|
Байки про банки і не тільки....2008-2017 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 05 лип, 2015 21:46
аа тьху понял, у меня тожэе система столбов и завтра начинаю вытягивать всю валюту с привата ибо задолбали со своими дефолтами.
-
йцукен
-
-
- Подякував: 219 раз.
- Подякували: 390 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 лип, 2015 21:48
йцукен написав:аа тьху понял, у меня тожэе система столбов и завтра начинаю вытягивать всю валюту с привата ибо задолбали со своими дефолтами.
Під грушу? 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 лип, 2015 22:06
mike41 написав:Несмотря на тимоньковщину, проблемы Афин и Никозии, инотройка еще туда-сюда. Но для имущества Новинского перспективы как-то радужными не выглядят. Не удивлюсь, увидев его на главной странице фонда, а затем и нацбанка  . Скупердяй может остаться без смычка. На гопе со смыком  .
Ну так парадигма змінилась. Смичок вже в минулому. Вже на шампусік з ікоркою заробляю по-Козацькому рецепту. Срочний у Приват і А-банк, писанка у Ощад, ну і конвертаційний у Міхалича ... З ПУМБ, ОТП все виношу по мірі закінчення там конвертаційних депо. ПУМБ - тому що не вірю в майбутню успішність Ахмєтки, а з ОТП - через барижність і низьковідсотковість. Хочу ще з Укргазбанком продружитись і можливою з Альфою Якщо зв"язуватись з українською БС, то тільки за щампусік з ікоркою 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 лип, 2015 22:26
Скупердяй написав: mike41 написав:Несмотря на тимоньковщину, проблемы Афин и Никозии, инотройка еще туда-сюда. Но для имущества Новинского перспективы как-то радужными не выглядят. Не удивлюсь, увидев его на главной странице фонда, а затем и нацбанка  . Скупердяй может остаться без смычка. На гопе со смыком  .
Ну так парадигма змінилась. Смичок вже в минулому. Вже на шампусік з ікоркою заробляю по-Козацькому рецепту. Срочний у Приват і А-банк, писанка у Ощад, ну і конвертаційний у Міхалича ... З ПУМБ, ОТП все виношу по мірі закінчення там конвертаційних депо. ПУМБ - тому що не вірю в майбутню успішність Ахмєтки, а з ОТП - через барижність і низьковідсотковість. Хочу ще з Укргазбанком продружитись і можливою з Альфою Якщо зв"язуватись з українською БС, то тільки за щампусік з ікоркою 
Ахметка стабкредитов еще не брал и не посил. Все свои банки объединил в ПУМБ. Кредиты Метинвест реструктурировал, хотя и с позорными 25%.
-
Alexus999
-
-
- Подякував: 25 раз.
- Подякували: 128 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 лип, 2015 22:26
Квесторе_поверніться написав: йцукен написав:аа тьху понял, у меня тожэе система столбов и завтра начинаю вытягивать всю валюту с привата ибо задолбали со своими дефолтами.
Під грушу? 
Может, Вам еще ключи от квартиры, хде деньги лежат? 
Востаннє редагувалось Binimovich в Нед 05 лип, 2015 22:30, всього редагувалось 1 раз.
-
Binimovich
-
-
- Подякував: 830 раз.
- Подякували: 659 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 лип, 2015 22:30
Ukrainian Я не эксперт по унисексу, тьфу, Уникредиту. Скоро закончится акционный, буду оформлять новый, отпишусь. Знаю лишь одно: 12-месячные депо оформляются хитро..опо, банк имеет право пересмотреть ставку через полгода на актуальные, на тот момент 
-
Binimovich
-
-
- Подякував: 830 раз.
- Подякували: 659 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 лип, 2015 22:50
Alexus999 написав: Скупердяй написав:Ну так парадигма змінилась. Смичок вже в минулому. Вже на шампусік з ікоркою заробляю по-Козацькому рецепту. Срочний у Приват і А-банк, писанка у Ощад, ну і конвертаційний у Міхалича ... З ПУМБ, ОТП все виношу по мірі закінчення там конвертаційних депо. ПУМБ - тому що не вірю в майбутню успішність Ахмєтки, а з ОТП - через барижність і низьковідсотковість. Хочу ще з Укргазбанком продружитись і можливою з Альфою Якщо зв"язуватись з українською БС, то тільки за щампусік з ікоркою 
Ахметка стабкредитов еще не брал и не посил. Все свои банки объединил в ПУМБ. Кредиты Метинвест реструктурировал, хотя и с позорными 25%.
А Ви часом не інсайдер, що знаєте що і в кого просив Ахмєтка? От я наприклад бачу, як його імперія шатається, деякі підприємства Метінвесту в ДНР закрились, інші працюють, але вже у меньших маштабах, ціни на метал впали, якісь йдуть не надто хороші розмови про ДТЕК і його репреватизацію ... Тому те що тут добре годують сьогодні, не значить, що і завтра так само буду приймати  Але хтось любить свинний хрящик, а хтось і солодкий кавуньчик 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 лип, 2015 23:06
Alexus999 написав: Скупердяй написав: mike41 написав:Несмотря на тимоньковщину, проблемы Афин и Никозии, инотройка еще туда-сюда. Но для имущества Новинского перспективы как-то радужными не выглядят. Не удивлюсь, увидев его на главной странице фонда, а затем и нацбанка  . Скупердяй может остаться без смычка. На гопе со смыком  .
Брав Ахметка рефінанс в НБУ....по старій памяті сума біля 1 млрд....не критична. А що це за 25% по реструктуризованих кредитах.....вони ж в валюті? Ні?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 лип, 2015 23:21
Квесторе_поверніться написав:Ні, в Михбанку через кожні 14 (по суті 17 днів) днів можна забирати, це не вважається достроково.....але тоді вже не компенсується податок. А в Приваті система стовпів, хоч через день забирай. І податок компенсується.
Вот... сразу видно человек в теме... )) Для ойро мегагнучкость - очень важно!
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-