Участвуем в развитии проекта m2bomber.com

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 5455565758 ... 192>
Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2015 23:31

baraka написав:
  budivelnik написав:Тепер до програми ( привязка до поштових індексів - не обовязкова, просто поштові індекси були взяті тому що їх існування звичне для населення , але в реалі привязуватись можна відносно любої координати , бо станом на сьогодні в мене є привязка всіх обєктів ( правда з точністю яка подана в текстовому описі адреси обєкта)
1 У Вас є географічні координати
2 У Вас є перелік обєктів які ви вважаєте поданими рієлторами
3 При пошуку , споживач вибирає
а - точку навколо якої він хоче шукати
б - діаметр кола пошуку
в - тип квартири або/і ціну або/і поверх або/і .....
Всі обєкти які знаходяться в цьому діаметрі і про які ви впевнені що це рієлтори згруповуються в один з всіма телефонами
Всі обєкти які ви важаєте що від власників - подаються окремо.
не не, погодите, вот ваши слова

4 Так як Вам не вдалось з допомогою порівняння телефонних номерів повністю визначити рієлтор/власник - я почав шукати додатковий аргумент який би міг покращити алгоритм визначення - так виглядало , що ним могла виявитись адреса. Але так як вона була не структурована мені захотілось замінити текстову стрічку- географічними координатами.Для цього я вирішив згрупувати обєкти по поштовим індексам ( тоді ставало не критичним відсутність не тільки номера квартири , а й номера будинку ) - тобто достатньо було мати область - місто - вулиця - к-сть кімнат - площа - ціна - індекс

то есть вы утверждали что можете улучшить алгоритм определения владелец/морда, а теперь предлагаете "Всі обєкти які знаходяться в цьому діаметрі і про які ви впевнені що це рієлтори згруповуються в один з всіма телефонами Всі обєкти які ви важаєте що від власників - подаються окремо."

где в вашем алгоритме улучшение "определения владелец/морда" ?
В цьому ми з Вами і відрізняємось
Я шукаю варіант який допоможе виконати роботу більш якісно.
Більш якісно - на мій погляд - це таким чином подати результати пошуку , щоб по ним легше було щось знайти.
Якщо не вдалось чіткіше визначити хто рієлтор а хто ні з допомогою телефону - значить потрібно знайти інший спосіб , який не дасть можливості рієлторам дурачити населення шляхом вкидання лівих повідомлень.
Станом на сьогодні алгоритм вкидання рієлторами був слідуючий
вкидаємо в кожен район повідомлення з усіма типами квартир з цінами які перекривають вилку ( між мінімумо і максимумом)
Районів у Києві - 10
Кількість поштових індексів - 170

Таким чином , щоб забезпечити ту саму присутність ( перевагу у кількості обяв) рієлторам потрібно подати в 17 разів більше обяв ніж вони подали сьогодні.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2015 00:18

budivelnik написав:В цьому ми з Вами і відрізняємось
Я шукаю варіант який допоможе виконати роботу більш якісно.
Більш якісно - на мій погляд - це таким чином подати результати пошуку , щоб по ним легше було щось знайти.
Якщо не вдалось чіткіше визначити хто рієлтор а хто ні з допомогою телефону - значить потрібно знайти інший спосіб , який не дасть можливості рієлторам дурачити населення шляхом вкидання лівих повідомлень.
Станом на сьогодні алгоритм вкидання рієлторами був слідуючий
вкидаємо в кожен район повідомлення з усіма типами квартир з цінами які перекривають вилку ( між мінімумо і максимумом)
Районів у Києві - 10
Кількість поштових індексів - 170

Таким чином , щоб забезпечити ту саму присутність ( перевагу у кількості обяв) рієлторам потрібно подати в 17 разів більше обяв ніж вони подали сьогодні.

короче, другими словами всё-таки никакого улушения к алгоритму детектирования владелец/морда у вас нет ?

Токо не надо воду лить. Просто скажите, что "нет" и вопрос закрыт.
baraka

Подякував: 920 раз.
Подякували: 881 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2015 07:51

baraka написав:короче, другими словами всё-таки никакого улушения к алгоритму детектирования владелец/морда у вас нет ?

