праці і при цьому торгуєте чужою власністю - то чому інші також не можуть продавати результати своєї праці продаючи чужу власність ?
продає крадене, тобто барижить.
мне кажется - они друг-друга нашли муха, ану-ка скажи - что где я украл ? Украл данные с публичной доски объявлений ? Ну дай шанс не подумать о тебе совсем плохо, что для тебя не всё потеряно. Ты же понимаешь что твоё обвинение звучит как "украл статью из газеты".
-
baraka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 тра, 2015 13:20
baraka написав: flyman написав: budivelnik написав:Тому Якщо ви продаєте результати своєї праці і при цьому торгуєте чужою власністю - то чому інші також не можуть продавати результати своєї праці продаючи чужу власність ?
продає крадене, тобто барижить.
мне кажется - они друг-друга нашли муха, ану-ка скажи - что где я украл ? Украл данные с пусбличной доски объявлений ? Ну дай шанс не подумать о тебе совсем плохо. Ты же понимаешь что твоё объявление звучит как "украл статью из газеты".
Хм, продавати open source не комільфо. забери реєстрацію та заробляй на рекламі і буде тобі щастя. а ще ліпше, забацай мобільну версію.
Востаннє редагувалось flyman в Нед 03 тра, 2015 13:23, всього редагувалось 2 разів.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 03 тра, 2015 13:22
baraka написав:так, будивельнык, я отвечу вам после вашего ответа. вы безосновательно утвердаете в том, что я агитирую за кражу собственности. Подвердить нечем ?
Страусина політика - дозволяє промовчати... Давайте по порядку 1 Рієлтори і Ви на бомбері хочете отримати гроші за однотипну інформацію ( і бомбер і рієлтори пропонують данні які не є їх власними ) 2 Ви неоднократно заявляли що кинути рієлтора - свята справа бо він торгує чужою інформацією ( право володіння якою юму ніхто не доручав) 3 В мене запитання до Вас хто доручав вам права на викладення інформації на бомбері які правові(моральні) підстави дозволяють вам продавати інформацію з бомбера 4 Чим ваші правові(моральні) підстави відрізняються від аналогічних у рієлтора.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1