|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 24 тра, 2015 13:13
budivelnik написав:Я не розумію суті запитання в контексті приведенних моїх повідомлень
Гаразд, поясню свою думку, хоча вона скоріш з практики, аніж з теорії. budivelnik написав:Повідомлення говорять про Працівник виконавши роботу отримує кошти за її виконання задовго до реалізації товару ( тобто муляр поклавши цеголку в 2010 не чекає поки обєкт здадуть в 2013 і продадуть в 2014)
А якщо він за свою роботу нічогісінько не отримує? budivelnik написав:Тобто працівник роботу зробив - на протязі 1-25 днів після виконання цієї роботи - кошти отримав
Якщо не отримав? budivelnik написав:Працедавець - за роботу заплатив, але прибуток отримає дай бог щоб через рік.
Якщо працедавець скористався своїм положенням "вєршитєля судєб" та й нічого не заплатив взагалі, як то кажуть, скористався нагодою, то прибуток він отримає через рік? budivelnik написав:Те що Ви питаєте (легальність влаштування) до вищеописаного відношення не має. Легальність влаштування- це ризик ( або відсутність ризику) отримати а - пенсію б - допомогу у випадку якоїсь халепи.
Так несе ризики працівник, чи ні? Ви писали, що жодного. Якщо він не отримав своєї належної частки з доходу від першого "будівельника"-бізнесмена, потім пішов до другого - там теж не отримав нічого, до третього.. і так далі. Скажіть, якщо логічно мислити, чи пійде кваліфікований працівник взагалі до когось ще, не маючи впевненості, що отримає йому належне? А бізнесмен ( не маю на увазі когось конкретно, але випадки частішають) буде дурити всіх - працівників, державу (податкову), кредитора, покупця (тому що наврядчи такий товар буде якісним), але тільки до тої пори, поки до нього не дійде, що нікого вже немає - ані покупців, ані замовників, ані кредиторів, ані товару (бо вже він рухнув, стоячи роками нікому не потрібний). budivelnik написав:При цьому , працівник повинен самостійно усвідомлювати Для того щоб працювати легально то в поріввнянні з нелегальим варіантом він повинен працювати на 50% більше ( тобто на рзмір податків з зарплати) На хлопський розум затрати праці на 3000 грн в місяць - не легально дорівнює 5000 грн в місяць легально.
Хто встановлює адекватну оцінку кваліфікації працівника? Таки ж "кваліфіковані", але "свої" працівники? На мою думку, Ви далекі від реальності.
Востаннє редагувалось spozhivach в Нед 24 тра, 2015 13:21, всього редагувалось 1 раз.
-
spozhivach
-
-
- Заблокований
- Подякував: 29 раз.
- Подякували: 94 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 тра, 2015 13:18
spozhivach написав:Якщо працедавець скористався своїм положенням "вєршитєля судєб" та й нічого не заплатив взагалі
Всі Ваші запитання стосуються тільки одного варіанту Працедавець жулік Такі варіанти існують , але для того щоб його побачити не потрібно чекати роками+ не забувайте що на противагу цьому варіанту є ще й варіант працівник-жулік ( є море скритих робіт , дефекти по яких можуть вилізти через роки) Я ж вів мову про інший спектр порівняння В ньому - всі нормальні і чесні, всі виконують взяті на себе обовязки, але Якщо працедавець виконав обовязки перед працівником , то це не гарантує що винок виконає плани працедавця , а тому в працедавця є ризикине отримати гроші за виконану роботу на відміну від працівника який роки назад отримав кошти за виконану роботу яку працедавець продати не зміг ( і не обовязково по своїй вині)
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 24 тра, 2015 13:22
budivelnik написав:Працедавець жулік
Принаймні складається враження
-
spozhivach
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 тра, 2015 13:26
budivelnik написав:Я ж вів мову про інший спектр порівняння В ньому - всі нормальні і чесні
Так ось у чому справа, Ви говорите не про Україну, а про якийсь світ мрій. ))) Тому я і питала, яки ризики і як вони можуть вплинути на ВСЮ економіку, хоча я і не економіст. Це було тільки особисте бачення дуже прискіпливого обивателя. budivelnik написав:то це не гарантує що винок виконає плани працедавця
Ви ж говорите про те, що працедавець платить після виконаної роботи працівником. Я, наприкла, знаю випадки, коли працедавець платить через 6-10 років через суд..
Востаннє редагувалось spozhivach в Нед 24 тра, 2015 13:30, всього редагувалось 1 раз.