1 В мене не має додаткового алгоритму відсіювання рієлторів від власників
2 Зменшення впливу повідомлень від рієлторів , яке відбудеться внаслідок зміни фільтрів пошуку в БД - на мій погляд буде мати позитивний ефект
3 Рієлтори звикли працювати по алгоритму
В їх алгоритмі обовязкова
присутність у всіх районах , всіх цінових позиціях, всіх типах житла.
При цьому для рієлтора краще вибрати неіснуючу квартирку на якійсь відомій вулиці, ніж на вулиці з 2-х будинків ( це повідомлення не спрацює , якщо буде вибраний пошук по вулиці)навіть якщо ця вуличка напряму примикає до потрібної площі пошуку.
Таким чином
Обравши інший ( не район і не популярна вулиця) фільтр пошуку - отримуємо одночасне звуження території ( в порівнянні з пошуком по району) і відносно меншу присутність рієлторських повідомлень ( особливо якщо вибрана точка - це поштове відділення якогось мікрорайону вулиці якого не примикають до магістральних доріг.

Тобто те що я пропоную - це те що називаєтьсяч боротьбою броні і снаряда.
Потужніша броня- потужніший снаряд-потужніша броня.......
Ви пробуєте йти в лоб - знайти спосіб як зрозуміти які оголошення у вас від рієлтора а які від власника
Я пропоную трошки інший підхід , яких просто зменшить кількість рієлторський оголошень після вибірки з допомогою фільтрів ( при незмінній кількості оголошень від рієлторів в базі)
Тобто просто в певний час в певному місці оголошення від власника ( адже він не буде писати адресу на магістральній вулиці замість реального провулочка) будуть мати пріорітет.

Але бачу , що професія відклала відбиток на спосіб мишлення. Ви як людина яка звикла все шліфувати - просто не можете подивитись на проблему з іншого ракурсу.
Мій алгоритм не відсіює, мій створює проблеми для рієлторів. Тепер для такоїж тотальної кількісної переваги над повідомленнями від власників - рієлторам потрібно буде постити в 15 разів більше оголошень , але поки вони цього не зрозуміли - доти пошук по географічним координатам - має кращі перспективи ніж існуючі по районам си основним вулицям.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2015 09:42

budivelnik написав:
  baraka написав:короче, другими словами всё-таки никакого улушения к алгоритму детектирования владелец/морда у вас нет ?

1 В мене не має додаткового алгоритму відсіювання рієлторів від власників

всё, вопрос закрыт.
я вас услышал - улучшенного алгоритма отсеивания морд от владельцев у вас нет.

фантазии по поводу показа по району/кругу проскипал. Если есть желание доказать, что это не фантазии - ну ок, можем продолжить. Итак, вы утверждаете:

Я пропоную трошки інший підхід , яких просто зменшить кількість рієлторський оголошень після вибірки з допомогою фільтрів ( при незмінній кількості оголошень від рієлторів в базі)

алгоритм пожалуйста.
Востаннє редагувалось baraka в П'ят 08 тра, 2015 14:48, всього редагувалось 1 раз.
baraka

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2015 09:45

йцукен написав:
  baraka написав:
  йцукен написав:baraka помнишь старую поговорку, про опускание до собственного уровня и поражение за счет опыта?

не, не помню
напомни плиз

типа - "даже если ты програл спор - то ты всё равно для себя выиграл, ведь получил новые знания/опыт" ?

Никогда не спорь с идиотом - он опустит тебя до своего уровня, а потом выиграет за счет опыта.

тут ты понимаешь такое дело: если оставить всё как есть - он жеж нагенерирует какой-то фигни на 100мб и вышлет мне на мыло. А потом на каждом углу будет говорить какой он крутой програмер и как он меня уделал. Неприятно будет, и к тому времени махать руками будет бы поздно. А так - он тут сам даёт "чистосердечные признания" :)
baraka

