|
ФІДОБАНК (у стадії ліквідації) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Нед 05 лип, 2015 10:52
KIM30 написав:clientageШось ви мене не зрозуміли. Я не збираюся хімічити з квитанціями. мова про кілька депозитів. Наприклад по 2000 нрн. Я хочу отримати компенсацію за квітень по одній адресі по одному депозиту за газ, по другому за електрику, по третбому за воду. Проканає таке? Бо Влад каже що ні.
проканает  Необходимо предъявить ТРИ отдельные квитанции. Одна квитанция на три позиции: солнце, воздух и вода -- НЕ проканает.
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 05 лип, 2015 12:45
clientage написав: KIM30 написав:clientageШось ви мене не зрозуміли. Я не збираюся хімічити з квитанціями. мова про кілька депозитів. Наприклад по 2000 нрн. Я хочу отримати компенсацію за квітень по одній адресі по одному депозиту за газ, по другому за електрику, по третбому за воду. Проканає таке? Бо Влад каже що ні.
проканает  Необходимо предъявить ТРИ отдельные квитанции. Одна квитанция на три позиции: солнце, воздух и вода -- НЕ проканает.
А к чему эти танцы с бубном, выплачивали б по каждому депо и карте на 2000 грн 200 грн бонусов раз в квартал и все, а то как-то по-дебильному.
-
sonechko
-
-
- Подякував: 71 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 лип, 2015 12:49
А ще краще зафіксували б ставку 40% річних. І припинився б відтік депо фізиків з Фідо. Почався б притік. А в комунальному багато зто не розібрався...не повірив. А тут цифра 40%...і все ясно.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 лип, 2015 13:31
Квесторе_поверніться написав:А ще краще зафіксували б ставку 40% річних. І припинився б відтік депо фізиків з Фідо. Почався б притік. А в комунальному багато зто не розібрався...не повірив. А тут цифра 40%...і все ясно.
Нацбанк с Яресько и МВФ сказали бы ай-яй-яй, судя по всему. А так, типа "гуманитарная помощь" незащищенным слоям населения. 
-
sonechko
-
-
- Подякував: 71 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 лип, 2015 13:35
sonechko написав: Квесторе_поверніться написав:А ще краще зафіксували б ставку 40% річних. І припинився б відтік депо фізиків з Фідо. Почався б притік. А в комунальному багато зто не розібрався...не повірив. А тут цифра 40%...і все ясно.
Нацбанк с Яресько и МВФ сказали бы ай-яй-яй, судя по всему.
Так це лише часткова компенсація інфляції. Он в Бацьки за 50% були відсотки но депо при трикратному девалу.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 лип, 2015 15:02
Юля Кіндра написав:Шановні наші клієнти та дописувачі, на жаль, проблеми з відділенням у Хмельницькому за адресою вул. Гагаріна,5, таки є. Але вони локальні та полягають не в несплаті комунальних послуг, а в тривалих складних стосунках з власником приміщення. Попри всі наші спроби нам так і не вдалося дійти до згоди, тому тепер ми традиційно отримуємо погрози і спроби скомпрометувати нас в очах наших клієнтів та партнерів. Попри це ми продовжуємо переговори та розглядаємо варіант пошуку нового приміщення. На відповідальність Фідобанку перед клієнтами та проведення програми з компенсації комунальних платежів це не впливає. Просимо не хвилюватися.
Аналогічна історія в мене була з Надрами.Прийшов погашатись на відділення, а мого менеджера скоротили, пів приміщення відділення звільнили, начальник відділення пояснив, що банк себе почуває чудово, це влсник приміщення "козні строє". З даху тече - власник приміщення винен, а з банком - все гаразд. В туалетах вода зникла - знов винен власник приміщення, а банк "живе і процвітає". Тільки тепер в цьому приміщенні сидять ЛІКВІДАТОРИ Надр, а клієнти, що втратили свої гроші предявляють претензії не до власника приміщення, а до працівників Надра банку, які про свою відповідальність зараз і не згадують .
-
YuraBlagov
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 лип, 2015 15:34
clientage написав: KIM30 написав:clientageШось ви мене не зрозуміли. Я не збираюся хімічити з квитанціями. мова про кілька депозитів. Наприклад по 2000 нрн. Я хочу отримати компенсацію за квітень по одній адресі по одному депозиту за газ, по другому за електрику, по третбому за воду. Проканає таке? Бо Влад каже що ні.
Но даты же стоят. Поэтому без разницы три бумажки или одна общая на три позиции  Она выберет квитанцию где больше 200 грн и ее закроет.Следующее депо извините на другой месяц. Так в моем случае и произошло. Но мне было в принципе все равно или 600 в один или три месяца по 200. А если больше депозитов тогда без фотошопа не обойтись 
-
VLADPn
-
-
- Подякував: 217 раз.
- Подякували: 336 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 лип, 2015 16:03
VLADPn написав:Но даты же стоят.
А шо, компенсируют ток ОДНО депо в месяц? Эт де такое написано? Мне в чате объясняли, шо компенсация идет на каждый депо, хоть сто в месяц, но каждая компенсация д.б. подтверждена уникальной квитанцией или несколькими квитанция (на нужную сумму). Квитанцию низзя делить между несколькими депо.
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 05 лип, 2015 16:10
clientage написав: VLADPn написав:Но даты же стоят.
А шо, компенсируют ток ОДНО депо в месяц? Эт де такое написано? Мне в чате объясняли, шо компенсация идет на каждый депо, хоть сто в месяц, но каждая компенсация д.б. подтверждена уникальной квитанцией или несколькими квитанция (на нужную сумму). Квитанцию низзя делить между несколькими депо.
Тут без Юлі Кіндри не обійтись 
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 лип, 2015 16:30
clientage написав:А шо, компенсируют ток ОДНО депо в месяц? Эт де такое написано? Мне в чате объясняли, шо компенсация идет на каждый депо, хоть сто в месяц, но каждая компенсация д.б. подтверждена уникальной квитанцией или несколькими квитанция (на нужную сумму). Квитанцию низзя делить между несколькими депо.
Так и есть один депо = все оплаты по лицевому счету + электроэнергия и газ тот же адрес, что и лицевой счет. Электроэнергия с Киевской, а газ с Кировской не пройдет. Одно депо = компенсация комуслуг раз в квартал по одному адресу.
-
mooshka
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 98 раз.
-
-
Профіль
-
-
|