-
spozhivach
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 тра, 2015 13:26
spozhivach написав: budivelnik написав:Працедавець жулік
Принаймні складається враження
1 Якщо щось здається- хрестіться в церкві а не поширюйте фобії на інтернет ресурсах 2 Завжи і всюди були люди які не виконували загальноприйнятні правила. Спасає одне - таких меншість, хоча заради правди потрібно признати прогрес рухають не маси - прогрес розганяють виключення з маси. spozhivach написав: Ви говорите не про Україну, а про якийсь світ мрій.
Це Ви десь в аду... А я слава богу в Україні.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 24 тра, 2015 13:32
budivelnik написав:не поширюйте фобії на інтернет ресурсах
В цьому Ваша проблема, і далі будете втрачати, бо нікого не дослухаєтесь, як говорять "сам себе и швец и жнец и на дуде игрец". Тому бажаю успіхів та здорового глузду. ))
-
spozhivach
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 тра, 2015 13:38
spozhivach написав:Я, наприкла, знаю випадки, коли працедавець платить через 6-10 років через суд..
1 В Україні приблизно 12 млн працюючих 2 6-10 років це 72-120 місяців Увага запитання Скільки ви знаєте випадків невиплати з загальної кількості в 0,8-1,4 млрд випадків вчасної і повної виплати заробітної плати. Тому є правило Виключення з правила тільки підтверджують загальні правила А тому 0,1% ( а в реалі думаю що 0,0001%)- говорять що Ваші фобії це виключення з правил і цікаві вони тільки для спеціалізованих сторінок про кримінал і не мають нічого спільного з темою цієї сторінки , тому в подальшому пропоную повернутись до теми сторінка а обговорення фобій перенести кудись в інше місце. ,
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 24 тра, 2015 13:47
budivelnik написав: spozhivach написав:Якщо працедавець скористався своїм положенням "вєршитєля судєб" та й нічого не заплатив взагалі
Всі Ваші запитання стосуються тільки одного варіанту Працедавець жулік Такі варіанти існують , але для того щоб його побачити не потрібно чекати роками Так дело в том что на КРЖН -в отличие от ваших «молочно-кисельных» берегов и идиллий (с ваших слов) по продажам в вашем магазине во Львове и на строительстве в львовской области - правда жизни намного суровее. Тут вон говорят мало продаж – нет зарплаты Nickmess написав:zahar_ общался с родственницей, в КГС месяц не платят зп в отделе продаж)
Выходит Киевгорстрой - « Працедавець жулік»?
Востаннє редагувалось zahar_ в Нед 24 тра, 2015 13:51, всього редагувалось 1 раз.
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 тра, 2015 13:48
budivelnik написав: spozhivach написав:Я, наприклад, знаю випадки, коли працедавець платить через 6-10 років через суд..
1 В Україні приблизно 12 млн працюючих 2 6-10 років це 72-120 місяців Увага запитання Скільки ви знаєте випадків невиплати з загальної кількості в 0,8-1,4 млрд випадків вчасної і повної виплати заробітної плати. Тому є правило Виключення з правила тільки підтверджують загальні правила А тому 0,1% ( а в реалі думаю що 0,0001%)- говорять що Ваші фобії це виключення з правил і цікаві вони тільки для спеціалізованих сторінок про кримінал і не мають нічого спільного з темою цієї сторінки , тому в подальшому пропоную повернутись до теми сторінка а обговорення фобій перенести кудись в інше місце. ,
Гугл в поміч, або до церкви ))) Брешіть собі й надалі. Якщо Ви такій впевнений у своїй правоті, то для чого сидите на форумі? Щоб усіх незгодних з Вами звинувачувати у "фобиях". Ви напевно, бувший партноменклатурщик.. тільки вони спромоглись довести країну до такого стану, завжди співаючи одну й туж пісеньку, що тільки вони все знають і все розуміють..вся решта, то звичайні панікери і психичнохворі. НУ ну. Будуйте далі свою країну мрій. Але я, як громадянин своєї країни більше не дозволю ніяким мрійникам жити за мій рахунок.
-
spozhivach
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 тра, 2015 14:11
budivelnik написав:у військових агресивність закладена по замовчуванню
Агресивність по замовчуванню у всіх людей, коли їм нескінченно брешуть-брешуть-брешуть. На всі конкретні питання з цифрами , замість конкретних відповідей з"являються нові брехливі цифри, які жодним чином не стосуються попередніх. Це такий спосіб викручуватись , нарощувати нові шари брехні і маніпуляцій. Старшина і є старшина. Добре, що нагадали.  Думаю, звідки у людини таке вміння вертітися дзигою? Нагадуєте мого старшину (прапора), коли я вчився: - Де шоколад, який Ви повинні сьогодні нам видати? - Так он же мило в каптьорці!
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2472 раз.
-
-
Профіль
-
-
4