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2015 09:48

пол года назад обнаружил совершенно удивительную композицию, впомнилась

https://www.youtube.com/watch?v=IA_evL-1F0w
baraka

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2015 18:13

Re: учавствуем в развитии проекта m2bomber.com - объявления

baraka написав:тут ты понимаешь такое дело: если оставить всё как есть - он жеж нагенерирует какой-то фигни на 100мб и вышлет мне на мыло. А потом на каждом углу будет говорить какой он крутой програмер и как он меня уделал. Неприятно будет, и к тому времени махать руками будет бы поздно. А так - он тут сам даёт "чистосердечные признания" :)
Злякався наш володар резюме і відразу гнильця й полізла. А я ще пару повідомлень тому казав
барака- людина з душком...
На рахунок
нагенерирует какой-то фигни на 100мб
1 Ця фігня індентична фігні з сайту бомбер станом на 01-05-2015 року
2 До цієї фігні просто додані наступні додатки
а - стовпчик з поштовим індексом до якого відноситься адреса обєкта з бд бомбера
б - стовпчик з довготою/широтою обєкта з бд бомбера
в - стовпчик з приведенною в порядок адресою , тобто тепер не галіматья як на бомбері а чітко і по порядку
область-район-місто(село)-вулиця або область-місто-вулиця
3 Виходячи з того що барака людина зацікавлена ( і при цьому в нього амбіції затуманюють розум - бо тільки дурю в голові можна пояснити відмову від отримання на халяву того , на що збирався потратити 6 місяців праці команди в якій він головний гуру) - то я закликаю зголоситись кількох форумчан , які погодяться стати арбітрами в цій суперечці ( йцукен і навіть файслейс - на жаль не викликають в мене довіри бо є певна підозра що це клони бараки ( чи барака їх клон)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2015 18:23

Re: учавствуем в развитии проекта m2bomber.com - объявления

budivelnik написав:в - стовпчик з приведенною в порядок адресою , тобто тепер не галіматья як на бомбері а чітко і по порядку

Цей пункт - він у вас автоматизований?
У Бомбера наскільки знаю взагалі поки немає функціоналу по підвищенню якості даних (це те, що ви зробили у п.3). Якщо у вас вдалий алгоритм по цьому пункту - був би радий подивитися, але краще кудись викласти, не дуже хочу на пошту листи такого розміру.
  budivelnik написав:йцукен і навіть файслейс - на жаль не викликають в мене довіри бо є певна підозра що це клони бараки ( чи барака їх клон)

І не претендую на роль арбітра, тим паче коли вже у вас так фантазія розігралася
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8239 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2015 18:28

Faceless написав:Цей пункт - він у вас автоматизований?
Так
Ви б повинні були зрозуміти , що якщо я отримав довготу/широту в автоматичному режимі , то після цього отримати правильну адресу цієї довготи/широти - як два пальці....
  Faceless написав:Якщо у вас вдалий алгоритм по цьому пункту - був би радий подивитися, але краще кудись викласти, не дуже хочу на пошту листи такого розміру.
На жаль , внаслідок своєї фантазії , я до завершення суперечки не зможу ( не хочу) нічого Вам викладати.

Після завершення - скільки хочете і куди хочете, правда при умові що буде признано що я виконав все що обіцяв
а обіцяв я мало
а - скачати бомбер з мінімальними фінансовими затратами і за мінімальний час.
Це вдалось дуже просто
Ашттрак , з відключеними кукі
б - підвязати отриману базу до поштових індексів
Тут навіть вийшло більше , отримані і підвязані не тільки поштові індекси , а й підвязані всі адреси бомбера - до широти/довготи
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 08 тра, 2015 18:43, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2015 18:42

budivelnik написав:
  Faceless написав:Цей пункт - він у вас автоматизований?
Так
Ви б повинні були зрозуміти , що якщо я отримав довготу/широту в автоматичному режимі , то після цього отримати правильну адресу цієї довготи/широти - як два пальці....

Ви ж працювали з індексами. Широту/довготу чого саме ви отримали - поштового відділення? Коректність прив"язки об"яви до індексу визначається коректністю визначення адреси, бо інакше ви їх не зв"яжете, але тоді спиратися на результат для уточнення адреси немає сенсу.
  budivelnik написав:бо тільки дурю в голові можна пояснити відмову від отримання на халяву того , на що збирався потратити 6 місяців праці команди в якій він головний гуру)

Це не рівнозначні речі - отримання координат конкретного будинку з прив"язкою до мапи й пошуком по ділянці та отримання координат поштового відділення.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8239 раз.

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 5455565758 ... 192>
Форум:
+ Додати
    тему