|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Чет 14 тра, 2015 00:40
vikapavl написав: airmax78 написав:Кстати, бросайте баловаться этими дьютьи фри и оставлять деньги аэропортовской глобальной мафии. Парфюмерию там уже точно нет никакого смысла покупать. В Украину все равно все везут контрабасом (т.е. уже "дьюти фри") и цены со скидочной картой (а часто и без) в том же Брокарде, ниже чем в этих Дьюти Фри. Спиртное не сравнивал, но думаю, что ситуация +/- такая же.
are you sure in the goods quality and origin? I'd doubt both...
The same shit everywhere.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 14 тра, 2015 00:49
ZuZdo написав: Прохожий написав:Блин, ну когда уже Па200 будет??? 
К концу мая , подорванный )
Какого года? PS О, еще один ПЦ нарисовался. Ребят, ну как-то пооригинальнее с аватарками можно?
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 14 тра, 2015 00:54
airmax78 Вы не видите что это клон обвала и караулдешевеет коныком скачет на встречу с пушистым зверьком?
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 14 тра, 2015 01:09
airmax78 написав: Ztsur написав: airmax78 написав:Это он остатки матраса подъедает. P.S. Не понимаю, это только одному мне бросились в глаза помноженные на 2 (а кое где и на 3) ценники в ресторанах? На днях зашел на пятом этаже в Скаймоле (не помню как называется - че-то итальянское). Бокал вина (80 грн.), салатик и капучино. За все про все - 270 гривасов. Вышел не сказать что голодный и злой, но налегке и удивленный 
Довольно странно слышать такое от миллионера Перекусил в ресторане за 13 долларов - айайай дорого  Кстати на Подоле в Оконнорсе Гиннес по 80 грв бокал, стэйк - 190 и что-то я от своих друзей жалоб не слышал, хотя они и не в вашей категории по доходам 
Не "айайай дорого", а минимум в 2 раза дороже, чем это стоило еще может даже 6 мес назад. Я только рад этому. Это значит, что не у всех доходы стоят/падают.
Разумеется не у всех "Если в стране ходят денежные знаки, то должны быть и люди, у которых их очень много" 
-
Ztsur
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 тра, 2015 08:15
airmax78 написав:Кстати, бросайте баловаться этими дьютьи фри и оставлять деньги аэропортовской глобальной мафии. Парфюмерию там уже точно нет никакого смысла покупать. В Украину все равно все везут контрабасом (т.е. уже "дьюти фри") и цены со скидочной картой (а часто и без) в том же Брокарде, ниже чем в этих Дьюти Фри. Спиртное не сравнивал, но думаю, что ситуация +/- такая же.
Почти так и есть. В Дьюти есть смысл покупать только то, что продается на текущий момент с дисконтом (три бутылки виски по цене двух и т. д.). Еще от страны многое зависит - бывают интересные цены на определенные товары. Местное в дьютиках нельзя покупать ни в коем случае - наценка просто шкалит.
-
antey1969
-
1
-
- Подякував: 1701 раз.
- Подякували: 3641 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
1
Додано: Чет 14 тра, 2015 09:18
Прохожий написав: Serg-ik написав:а инфляция только за 4 месяца 2015 года -35 %... а у него з/п только плюс 20 за полтора года
серж-ИК, стесняюсь спросить но т.к. сами затронули тему то подскажите уж: у вас с начала года з/п на сколько % в +? 
Вы стесняетесь? Не смешная шутка. Лично у меня-минус 25% ( ликвидация системы премирования) Но только меня с каменщиками не надо сравнивать. Я на окладе, каменщик-на сдельщине. Я сейчас проедаю прибыль предприятия за прошлые периоды, а Будивэльнык прибылью прошлых периодов ни с кем не поделится.
-
Serg-ik
-
1
-
- Подякував: 241 раз.
- Подякували: 1574 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 14 тра, 2015 09:24
airmax78 написав: Бокал вина (80 грн.), салатик и капучино. За все про все - 270 гривасов. 
А по ощущениям сколько это должно стоить? А по европейским меркам?
-
Serg-ik
-
1
-
- Подякував: 241 раз.
- Подякували: 1574 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 14 тра, 2015 09:28
Serg-ik написав: Прохожий написав: Serg-ik написав:а инфляция только за 4 месяца 2015 года -35 %... а у него з/п только плюс 20 за полтора года
серж-ИК, стесняюсь спросить но т.к. сами затронули тему то подскажите уж: у вас с начала года з/п на сколько % в +? 
