budivelnik написав:А де відправка мене на вивчення матчасті чи на перездачу... ?
Предлагаю отправить Будивэльныка на стройплощадку, осуществлять авторский надзор. А то 10-25 утра, а он еще не на работе
1 А я зараз не будую, тому чим хочу тим і займаюсь , благо радіаційні хвилі мої доходи не зачепили 2 Для Сержіка з Вікіпедії
Як правило, площа у гуртожитках розподіляється з нормативу 6 м² на одного мешканця (так зване «ліжко-місце»). Для м. Київ: 5 м² на одну особу. У одній кімнаті може проживати різна кількість людей в залежності від площі кімнати та цих нормативів.
budivelnik написав:тобто моя середня цифра в 56 м2 насправді є заниженою
будивельник совсем рехнулся... если 56м2 заниженная то сколько незаниженная? 60м2? так это площадь трешек с одной смежной комнатой.
и это технолог деревьяных реечных конструкций называет СРЕДНЕЙ квартирой по Украине.
На пересдачу. Голубчик, мало уметь как обезъянка взять цифры из таблички и подставить в формулу. Надо еще уметь оценивать корректность полученного результата. А потом садится и разбиратся где ошибка... размерность неправильная, или там техническая ошибка при работе с табличкой, калькулятором, возможно в табличке некорректные данные, которые требуют проверки и т.д. Вобщем пока ставим вам незачет, подучите и приходите снова.
ПыСы двуха в 96-й серии это 48 метров написано в техпаспорте, в бпс двуха 46 метров, в большой чешке 51 метр, в хрющике 45 метров.
budivelnik написав:1 Ми що пробуємо визначити ? Розмір середньої квартирки 2 Гуртожиток як у нас йде ? Як приміщення з кількістю кімнат в 4+ чи як однокімнатні ? Ви повинні розуміти наступне Якщо в розрахунок включено гуртожитки , то цей розрахунок повинен показувати меншу кількість м2 на окреме приміщення
Дурака валяете или...? Метраж общаг попадает в госстатовскую таблицу( делимое), а количество общаг ( делитель) не попадет в количество квартир ( или попадает как 1 квартира в категорию "4+"???). Уберите метраж общаг и детских домов из делимого и получите совсем иной результат. В типовых домах СССР двушка 42-45 метров в хруще, 45-52 метра в панельках. 56-это спецпроект. Выключите комп, включите моск.
budivelnik написав:тобто моя середня цифра в 56 м2 насправді є заниженою
совсем рехнулся... если 56м2 заниженная то сколько незаниженная? 60м2? так это площадь трешек с одной смежной комнатой. и это технолог деревьяных реечных конструкций называет СРЕДНЕЙ квартирой по Украине. На пересдачу. ПыСы двуха в 96-й серии это 48 метров написано в техпаспорте, в бпс двуха 46 метров, в большой чешке 51 метр.
Для юри ( той которий захар ) чи для захара( той которий юра)
budivelnik написав:Ще раз і по буквам Ти заходиш на сайт держкомстату в розділ житловий фонд і отримуєш ________________________________1995 рік_________________2013 1 кімнатних квартир_____________3 557 000_______________3 771 000 2-кімнатних квартир_____________6 766 000_______________7 151 000 3-кімнатних квартир_____________6 199 000_______________6 332 000 4-і більше квартир______________1 781 000_______________2 090 000 Всього квартир_______________18 303 000______________19 368 000 Всього м2__________________978 300 000___________1 096 600 000 М2 в квартирі 978,3 млн/18,303 млн=53,45____________________56,62
І після отримання результатів за 20 років починаєш думати чому в тебе в голові вавка, адже якби ти був правий то хтось за 20 років питання підняв би.
