Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Valt22 написав:PrivatBank Открывал депозит с долл. КДВ. В процессе оформления появилось такое сообщение - Нажал "Далi" - все завершилось успешно. Вопрос - что это было за сообщение и нужно ли оно было вообще?
То що, Приват, кеш, значить, з карток видаєм, а не з рахунку? А-та-та...
clientage написав:Не смогли оплатить картой Привата билеты на сайте УЗ Систем эррор и усё УЗ с Приватом горшки побили? Шо, ток в П24 мона билеты купить?
Сьогодні у відділенні побачив курс конвертаціі евро/долар 1.136 + 1% комісія. Як можна скористатися цією пропозицією? Готівку можна міняти чи тільки з карти на карту? Представник банку, розкажіть, будь ласка, детальніше про цю послугу.
Valt22 написав:PrivatBank Открывал депозит с долл. КДВ. В процессе оформления появилось такое сообщение - Нажал "Далi" - все завершилось успешно. Вопрос - что это было за сообщение и нужно ли оно было вообще?
Тестируют... " Приват, по ком звонят твои колокола..Приват, по чем твои златые купола..."
вчера была суббота -снова что-то прикрутили ... никогда такого небыло ...
Типа скоро будут лимиты не только на снятие наличных, но и на открытие вкладов, неплохо.
clientage написав:Не смогли оплатить картой Привата билеты на сайте УЗ Систем эррор и усё УЗ с Приватом горшки побили? Шо, ток в П24 мона билеты купить?
От вже й мені дзвонили. Приват, ну це повний Кравець. Якщо я о 2-й ночі поповнив депо, то це не значить, що о 8-й ранку я готовий обговорити роботу співробітника, який, судячи з СМС, провів суму по рахунку о 10:30. Що ви там таке курите, признайтесь вже нам нарешті.
PrivatBank Если за счёт кредитного лимита оплатить в П24 платёж на Мери Кей, будет ли списана комиссия как за снятие наличных, попадёт ли эта сумма в грейс-период ?
klug написав:От вже й мені дзвонили. Приват, ну це повний Кравець. Якщо я о 2-й ночі поповнив депо, то це не значить, що о 8-й ранку я готовий обговорити роботу співробітника, який, судячи з СМС, провів суму по рахунку о 10:30. Що ви там таке курите, признайтесь вже нам нарешті.
Напевно натякають, що це так само нормально, як і поповнювати депо о 2-й ночі.
Кстати дешевле)
Озадачили. Решил сравнить Львов-Харьков. В Привате на 6 грн дешевле, чем на УЗ. Но цену пишет в самом конце перед оплатой. А у нас даже в одном поезде разные вагоны имеют разную стоимость. Но когда надо делать возврат, на УЗ нажатием одной кнопки и через 3 дня вернулось на карту.