|
Участвуем в развитии проекта m2bomber.com |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 09 тра, 2015 15:07
baraka написав:что делать если в адресе один адрес, а в заголовке/тексте другой ?
Прийняти для себе один раз рішення і діяти згідно нього. Найпростіший алгоритм це Де є більш точні данні - той і брати за основу Якщо точність однакова - перевага адресній стрічці baraka написав:как вы обходите гугловый лимит на 3000 запросов в сутки?
1 Не знаю чому у Вас 3000 - у мого знайомого 50000 на добу на кожен ай-пі 2 Ще додаткових 50 000 - можете отримати за 0,5 долара 3 Ще є яндекс - дуже добре відпрацьовує на російські адреси або адреси російською мовою baraka написав:так чего ж вы опираетесь тогда на результаты моей работы ? взяли бы тогда для чистоты эксперимента все исходники объявлений со всех истончников, и сами бы с нуля обрабатывали, обходили crawling-фильтры, обрабатывали фото с номерами телефонов, "клеили" объекты, обновляли их статус, сделали возможность внятного поиска и т.д. Слабо?
1 Пробувати ловити мене на слабо - ловилка у вас ще не виросла. 2 Я ж не ставив перед собою мету - повторити бомбер ( копія завжди гірша від оригінала) Я ставив собі за мету показати Вам що вашу роботу а - легко скопіювати б - легко модернізувати , щоб отримати кращу функціональність ( краща функціональність - це залишити всі функції які були + додати парочку нових) 3 На мій погляд сама ідея проекту ( взяти без дозволу в когось і щось там підмарафетивши ) - продати, без зворотнього звязку з прямими власниками оголошень для уточнень - не має комерційної доцільності. baraka написав:будивельнык, ну ок - ну получили вы точные координаты объектов. Что дальше ? Чем ваши координаты сделают вашу копию базы (уже устаревшую, кстати) более интересной ?
1 Каша з маслом - завжди була смачніша каші без масла. 2 На рахунок застарілої-то в мене питання Я отримав від Вас за 6 годин - 274 457 Ви що в день додаєте по 1 200 000 оголошень ? Чи Ви думаєте що є проблема так само як і Ви отримувати з того ж олх чи ще там когось напряму? Тому питання підтримання актуальності - лежить у фінансовій площині , а не в технічній. Я краще вкладу 100 000 під 30% річних на рік, ніж 1000 під 500%
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 09 тра, 2015 17:16
budivelnik написав:б - легко модернізувати , щоб отримати кращу функціональність ( краща функціональність - це залишити всі функції які були + додати парочку нових)
а какие вы функции хотите добавить ? вся остальная вода проскипана
-
baraka
-
-
- Подякував: 920 раз.
- Подякували: 881 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 тра, 2015 17:50
baraka написав: budivelnik написав:б - легко модернізувати , щоб отримати кращу функціональність ( краща функціональність - це залишити всі функції які були + додати парочку нових)
а какие вы функции хотите добавить ? вся остальная вода проскипана
1 Мені добавляти нічого , так як ніякої вигоди від вашого проекту я не отримував і отримувати не збирався 2 Замість того , щоб признати що ви були не праві в двох речах а - бомбер важко повторити б - координати привязувати=6 місяців роботи великого гуру з командою Ви постійно пробуєте перевести русло розмови на іншу тему. 3 При наявності геграфічних координат ,пошук необхідного обєкту - не потрібно привязувати до існуючих адміністративних границь і можна привязати до будь-якої точки чи площі ( задаємо центр і відстань від центру для кола ,квадрата) Тому нагадаю 1 Я Вас критикував за Вашу негідну поведінку по відношенню до рієлторів ( при цьому я зауважував що ваша робота нічим не відрізняється від їх роботи) 2 Я Вас тоді ( два тижні тому) запитав - чи будете Ви раді якщо те що визробите - хтось вкраде.На той момент Ви були впевнені що це неможливо . Сьогодні я надіюсь ця впевненість зникла 3 І останнє Ви постійно пробуєте суперечку перевести в русло Зроби те саме а тоді подивимосьІ при цьому постійно забуваєте , що мною неоднократно наголошувалось Проект подібний до Вашого я розпочав в 1997 і закінчив у 2003 році як економічно недоцільний. Ваш проект - я також вважаю економічно недоцільним, тому витратити час/гроші щоб дати самому собі відповідь правий я чи ні - я можу , а витрачати час/гроші щоб довести це вам - мені впадлу.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 09 тра, 2015 18:35
budivelnik написав:2 Я Вас тоді ( два тижні тому) запитав - чи будете Ви раді якщо те що визробите - хтось вкраде.На той момент Ви були впевнені що це неможливо . Сьогодні я надіюсь ця впевненість зникла
нет, я и не сомневался - скопировать можно, и я не препятствовал этому. Честно говоря, я надеялся что у вас хоть что-то получится стоящее, а и вы выложите результаты своих трудов на каких-то форумах, тем самым дав дополнительную рекламу бомберу. но и на это вы, походу, не способны. а теперь кратко. Вы заявляли о: 1) новом алгоритме владелец/морда 2) алгоритме выделения объектов "владелец" среди всех остальных объектов 3) новая функциональность которой на данный момент на бомбере нет и не предвидятся первого нет, второго нет, третьего нет. всё верно ?
