baraka написав:а я сегодня нифига не делал, прогрулялся в прекрасном весеннем лесу, подышал воздухом - профит в качестве хорошего настроения и ментального расслабона.
Для мене відпочинок - це зміна роду діяльності.
Тому я можу відпочивати навіть бомблячи бомбер
baraka написав:Натренировать сына программить ? Побыть хоть немного менеджером пока строить нечего ?
В програмуванні моєму сину на жаль далеко навіть до мене.
А програмуванням займались люди ( кваліфікація як мінімум одного з них) - на голову вища від Вашої ( це навіть не спроба образити - це просто констатація факту).
На питання як мені вдалось отримати послуги такого фахівця ще й практично безкоштовно - відповім так
а - ми друзі вже років з 15
б - йому потрібна була моя консультація в питанні де я маю беззаперечний авторитет - а тому ми поділились годинами
Я витратив 6 годин на консультації - він 6 годин на програмування
baraka написав:а в чём ваш профит в отношении этой вашей операции "будівельник вс бомбер" ?
.....
изменить то моё мировоззрение у вас всё равно не получится (да и честно говоря - зачем вам менять моё мировоззрение ? не пойму...).
Почну з кінця
1 Світогляд , хочете Ви чи ні - а я змінив , друге питання на яку величину і коли і в чому ця зміна проявиться
2 Бомбер мене цікавив тим , що при поверхневому розгляді виглядало ніби він може викинути з ланцюжка рієлторів ( навіть 2% які плачу я це суттєві суми).
3 Те що бомбер не повністю вирішував ( а точніше повністю не вирішував ) поставлене розробником завдання замінити рієлторів - я спочатку списував на дитячі хвороби розвитку проекту , які в майбутньому будуть вирішені.
4 Так як Вам не вдалось з допомогою порівняння телефонних номерів повністю визначити рієлтор/власник - я почав шукати додатковий аргумент який би міг покращити алгоритм визначення -
так виглядало , що ним могла виявитись адреса. Але так як вона була не структурована мені захотілось замінити текстову стрічку- географічними координатами.Для цього я вирішив згрупувати обєкти по поштовим індексам ( тоді ставало не критичним відсутність не тільки номера квартири , а й номера будинку ) - тобто достатньо було мати
область - місто - вулиця - к-сть кімнат - площа - ціна - індекс
5 Як і завжди в нашій державі - беззалаберність зашкалює , а тому отримати на 100% коректну базу поштових індексів - я не зміг , але на допомогу прийшов товариш , який з допомогою моїх алгоритмів і своїх знань легко отримав географічні координати всіх Ваших обєктів.
Як не дивно це буде звучати - але це трошки довго по часу , але відносно елементарно по програмуванню ( він мені на пальцях потім пояснив за коньячком як він це зробив)
6
Висновок - Будете сміятись , але після проведеної роботи , ( яка до кінця не завершена - але залишились тільки косметичні поправки) - стало зрозуміло що
Бомбер - в комерційному виразі не зможе досягнути задекларованої мети відмови від рієлторів , бо
а - купувати абонент рієлторам не вигідно - бо кожен з них перед тим як внести якусь обявку в загальну база агенства - спочатку її прозвонює.
б - агенства на взаємовигідній основі обмінюються власними базами реальних продавців
в - ваша база на 90% складається з шумових повідомлень - а тому в її купівлі рієлтори не зацікавлені
г - потенційні покупці зателефонувавши по номерам з вашої бази в 9 випадках з 10 - все одно потраплять на рієлторів.
Таким чином , ви не знищуєте потребу в рієлторах при цьому самі стаєте посередником який хоч і за менші суми (0-99-200) але надає продукт такої якості що він і 200 грн не коштує ( знову ж без образ - просто досвід підприємця)
ПС
Як тільки проведу косметику - скину вам базу в екселі з макросами щоб можна було легенько її переглядати - як не як під 300 000 записів.... під 100 Мбайт розміром.