А для тих хто хоче знати де вавка в юри - можу пояснити 2-кімнатні + 3-кімнатні = 13 млн квартир з середньою площею більше ніж 56 м2 1-кімнатні+4-і більше кімнатні = 5,8 млн квартир середня площа яких (3,7 млн х 30 + 2,1 млн х 100)/5,8 млн =55,3 м2
Ще раз Сам придумуєш яка середня площа + перемножуєш на кількість +вираховуєш суму 1-кімнатної ( я пропоную 30 м2)___3,771 млн=113 млн м2 2-кімнатної ( я пропоную 50 м2)___7,151 млн=357 млн м2 3-кімнатної ( я пропоную 65 м2)___6,332 млн=411 млн м2 4 і більше ( я пропоную 100 м2)___2,090 млн=209 млн м2 Всього___________________________19,368 млн=1090 млн м2
Якщо не подобаються ті площі що пропоную я - встав свої, а потім порівняєш на скільки відсотків те що зробиш ти відрізняється від того що показує статистика. Думаю що як би ти не крутив хвостом(калькулятором) зробити суму меншою навіть на 5-10% тобі не вдасться.
yura_ написав:если 56м2 заниженная то сколько незаниженная? 60м2? так это площадь трешек с одной смежной комнатой.и это технолог деревьяных реечных конструкций называет СРЕДНЕЙ квартирой по Украине.
Ну если к квартирам относить и дома, то все реально:http://www.ukrstat.gov.ua/operativ/operativ2007/zf/zf_u/2006_u.htm 966 100 000 м2 / 16 785 000 = 57.6, и Будивельник вроде как прав. Просто это совсем-совсем "по палате". Потому что в принципе частный дом нельзя сравнивать с квартирой.
А чтобы оценить, сколько в этой статистике домов, предлагаю посмотреть на вторую табличку. Удельный весь жилья, оборудованного благами цивилизации. Несложно предположить, что квартир без водопровода - % на уровне погрешности, поэтому 39,7% по площади из всего жилого фонда - дома без удобств. Добавим дома с благами цивилизации, и понимаем, что доля частных домов по площади жилого фонда существенно больше, чем доля квартир. А потому - фтопку эту среднюю площадь, потому что вы гостинку 22м2 сравниваете с хаткой "туалэт типа сортир во дворе" 60м2 в одной категории.
budivelnik написав:1 Ми що пробуємо визначити ? Розмір середньої квартирки 2 Гуртожиток як у нас йде ? Як приміщення з кількістю кімнат в 4+ чи як однокімнатні ? Ви повинні розуміти наступне Якщо в розрахунок включено гуртожитки , то цей розрахунок повинен показувати меншу кількість м2 на окреме приміщення
Дурака валяете или...? Метраж общаг попадает в госстатовскую таблицу( делимое), а количество общаг ( делитель) не попадет в количество квартир ( или попадает как 1 квартира в категорию "4+"???). Уберите метраж общаг и детских домов из делимого и получите совсем иной результат.
Прапор вам в руки, знайдіть статданні по гуртожиткам і побачимо ху із ху
Serg-ik написав:В типовых домах СССР двушка 42-45 метров в хруще, 45-52 метра в панельках. 56-это спецпроект. Выключите комп, включите моск.
Так ми вже слава тобі господи з СРСР вже років як 24 пішли. А типова квартира , яка будувалась в 2008 році мала 80-100 м2, і за останніх 20 років збудували 1 млн квартир які збільшили житловий фонд на 100 млн м2 ( подивіться самі , я спеціально взяв 1995 рік і 2013 роки ), при чому збудували за 20 років - 150 млн м2 . а фонд збільшився на 100 млн м2 , що чітко вказує що в рік з експлуатації виводилось по 2 -2,5 млн м2 ( як думаєте виводили найгірші чи найкращі )?
yura_ написав:если 56м2 заниженная то сколько незаниженная? 60м2? так это площадь трешек с одной смежной комнатой.и это технолог деревьяных реечных конструкций называет СРЕДНЕЙ квартирой по Украине.
