Участвуем в развитии проекта m2bomber.com

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 5253545556 ... 192>
Повідомлення Додано: Сер 06 тра, 2015 22:02

budivelnik написав:Підходить до логічного закінчення операція
будівельник вс бомбер...
1 Стягнута база купівля/продаж по Україні
2 Створена база дж-пе-ес координат приблизно 30 000 поштових відділень України
3 Обєкти з бомбера підвязані до поштових відділень

а я сегодня нифига не делал, прогрулялся в прекрасном весеннем лесу, подышал воздухом - профит в качестве хорошего настроения и ментального расслабона.

а в чём ваш профит в отношении этой вашей операции "будівельник вс бомбер" ? Натренировать сына программить ? Побыть хоть немного менеджером пока строить нечего ?

изменить то моё мировоззрение у вас всё равно не получится (да и честно говоря - зачем вам менять моё мировоззрение ? не пойму...).
baraka

Подякував: 920 раз.
Подякували: 881 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 тра, 2015 22:42

Re: учавствуем в развитии проекта m2bomber.com - объявления

baraka написав:а я сегодня нифига не делал, прогрулялся в прекрасном весеннем лесу, подышал воздухом - профит в качестве хорошего настроения и ментального расслабона.
Для мене відпочинок - це зміна роду діяльності.
Тому я можу відпочивати навіть бомблячи бомбер

baraka написав:Натренировать сына программить ? Побыть хоть немного менеджером пока строить нечего ?
В програмуванні моєму сину на жаль далеко навіть до мене.
А програмуванням займались люди ( кваліфікація як мінімум одного з них) - на голову вища від Вашої ( це навіть не спроба образити - це просто констатація факту).
На питання як мені вдалось отримати послуги такого фахівця ще й практично безкоштовно - відповім так
а - ми друзі вже років з 15
б - йому потрібна була моя консультація в питанні де я маю беззаперечний авторитет - а тому ми поділились годинами
Я витратив 6 годин на консультації - він 6 годин на програмування
  baraka написав:а в чём ваш профит в отношении этой вашей операции "будівельник вс бомбер" ?
.....
изменить то моё мировоззрение у вас всё равно не получится (да и честно говоря - зачем вам менять моё мировоззрение ? не пойму...).
Почну з кінця
1 Світогляд , хочете Ви чи ні - а я змінив , друге питання на яку величину і коли і в чому ця зміна проявиться
2 Бомбер мене цікавив тим , що при поверхневому розгляді виглядало ніби він може викинути з ланцюжка рієлторів ( навіть 2% які плачу я це суттєві суми).
3 Те що бомбер не повністю вирішував ( а точніше повністю не вирішував ) поставлене розробником завдання замінити рієлторів - я спочатку списував на дитячі хвороби розвитку проекту , які в майбутньому будуть вирішені.
4 Так як Вам не вдалось з допомогою порівняння телефонних номерів повністю визначити рієлтор/власник - я почав шукати додатковий аргумент який би міг покращити алгоритм визначення - так виглядало , що ним могла виявитись адреса. Але так як вона була не структурована мені захотілось замінити текстову стрічку- географічними координатами.Для цього я вирішив згрупувати обєкти по поштовим індексам ( тоді ставало не критичним відсутність не тільки номера квартири , а й номера будинку ) - тобто достатньо було мати
область - місто - вулиця - к-сть кімнат - площа - ціна - індекс
5 Як і завжди в нашій державі - беззалаберність зашкалює , а тому отримати на 100% коректну базу поштових індексів - я не зміг , але на допомогу прийшов товариш , який з допомогою моїх алгоритмів і своїх знань легко отримав географічні координати всіх Ваших обєктів.
Як не дивно це буде звучати - але це трошки довго по часу , але відносно елементарно по програмуванню ( він мені на пальцях потім пояснив за коньячком як він це зробив)
6 Висновок - Будете сміятись , але після проведеної роботи , ( яка до кінця не завершена - але залишились тільки косметичні поправки) - стало зрозуміло що
Бомбер - в комерційному виразі не зможе досягнути задекларованої мети відмови від рієлторів , бо
а - купувати абонент рієлторам не вигідно - бо кожен з них перед тим як внести якусь обявку в загальну база агенства - спочатку її прозвонює.
б - агенства на взаємовигідній основі обмінюються власними базами реальних продавців
в - ваша база на 90% складається з шумових повідомлень - а тому в її купівлі рієлтори не зацікавлені
г - потенційні покупці зателефонувавши по номерам з вашої бази в 9 випадках з 10 - все одно потраплять на рієлторів.
Таким чином , ви не знищуєте потребу в рієлторах при цьому самі стаєте посередником який хоч і за менші суми (0-99-200) але надає продукт такої якості що він і 200 грн не коштує ( знову ж без образ - просто досвід підприємця)

ПС
Як тільки проведу косметику - скину вам базу в екселі з макросами щоб можна було легенько її переглядати - як не як під 300 000 записів.... під 100 Мбайт розміром.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2015 00:11

budivelnik написав:а - купувати абонент рієлторам не вигідно - бо кожен з них перед тим як внести якусь обявку в загальну база агенства - спочатку її прозвонює.
со слов одной моей знакомой, которая по неосторожности устроилась мордой и проработала там 3 дня, там есть специально обученная бабушка пенсионного возраста, которая целыми днями просматривает газеты и обьявления и каждой морде вырезает их из газ-ет и распределяет между ними, а потом они их прозванивают.
именно по этой причине, не смотря на то что вы выложили 100% описание, вам опять звонят и спрашивают метраж и кол-во комнат.
йцукен

Подякував: 219 раз.
Подякували: 390 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2015 00:15

budivelnik написав:б - агенства на взаємовигідній основі обмінюються власними базами реальних продавців
ни в коем случае они этого не делают, только индивидуально 1 агент может передать клиента другому агенту с его обьектом, но только если они делят комиссию в договорных пропорциях.
иногда может быть и 3 и 5 и более посредников между 1 покупателем и 1 обьектом и все они делят 1 комиссию.
  budivelnik написав:г - потенційні покупці зателефонувавши по номерам з вашої бази в 9 випадках з 10 - все одно потраплять на рієлторів.

