budivelnik написав:Тепер Вам залишилось просто мені пояснити Ви мене хвалите , бо я перший на цих сторінках заявив що найманий працівник отримує 30-50% від зробленого , чи критикуєте Бо самі знайшли ( при чому я з держкомстату дав інфу за 2010-2014 роки) на іншому офіційному джерелі тут саму інформацію а - діапазон 18-92% б - середнє значення по державі =46,8%
І не те і не те. Якби уважніше читали, що саме я писав, зрозуміли б. Я вказував на те, що ця величина дуже сильно коливається від галузі до галузі. І на те, що її високий показник в середньому забезпечується в основному за рахунок сфери послуг, особливо - держпослуг (освіта і медицина теж туди). А для виробництва загалом ці показники нижчі. Хочете бачити тут свою схвалу - я не проти.
budivelnik написав:Тепер Вам залишилось просто мені пояснити Ви мене хвалите , бо я перший на цих сторінках заявив що найманий працівник отримує 30-50% від зробленого , чи критикуєте Бо самі знайшли ( при чому я з держкомстату дав інфу за 2010-2014 роки) на іншому офіційному джерелі тут саму інформацію а - діапазон 18-92% б - середнє значення по державі =46,8%
І не те і не те. Якби уважніше читали, що саме я писав, зрозуміли б. Я вказував на те, що ця величина дуже сильно коливається від галузі до галузі. І на те, що її високий показник в середньому забезпечується в основному за рахунок сфери послуг, особливо - держпослуг (освіта і медицина теж туди). А для виробництва загалом ці показники нижчі. Хочете бачити тут свою схвалу - я не проти.
Шановний Город городити може й .... 1 Який обєм сфери послуг до виробничої сфери ? Максимум 30% 2 Якщо 30% в середньому має нехай навіть 70 від зробленого , то скільки буде у виробничій сфері , щоб в середньому по всіх вийшло 46,8 ? 46,8 х 100= ??? х 70%+30 х 70% ????=(46,8 х 100% - 30 х 70%)/70%=36,85% Я ж відразу писав 30-50% , і відразу показував - в середньому 47-50% по державі. ПС При цьому а - сфера послуг і бюджетники мають ще меншу вагу ніж припустив я , по тій простій причині що там не тільки кількість зайнятих там ще й середній розмір зарплати нижчий ніж у виробництві.
Тому Переставайте вертітись як вуж і знайдіть сміливість признати що мої 30-50% - набагато ближче до істини ніж8-11 приведених Сержиком. А якщо вже бути ще точнішим - то моє припущення повністю відповідає данним держстатистики.
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 24 тра, 2015 23:05, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Ви б відвідали сторінки цієї гілки від 2009 року От там були оповідання І про 10-15 угод в місяць і про .... Тому Йдуть продажі дуже чи не дуже , а якийсь 1 млрд грн виручки тільки по Києву - є
Вы наверное опять что-то перепутали?
В Киеве за апрель говорят провели на первичке 250 сделок?
Вы полагаете что сделка на первичке в Киеве в среднем 4 млн грн? Ведь только тогда получается заявленый вами 1 млрд в месяц -"1 млрд грн виручки тільки по Києву - є"
"Хтось бреше" "С"
P.S. Насчёт вашего - "були оповідання І про 10-15 угод в місяць"- то зачем вы приводите как аргумент голословный трёп всяких пустозвонов-неадекватов?
Востаннє редагувалось zahar_ в Нед 24 тра, 2015 23:12, всього редагувалось 1 раз.
zahar_ написав:В Киеве за апрель говорят провели на первичке 250 сделок?
Вы полагаете что сделка на первичке в Киеве в среднем 4 млн грн? Ведь только тогда получается заявленый вами 1 млрд в месяц -"1 млрд грн виручки тільки по Києву - є"
"Хтось бреше" "С"
1 Брешуть тільки собаки- вчіть українську мову , вам як філологу за фахом який починав з написання віршів і тільки потім спаскудився в інтернеті - це добре відомо 2 На протязі року в києві збудують мінімум 0,8 млн м2 житла ( і останні 10 років стільки в середньому й будували ) а тому , при ціні в 800-1500 доларів/м2 для отримання 1 млрд грн в місяць ( 12 млрд грн в рік ) потрібно буде продати всього 0,6 млн м2 3 Те що в якийсь з місяців не вийшов на середнє значення не говорить про те що це середнє значення не буде досягнуто по результатам року
budivelnik написав:Ви б відвідали сторінки цієї гілки від 2009 року От там були оповідання І про 10-15 угод в місяць і про .... Тому Йдуть продажі дуже чи не дуже , а якийсь 1 млрд грн виручки тільки по Києву - є
Вы наверное опять что-то перепутали?
