Faceless написав:А на Доміку ясно де бралися дані і наскільки однотипні вимірювання? Цифри по Бомберу перевірити неважко, я вже не раз розписував методу як швидко вибрати медіяну
я, кстати, и список выборки могу опубликовать если надо через пару дней выложу очередной замер статы.
И да, подтвержу, что 5 дней назад уже было зарегистрировано 38к по опроснику.
Медиана Киеву - 1080 за кв.м. (падение ускорилось со второй половины октября). "зуб" в районе 5-го ноября связан с изменениями в алгоритме склеивания дубликатов.
Faceless написав:На новий рік ніколи нічого не ясно, бо всім не до того. Тож на новий рік марно спиратися для оцінок
Рынок уйдет на 2х месячные каникулы, страна в полумесячный запой.
Звісно, до літа 2016 - подальше зниження цін буде очевиднішим. Але Домік.уа буде малювати графік і в січні)))
baraka написав:И да, подтвержу, что 5 дней назад уже было зарегистрировано 38к по опроснику.
Медиана Киеву - 1080 за кв.м. (падение ускорилось со второй половины октября). "зуб" в районе 5-го ноября связан с изменениями в алгоритме склеивания дубликатов.
Дякую за підтвердження халтурності роботи ріелторів з Домік.уа)))
Востаннє редагувалось Frant в Нед 22 лис, 2015 15:14, всього редагувалось 2 разів.
Frant написав:Звісно, до літа 2016 - подальше зниження цін буде очевиднішим. Але Домік.уа буде малювати графік і в січні)))
Откуда столько радости? Сможете сделать свою первую покупку?
Мої прогнози виявляються правильнішими, ніж у багато кого.
Щодо кількості моєї нерухомості - я скромно промовчу. Не хочу, щоб Вас жаба давила))) А то ще задавить нахрєн - хто ж тут буде пости писати? "Растішки" - вимираючий вид любителів КРЖН.
Ви знаєте, пару років назад я зустрівся по справах з власницею чи не 10-ти орендних квартир в столиці. На лобі в неї не було напису "А я власниця 10-ти квартир" )))) І не було оцих дурних київських понтів "Ой, я принцеса, а дід у мене шляхтич. Але зараз я тимчасово на роботу їзджу трамваєм)))"
Foridm написав:"владельца" уже б спад задавыв
Цей спад дає певні можливості))) Для тих, у кого є мозок в голові, а не вата чи тирса))))
Востаннє редагувалось Frant в Нед 22 лис, 2015 15:28, всього редагувалось 2 разів.