Вы стесняетесь? Не смешная шутка. Лично у меня-минус 25% ( ликвидация системы премирования) Но только меня с каменщиками не надо сравнивать. Я на окладе, каменщик-на сдельщине. Я сейчас проедаю прибыль предприятия за прошлые периоды, а Будивэльнык прибылью прошлых периодов ни с кем не поделится.
Такий великий - а в казки вірить 1 Що на окладі - що від виробітку - а всі кошти потрібно заробити. Мої продавці - на окладі , мої муляри/сварщики/монтажники - на окладі.... Але оклад в них тому , що ще років 20 тому я взяв за правило а - прикидаєш майбутній прибуток б - приймаєш рішення про правила розрахунку якими вираховується Фонд Оплати Праці ( для продавців це 5% від обороту , для будівельників 20%) в - не залежно від коливань прибутку - притримуєшся середнього значення, бо коливання - це твої проблеми а не людей. 2 Якщо розмір заробітку на підприємстві на 5-10% менші ніж в оточуючих - йдуть найкращі , якщо на 5-10% вищі - приходять найкращі. Якщо платиш на 15-20% більше , або на 15-20% менше ніж конкуренти - прогораєш 3 За рахунок диверсифікації - мені не потрібно проїдати прибутки попередніх періодів ( мені вистарчає поточних заробітків) , але я сьогодні отримую менше ніж отримував вчора - тому я можу сказати , що недоотримую заплановані прибутки.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 14 тра, 2015 09:51
budivelnik написав:Такий великий - а в казки вірить 1 Що на окладі - що від виробітку - а всі кошти потрібно заробити. Мої продавці - на окладі , мої муляри/сварщики/монтажники - на окладі.... Але оклад в них тому , що ще років 20 тому я взяв за правило а - прикидаєш майбутній прибуток б - приймаєш рішення про правила розрахунку якими вираховується Фонд Оплати Праці ( для продавців це 5% від обороту , для будівельників 20%) в - не залежно від коливань прибутку - притримуєшся середнього значення, бо коливання - це твої проблеми а не людей. 2 Якщо розмір заробітку на підприємстві на 5-10% менші ніж в оточуючих - йдуть найкращі , якщо на 5-10% вищі - приходять найкращі. Якщо платиш на 15-20% більше , або на 15-20% менше ніж конкуренти - прогораєш 3 За рахунок диверсифікації - мені не потрібно проїдати прибутки попередніх періодів ( мені вистарчає поточних заробітків) , але я сьогодні отримую менше ніж отримував вчора - тому я можу сказати , що недоотримую заплановані прибутки.
5-10% менші ніж в оточуючих - йдуть найкращі , якщо на 5-10% вищі - приходять найкращі. ==== я за 5%-10%, і навіть за 15-20% роботу би не міняв. чомусь я думаю, що у вас сезоні робітники, при чому не з найкращих
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 14 тра, 2015 09:55
flyman написав: budivelnik написав:Такий великий - а в казки вірить 1 Що на окладі - що від виробітку - а всі кошти потрібно заробити. Мої продавці - на окладі , мої муляри/сварщики/монтажники - на окладі.... Але оклад в них тому , що ще років 20 тому я взяв за правило а - прикидаєш майбутній прибуток б - приймаєш рішення про правила розрахунку якими вираховується Фонд Оплати Праці ( для продавців це 5% від обороту , для будівельників 20%) в - не залежно від коливань прибутку - притримуєшся середнього значення, бо коливання - це твої проблеми а не людей. 2 Якщо розмір заробітку на підприємстві на 5-10% менші ніж в оточуючих - йдуть найкращі , якщо на 5-10% вищі - приходять найкращі. Якщо платиш на 15-20% більше , або на 15-20% менше ніж конкуренти - прогораєш 3 За рахунок диверсифікації - мені не потрібно проїдати прибутки попередніх періодів ( мені вистарчає поточних заробітків) , але я сьогодні отримую менше ніж отримував вчора - тому я можу сказати , що недоотримую заплановані прибутки.
5-10% менші ніж в оточуючих - йдуть найкращі , якщо на 5-10% вищі - приходять найкращі. ==== я за 5%-10%, і навіть за 15-20% роботу би не міняв. чомусь я думаю, що у вас сезоні робітники, при чому не з найкращих
В мене людина працює або до місяця ( випробувальний термін) або роки. А те що до Вас не доходить що таке середня зарплата - то це вже не мої проблеми. Ще раз для пісателей Якщо правила які прийняв підприємець приводять до того , що в нього зарплати на 5-10% менші ніж в конкурентів ( на протязі часу поки діють ці правила - тобто роки) , то з часом станеться так , що кращі працівники мігрують до конкурентів , а на вільні місця прийдуть ті працівники , яких кращі витіснили ( тобто гірші). Так хоч зрозуміло ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1