1. Оберіть віджет «Отримані рахунки; 2. В переліку виставлених рахунків оберіть необхідний; Приклад 1 (без лічильників): Вкажіть карту для списання; Перегляньте суму до сплати. Натисніть «Далі». Підтвердить дію паролем, що надійде в СМС;
Приклад 2 (з лічильниками):
Вкажіть карту для списання; Якщо значення лічильника не вказано, вкажіть вручну. Тариф розраховується автоматично. Борг розраховується автоматично. Перегляньте суму до сплати. Натисніть «Далі». Підтвердить дію паролем, що надійде в СМС;
Ромасик написав:а взагалі-то, якщо не користуватися мовою агресора, то буде щастя))
Пользуюсь по возможности только русскоязычными версиями сайтов банков. И я за то, чтобы была такая возможность, несмотря на отличное знание обеих языков
P.S. По данным переписи 2001 года на Украине 17,2% русских от всего населения Украины. И более трети населения в 2005-ом русский считали для себя родным языком. Вы действительно считаете, что треть страны должна отказаться от своего родного языка только потому, что какой-то русский идиот (ВВП) решил затеять войнушку??? Вопрос больше риторический, но можно в личку ответ чтобы не офтопить...
1. Моя репліка дещо з підколом. Я ніскільки не русофоб. 2. Але що стосується юридичних документів, в т.ч. банківських договорів, тарифів і умов, зважаючи на те, що єдина державна мова у нас українська, найбільш коректними вважаю тексти українською мовою, щоб не виникало "складнощів перекладу". 3. Я користуюся банківськими сайтами тією мовою, яка завантажується автоматично. У мене сторінка Міхи автоматично завантажується укр. http://www.mbank.kiev.ua/ а для рос. потрібно навмисне переключитися http://www.mbank.kiev.ua/ru/
gav написав:oleksiy_posternak, Вы сотрудник банка Михайловский?
Да, но не офф.представитель Тут пишу как пользователь форума, а так же продуктов и сервисов банка...
Можно уточнить у ответственных подразделений - когда, наконец, кроме убогих магниток, банк начнёт эмитировать чиповые карты с PayPass не только в премиальном сегменте? К примеру, очень ждут ребрендинга карты Эльдорадо, Visa Platinum Cash Back, Сберегательный счёт...
Согласен заплатить за выпуск таких карт любую вменяемую сумму.
Webracer написав:Знімав 500 грн. через банкомат Правексбанка (мережа «Атмосфера») з карти «Дохідна п’ятниця», видало помилку про неможливість провести транзакцію (видати гроші). І тут же прийшло смс-повідомлення, що гроші списані з рахунку. Друга спроба була в банкоматі Альфабанку (мережа «Атмосфера»). Ситуація повторилася! Гроші вдалося зняти лише у рідному банкоматі банку Михайлівський.
Питання до представника банку, що будемо робити із списаними і не виданими з рахунку грошима (500 грн. + 500 грн. = 1000грн.)?
В колцентрі моє звернення зареєстрували. У відділенні відправили в Правексбанк і в Альфу (невідомо тільки навіщо). При повторному дзвінку в колцентр сказали, що ніби-то треба писати заяву про невірну транзакцію. Тільки кому писати? У відділенні мені цього не пропонували зробити!
Vladimir-ZP написав:Можно уточнить у ответственных подразделений - когда, наконец, кроме убогих магниток, банк начнёт эмитировать чиповые карты с PayPass не только в премиальном сегменте? К примеру, очень ждут ребрендинга карты Эльдорадо, Visa Platinum Cash Back, Сберегательный счёт... Согласен заплатить за выпуск таких карт любую вменяемую сумму.
Ответственные подразделения сообщают, что уже есть 2 подходящих "непремиальных" пластика: Глобал авто кард (должен быть тех.паспорт на любую машину) - бесплатно МТС Премиальная за 45 грн /мес.