-
baraka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 тра, 2015 19:03
baraka написав:Честно говоря, я надеялся что у вас хоть что-то получится стоящее, а и вы выложите результаты своих трудов на каких-то форумах, тем самым дав дополнительную рекламу бомберу. но и на это вы, походу, не способны.
1 Я не збираюсь рекламувати творіння людини яка закликає інших красти результати чужої праці 2 Я відразу не збирався нікуди викладати результати своєї роботи - бо в противному разі я сам би став людиною яка краде результати чужої роботи 3 Я відразу казав , що результати своєї роботи відправлю Вам , але побачивши перед собою гормонально-неврівноваженого розпальцьовщика + отримавши підтвердження цьому від вас у вашому повідомлені baraka написав:тут ты понимаешь такое дело: если оставить всё как есть - он жеж нагенерирует какой-то фигни на 100мб и вышлет мне на мыло. А потом на каждом углу будет говорить какой он крутой програмер и как он меня уделал.
Я зрозумів що з неадекватами говорити нічого , тому й запропонував будь-кому з форумчан виступити арбітром. Поки що ніхто не зголосився - що підтверджує повну відсутність інтересу до вашого опусу за який ви хочете грошей. Тобто нікому навіть заради цікавості не цікаво побачити вашу базу з моїми додатками. Викрики про те що додатки не потрібні - залиште при собі, бо явно видно що не потрібна ваша база. На цьому перестаю з вами спілкуватись бо ваші амбіції скоро порвуть вам місце на якому сидите від злостіХочете отримати якусь додаткову інформацію - відправляйте повідомлення від імені фейслейса ( як я зрозумів він учасник вашого мега проекту , але при цьому напевно менш амбітний, або учетка модератора заважає справжнє лице показувати, от і приходиться переховуватись то пій йцукеном то під баракою. baraka написав:первого нет, второго нет, третьего нет. всё верно ?
Перший і другий варіант - це фантазії вашого спотвореного емоціями мозку Третього вам не бачити як своїх вух Точніше не бачити під ніком барака. А під будь-яким іншим ніком і з поважним звертанням до власника додатків - побачите легко. При цьому Якщо Вам хочеться пів-року робити вже зроблене заради якихось дурних амбіцій - то хто вам лікар - робіть. Робота дурнів любить.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 09 тра, 2015 19:22
budivelnik написав:Перший і другий варіант - це фантазії вашого спотвореного емоціями мозку
заявлялось вами о нижеследующем 1) новом алгоритме владелец/морда 2) алгоритме выделения объектов "владелец" среди всех остальных объектов 3) новая функциональность которой на данный момент на бомбере нет и не предвидятся ваши слова по пунктам 4 Так як Вам не вдалось з допомогою порівняння телефонних номерів повністю визначити рієлтор/власник - я почав шукати додатковий аргумент який би міг покращити алгоритм визначення - так виглядало , що ним могла виявитись адреса. Але так як вона була не структурована мені захотілось замінити текстову стрічку- географічними координатами.Для цього я вирішив згрупувати обєкти по поштовим індексам ( тоді ставало не критичним відсутність не тільки номера квартири , а й номера будинку ) - тобто достатньо було мати область - місто - вулиця - к-сть кімнат - площа - ціна - індекс
Я пропоную трошки інший підхід , яких просто зменшить кількість рієлторський оголошень після вибірки з допомогою фільтрів ( при незмінній кількості оголошень від рієлторів в базі)
budivelnik написав:Третього вам не бачити як своїх вух
та я и не очень стремлюсь что-то увидеть. Нет так нет  просто интересно было - есть ли какой-то лучик надежды что время на общение было потрачено не зря...
