ПІД ЧАС ОТРИМАННЯ 5 ТИС ДОЛ США ЗАТРИМАНО ПРОКУРОРА ПРОКУРАТУРИ РАЙОНУ МІСТА ОДЕСИ 10 липня 2015 року працівниками військової прокуратури Південного регіону України спільно з співробітниками Управління Служби безпеки України в Одеській області викрито та затримано «на гарячому» під час отримання хабара прокурора прокуратури одного з районів міста Одеси. Як заявив Генеральний прокурор України Віктор Шокін, вказане затримання відбулося в рамках компанії по боротьбі з корупцією в органах прокуратури. Також він зазначив, що роботу з викорінення корупційних проявів серед працівників прокуратури буде продовжено. Так, установлено, що правоохоронець вимагав та одержав неправомірну вигоду у сумі 5 тис дол США від громадянина за не притягнення його до кримінальної відповідальності за порушення правил безпеки праці. Грошові кошти вилучені у службовому кабінеті працівника.
Одеська компанія автопрокату VRC першою в Україні запускає комерційну оренду електромобілів. Про це пише "Маяк". До кінця року фірма планує повністю замінити лінійку традиційних автомобілів на екологічно чистий транспорт, розповіла засновник VRC Ольга Борнякова. "Розуміючи всі ризики, ми йдемо на цей крок. Потрібно знайомити український ринок з таким видом транспорту. Це майбутнє ", - зазначила вона. VRC вже закупили першу партію електромобілів Nissan Leaf і Tesla. Оренда останніх за ціною не буде відрізнятися від оренди звичайних машин.
Асан, сишку покупал? твоя целевая сработала. Я вошел небольшим сайзом, также планово добавил шорт сбера по 71. здесь некая точка определения, куда дальше. Если закрепятся выше 71.5 буду крыться, дальше по моим прикидкам цели 73 и выше.
Andrew2 сишку не покупал еще, в понедельник. сбер тоже вшортил. но на 70,50. если закроемся выше 71, скорее всего закрою с лосем на вечерке, я фьюч шорчу.
ЗЫ: на Ри начали медленно скидывать ОИ, по акциям во фьючах ОИ уже посдувалось. думаю в понедельник вторник разворот по индексам будет. возможно на Ри до экспирации будет висеть большой ОИ.
ASAN написав: ЗЫ: на Ри начали медленно скидывать ОИ, по акциям во фьючах ОИ уже посдувалось. думаю в понедельник вторник разворот по индексам будет. возможно на Ри до экспирации будет висеть большой ОИ.
Кстати, во фьючерсах лука ои наоборот набирают очень мощно. движ только начинается?...