Ну если к квартирам относить и дома, то все реально:http://www.ukrstat.gov.ua/operativ/operativ2007/zf/zf_u/2006_u.htm 966 100 000 м2 / 16 785 000 = 57.6, и Будивельник вроде как прав. Просто это совсем-совсем "по палате". Потому что в принципе частный дом нельзя сравнивать с квартирой.
А чтобы оценить, сколько в этой статистике домов, предлагаю посмотреть на вторую табличку. Удельный весь жилья, оборудованного благами цивилизации. Несложно предположить, что квартир без водопровода - % на уровне погрешности, поэтому 39,7% по площади из всего жилого фонда - дома без удобств. Добавим дома с благами цивилизации, и понимаем, что доля частных домов по площади жилого фонда существенно больше, чем доля квартир. А потому - фтопку эту среднюю площадь, потому что вы гостинку 22м2 сравниваете с хаткой "туалэт типа сортир во дворе" 60м2 в одной категории.
Починається Так і будинок ахметова в 1000 м2 , чи межигіряя бандюковича також не можна порівнювати з навіть квартирою макса Тому 1 Статистика - це завжди середнє по палаті 2 В селах знаходиться 30% житлового фонду і так само 30% населення проживає в цих селах 3 Море квартир в робочих посьолках і близько не стояли навіть коло хати мазанки на Черкащині ( з вишневим садком і городом під боком)
Faceless написав:А потому - фтопку эту среднюю площадь, потому что вы гостинку 22м2 сравниваете с хаткой "туалэт типа сортир во дворе" 60м2 в одной категории.
Перша табличка яку я приводив стосувалась Києва Я надіюсь Ви розумієте , що в Києві не має таких перекосів які є в загальному по Україні+ явно менше різного роду сільських будинків без сортира. Тому дивимось____1995____________2014 1-кімнатних______237 000_________297 700 2-кімнатних______372 400_________426 600 3-кімнатних______256 500_________291 300 4+ кімнатних______26 500__________51 500 Всього__________889 400________1 068 300 Всього м2_____47 900 000______62 700 000 Середня на квартиру=53,85___________58,69
budivelnik написав: Так ми вже слава тобі господи з СРСР вже років як 24 пішли. А типова квартира , яка будувалась в 2008 році мала 80-100 м2, і за останніх 20 років збудували 1 млн квартир які збільшили житловий фонд на 100 млн м2 ( подивіться самі , я спеціально взяв 1995 рік і 2013 роки ), при чому збудували за 20 років - 150 млн м2 . а фонд збільшився на 100 млн м2 ,
и это составляет Прирост 12% 2013 к 1995. То есть пофиг, что прошло 24 года. Жильё на 75-80% со времён СССР.
йцукен написав:Как это не жаловался? вы не слышали про скандалы, когда людям застройщик давал облигации на квартиры, а сами квартиры потом закладывал банку и в итоге инвесторы оказывались с бумажками, а банк достраивал дом и продавал его еще раз?
Я говорил о том что мониторил форумы частных застройщиков с борщаговок , бучи, ирпеня , и на этих форумах на данный вид кидалова жалоб небыло за последние пару лет. это не исключает что данная схема не существует или не появится в будущем. всегда будут появлятся новые способы честного отьема денег у "инвесторов" .
Физ лица застраивают Борщаговки (там предложение больше 50% от физ лиц) и Ирпень (тут меньше 50%), а вот в Буче , насколько мне известно массово строил только один застройщик, напрямую связанный с местным мером и еще один проблемный объект от КГС был. Физ.лица в Буче не строили, т.к. не получали разрешений (по понятной причине). Поэтому не нужно ставить всех в один ряд, если не владеете вопросом. По Борщаговкам - да, там почти все - физлица со стремными схемами.
Так, підтверджую, що продавани забудовника кичилися, що вони отримали гарні шматки, бо в Бучі дуже тяжко ФОПу влізти в ринок новобудов.