В Киеве за апрель говорят провели на первичке 250 сделок?
"Хтось бреше" "С"
P.S. Насчёт вашего - "були оповідання І про 10-15 угод в місяць"- то зачем вы приводите как аргумент голословный трёп всяких пустозвонов-неадекватов?
1 Брешуть тільки собаки- вчіть українську мову , вам як філологу за фахом який починав з написання віршів і тільки потім спаскудився в інтернеті - це добре відомо 2 На протязі року в києві збудують мінімум 0,8 млн м2 житла ( і останні 10 років стільки в середньому й будували ) а тому , при ціні в 800-1500 доларів/м2 для отримання 1 млрд грн в місяць ( 12 млрд грн в рік ) потрібно буде продати всього 0,6 млн м2 3 Те що в якийсь з місяців не вийшов на середнє значення не говорить про те що це середнє значення не буде досягнуто по результатам року
Звідси висновок Щось ви за3,14зділись.
1. Написав -""Хтось бреше" "С"- я всего лишь вас процитировал. 2. Вы заявили -" а якийсь 1 млрд грн виручки тільки по Києву - є"- когда обсуждались НЫНЕШНИЕ низкие продажи в 2015.
Vlad442 написав: у меня сложилось впечатление, что продажи у застройщиков последний месяц идут не очень. Таким образом, даже сравнительно небольшой относительно рынка выброс лишних метров, которые продадут по любой цене, оттянет часть денег,
То есть из контекста видно что ваше заявление касается прошедшего месяца 2015. А в нём - "1 млрд грн виручки тільки по Києву" - и близко не было.
По-этому -не занимайтесь сочинительством заявляя что сейчас в продажах застройщиков Киева:"якийсь 1 млрд грн виручки тільки по Києву - є"
Востаннє редагувалось zahar_ в Пон 25 тра, 2015 06:30, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:1 Який обєм сфери послуг до виробничої сфери ? Максимум 30%
Справді? Я бачу близько 900 млн з 1 566 млн ВВП. Майже 60%. Можете оцінити самі за тим самим джерелом на яке я посилаюся вище.
budivelnik написав:Переставайте вертітись як вуж і знайдіть сміливість признати що мої 30-50% - набагато ближче до істини ніж8-11 приведених Сержиком.
Ближче, ближче до істини. Я вказував на те, що там розмах набагато більший, і довів, що ця цифра гуляє в діапазоні 18-92%. Все залежить від галузі. Ваші суперечки с Сержиком мені малоцікаві.
Faceless написав:Ваші суперечки с Сержиком мені малоцікаві.
Дійсно... Набагато цікавіше обговорювати по колу вже 100-1000 раз такі нагальні питання як Па100-Па1000 Оренда100-150 Впаде(впало) вчора/сьогодні /завтра....
ПС Без зайвої скромності але Якби не мої вкиди про податки ,собівартість, розподіл доходів і абсолютні величини тих самих витрат на житло і наприклад тютюн/алкоголь - то майже все що тут відбувалось можна було описати трьома цитатами вище.
ППС Середні значення по державі ще ніхто не відміняв Сказано середнє по державі 46,8 - значить 46,8 , а те що в когось з 12 мільйонів більше а в когось менше - так це будь-якому дауну відомо, мене тільки дивує що саме ви на цьому увагу загострюєте.
Продолжает находится информация о навесе Аркада в каркасно-монолитных домах этого застройщика на чётной стороне ул. Чавдар (ЖК Молодёжный квартал).
Так судя по снимку дома на Чавдар 18 на сегодняшний день из 120 квартир (у которых окна, лоджии,балконы выходят на Чавдар) признаки "навеса" (квартир не проданых конечеым потребителям и вследствии этого незаселённых) имеют 25 квартир (лоджии и балконы квартир имеющих признаки "навеса" отмечены красной точкой).
Всего в доме Чавдар 18 расположены 224 квартиры. Дом поступил в продажу весной 2011. Сдался с задержкой в 9 месяцев (думается вызваной низкой продажей квартир в доме)
Получается, что после 4 лет продаж в этом монолитно-каркасном доме доме НЕ ПРОДАНО конечным потребителям ориентировочно где-то 20% квартир.
"Новую Урловскую" строит Аркада на Осокорки 5-8. За чуть больше года банк Аркада на относительно небольшой территории открыл продажи 14 объектов (12 панельных домов и 2 монолитно-каркасных).
Практически все объекты 25 этажные. Бетонные джунгли получаются.