-
baraka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 тра, 2015 19:32
baraka написав: budivelnik написав:Перший і другий варіант - це фантазії вашого спотвореного емоціями мозку
заявлялось вами о нижеследующем 1) новом алгоритме владелец/морда 2) алгоритме выделения объектов "владелец" среди всех остальных объектов 3) новая функциональность которой на данный момент на бомбере нет и не предвидятся
budivelnik написав: baraka написав:ваши слова по пунктам
4 Так як Вам не вдалось з допомогою порівняння телефонних номерів повністю визначити рієлтор/власник - я почав шукати додатковий аргумент який би міг покращити алгоритм визначення - так виглядало , що ним могла виявитись адреса. Але так як вона була не структурована мені захотілось замінити текстову стрічку- географічними координатами.Для цього я вирішив згрупувати обєкти по поштовим індексам ( тоді ставало не критичним відсутність не тільки номера квартири , а й номера будинку ) - тобто достатньо було мати область - місто - вулиця - к-сть кімнат - площа - ціна - індекс
Мої А тепер ще раз перечитайте виділене червоним в моїй цитаті і спробуйте самому собі пояснити різницю між твердженням і припущенням.Тому Виглядало - і могла виявитись - але не виглянула і не виявилась Яж казав , коли в голові емоції - розуму це не додає. baraka написав: budivelnik написав:Я пропоную трошки інший підхід , яких просто зменшить кількість рієлторський оголошень після вибірки з допомогою фільтрів ( при незмінній кількості оголошень від рієлторів в базі)
Я ж не винуватий що Ви пІсАтЕлЬ а не чІтАтЕлЬ Пояснення просте і розлоге в тому повідомленні звідки ви видрали цитату. Прочитайте його ще раз ( і обовязково два рази на ніч - зранку зрозумієте) baraka написав: budivelnik написав:Третього вам не бачити як своїх вух
та я и не очень стремлюсь что-то увидеть. Нет так нет  просто интересно было - есть ли какой-то лучик надежды что время на общение было потрачено не зря...
Спочатку нахамили- а потім вже і не стараюсь. Треба було думати до того а не после того....Промінчик надії - є Якщо не лусните від злості сьогодні , то утро-вечера мудренеє, заспокоїтесь , подумаєте , вибачитесь і може й отримаєте В залежності від форми вибачень... Коньяк я не люблю- але у вигляді примирення - ризикну прийняти ( правда пити не буду - не дай бог отруїте небезпечного бейсікламера)
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 09 тра, 2015 19:46
budivelnik написав:Тобто нікому навіть заради цікавості не цікаво побачити вашу базу з моїми додатками.
угу, согласен
-
baraka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 тра, 2015 19:50
budivelnik написав:Промінчик надії - є Якщо не лусните від злості сьогодні , то утро-вечера мудренеє, заспокоїтесь , подумаєте , вибачитесь і може й отримаєте В залежності від форми вибачень... Коньяк я не люблю- але у вигляді примирення - ризикну прийняти ( правда пити не буду - не дай бог отруїте небезпечного бейсікламера)
скажите, а вам клип понравился ? 
-
baraka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 тра, 2015 19:53
baraka написав: budivelnik написав:Тобто нікому навіть заради цікавості не цікаво побачити вашу базу з моїми додатками.
угу, согласен
Також згоден. пІсАтЕлЬ - одним словом. А що за кліп ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1