этот вопрос можно решить просто, если 1 оьбьект постят 2 и более морд - это не замануха.

задача бомбера, какой ее вижу я, не избавить меня от морды, а собрать все обьявления в 1 месте и выдать мне их и только потом показать мне где тут обьявы без посредников.
йцукен

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2015 00:17

из опыта одного товарища, который покупал себе квартиру, за месяц он обошел ВСЕ обьекты на районе и ему постоянно наяривали другие агенты с, якобы, интересными предложениями, а он по одному адресу устанавливал что за обьект.
есс-но, агенты сразу же бросали трубку.
йцукен

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2015 00:25

budivelnik написав:
  baraka написав:а я сегодня нифига не делал, прогрулялся в прекрасном весеннем лесу, подышал воздухом - профит в качестве хорошего настроения и ментального расслабона.
Для мене відпочинок - це зміна роду діяльності.
Тому я можу відпочивати навіть бомблячи бомбер

не буду удивлён, если "відпочивати навіть бомблячи бомбе" ещё и будет во сне :mrgreen:

budivelnik написав:В програмуванні моєму сину на жаль далеко навіть до мене.
А програмуванням займались люди ( кваліфікація як мінімум одного з них) - на голову вища від Вашої ( це навіть не спроба образити - це просто констатація факту).
На питання як мені вдалось отримати послуги такого фахівця ще й практично безкоштовно - відповім так
а - ми друзі вже років з 15
б - йому потрібна була моя консультація в питанні де я маю беззаперечний авторитет - а тому ми поділились годинами
Я витратив 6 годин на консультації - він 6 годин на програмування

мдэ... сижу и ржу :)
будивельнык, ну как-нибудь, когда моё ФИО раскроется - посмотрите моё резюме.

остальные душевные изливания проскипаны, но есть одно, на которое я отвечу отдельно
baraka

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2015 00:35

budivelnik написав:4 Так як Вам не вдалось з допомогою порівняння телефонних номерів повністю визначити рієлтор/власник - я почав шукати додатковий аргумент який би міг покращити алгоритм визначення - так виглядало , що ним могла виявитись адреса. Але так як вона була не структурована мені захотілось замінити текстову стрічку- географічними координатами.Для цього я вирішив згрупувати обєкти по поштовим індексам ( тоді ставало не критичним відсутність не тільки номера квартири , а й номера будинку ) - тобто достатньо було мати
область - місто - вулиця - к-сть кімнат - площа - ціна - індекс

Остап, а теперь остановитесь и поясните пожалуйста свой конгениальный алгоритм всем джентельменам собравшимся в этой ветке. А именно:

КАКИМ ОБРАЗОМ ВАШИ ЖПС-КООРДИНАТЫ (КСТАТИ, С ПОГРЕШНОСТЬЮ В ДОБРЫЙ КИЛОМЕТР) СМОГУТ УЛУЧШИТЬ ОПРЕДЕЛЕНИЕ ТИПА ПРИНЕДЛЕЖНОСТИ: МОРДА/ВЛАДЕЛЕЦ ?

budivelnik написав:Як тільки проведу косметику - скину вам базу в екселі з макросами щоб можна було легенько її переглядати - як не як під 300 000 записів.... під 100 Мбайт розміром.

извините, не надо. Оставьте этот шедевр себе :)

PS: ламо-фантазёр
baraka

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2015 00:39

йцукен написав:задача бомбера, какой ее вижу я, не избавить меня от морды, а собрать все обьявления в 1 месте и выдать мне их и только потом показать мне где тут обьявы без посредников.

верняк!
вижу ты полностью проникся темой, Люк Скайвокер :)
baraka

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2015 00:46

йцукен написав:
  budivelnik написав:а - купувати абонент рієлторам не вигідно - бо кожен з них перед тим як внести якусь обявку в загальну база агенства - спочатку її прозвонює.
со слов одной моей знакомой, которая по неосторожности устроилась мордой и проработала там 3 дня, там есть специально обученная бабушка пенсионного возраста, которая целыми днями просматривает газеты и обьявления и каждой морде вырезает их из газ-ет и распределяет между ними, а потом они их прозванивают.

вспомнися фильм ГленГарри Глен Росс, бабушку там исполнял Алек Болдуин :)
baraka

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2015 11:26

budivelnik написав:стало зрозуміло що
Бомбер - в комерційному виразі не зможе досягнути задекларованої мети відмови від рієлторів

Якби ви слідкували відпочатку за розвитком проекту, знали б, що якраз такої мети не стояло (хіба довгострокова стратегічна). Навпаки, ріялтори мали виступати основним джерелом фінансування ;)

baraka написав:вспомнися фильм ГленГарри Глен Росс, бабушку там исполнял Алек Болдуин

Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8239 раз.

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 5253545556 ... 192>
Форум:
+ Додати
    тему